reesko Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 Od frendice bratranc vrjetn :whistle: Rdeč mito?(no sej 3/4 jh je rdečih :rolleyes: ) točno tko..ostali so pa roza pa rumeni pa črni :D 2 al 4?? js mam 2 od nsrke :) tud 2 je dobr :D se bova na MSNju zmenla ah no, venom je čist z druzga konca, vrjetno so mu vodice okolica kranja :whistle: :whistle: sej men je to tud okolica kranja...če je pa par minut pol do kranja :winkiss: aja reesko jest mam pa se neki tvojga :> vem vem...bova se zmenila kdaj pa kako :D
Zigc Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 (popravljeno) to bo on prebrau lih čez ene 2 let :lol1: če pa slučajno pride kej gor, pa še od mene VSE NAJBOLŠE :) Hvala ti! Ja zadne cajte me res ni glih velik tuki... Vidm d se je mal prenovil tale forum :worship: Hvala tut vsem :D Popravljeno Maj 27, 2007. Popravil Zigc
Roky Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 Hvala ti!Ja zadne cajte me res ni glih velik tuki... Vidm d se je mal prenovil tale forum :worship: Hvala tut vsem :D Zadnč sm te pomoje v Gabrovki vidu oz. na Selu k si ga tiščov tm po eni ravnini...Sm glih kofetkov pr frendih :)
Čamac Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 pomoje bom šal med vikendom na eno tako počasno furo gor do louisa, morem neko novo podkapo kupit :) (za 2E se bom pelo v grac :/ ).. kai bi rabo, da vidim če gre v nahrbtnik..jop, z moje strani tui vse naj naj :OK: se boma jutri v šoli zmenla. gre pa sigurno v nahrbtnik :D še z moje strani vse naj naj :D
_Fingi_ Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 točno tko..ostali so pa roza pa rumeni pa črni :Dtud 2 je dobr :D se bova na MSNju zmenla sej men je to tud okolica kranja...če je pa par minut pol do kranja :winkiss: vem vem...bova se zmenila kdaj pa kako :D a si ti že kej reku tistmu frendu od frenda za dele za supercity? Zigc, tud z moje strani vse najboljše :yea1: :yea1: :beer1: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
Matex_46 Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 o zigc vse najboljše še iz moje strani :winkiss:
reesko Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 a si ti že kej reku tistmu frendu od frenda za dele za supercity?Zigc, tud z moje strani vse najboljše :yea1: :yea1: :beer1: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: am reku ja...ta vikend gremo do te cagive jo mal "zropat" pa ti bom prnesu žigec...mwamwamwamwa
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 moja honda pa ma novo gumo :naughty: :yea1: :yea1: :kva2: zdaj kr sam motor v ovinek pade ga nea rabim sam nič tišet dol :D
Ven0m Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 moja honda pa ma novo gumo :naughty: :yea1: :yea1: :kva2: zdaj kr sam motor v ovinek pade ga nea rabim sam nič tišet dol :D uuuuuu zakon! :naughty: Jz pa dns začel šraufat aprilio in prvo presenečenje ko sm jo vleku iz zaprašene garaže...ptiči so mi jo vso posral!!! Žigc še od mene vse naj naj! :winkiss:
_Fingi_ Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Evo dons dobu plastike :naughty: :naughty: :yea1: Zdej pa sam še pokitat, pobrust pa prebarvam pa je to to :yea1: Popolnde še tablco dobim drugo :yawn: ...pol bom pa spet mobilen :yea1:
Roky Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Evo dons dobu plastike :naughty: :naughty: :yea1: Zdej pa sam še pokitat, pobrust pa prebarvam pa je to to :yea1: Popolnde še tablco dobim drugo :yawn: ...pol bom pa spet mobilen :yea1: Pol bova pa spet lahko v gmajno hodila :naughty:
reesko Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 bravo fingi sam da si dobu plastike :D :winkiss:
NejcZ Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Zakon, registracija me bo prišla manj kot 50€o leto :naughty: Irency, vse naj naj :)
Roky Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 bravo fingi sam da si dobu plastike :D :winkiss: Ka pa men lupčka :D sejveškajjenamentegaposta :D :D :D
C4V4L13R Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 o zigc vse najboljše še iz moje strani :winkiss: @irency vse naj naj :)
_Fingi_ Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Pol bova pa spet lahko v gmajno hodila :naughty: jaaaaa :naughty: :devil: :evilgrin: :evilgrin: bravo fingi sam da si dobu plastike :D :winkiss: ma ja, čist mi je kul, sam... zdej bom mogu še pokitat pa to... ne vem.. a teb so nrdil čist u nulo, tok da si sam še štrihnu čez? jest sm dons mal že brusu, pa morm zdej pokitat, pobrust pa pol barvat. Ka pa men lupčka :D sejveškajjenamentegaposta :D :D :D hehe, a lohk še jest :whistle: :evilgrin: :evilgrin:
Andro90 Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Zakon, registracija me bo prišla manj kot 50€o leto :naughty: Irency, vse naj naj :) Mene je prsla registracija zdej 52€...pa vse naj naj obema tud iz moje strani :drunk:
NejcZ Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Sej pravim, za tak dnar je več kot idealno! :worship:
Ven0m Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Mene prow zanima kolk bo mene registracija pršla... :whistle:
kukec1 Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 a to vsi tiste bonuse od tastarih koristite??+ dodatni popust za članstvo v moto klubu?? mater.. pri nas je glih nared da se ulije dež.. :angry:
Gixxer Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 a to vsi tiste bonuse od tastarih koristite??+ dodatni popust za članstvo v moto klubu?? mater.. pri nas je glih nared da se ulije dež.. :angry: saj ze skos dezuje...ok zdaj je nehal za 5min, ampak se bo s5 vlilo...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se