reesko Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 am od brušenja po asvaltu...praske pokrivam :whistle:pomojem ti slika zaradi velikosti poje preveč spomina... krejzihaus :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ven0m Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 krejzihaus :D like a prayer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 like a prayer haha :D ej fantje...nismo sam mi nabijači..v temi od kačjih rid so še 300000x večji :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ven0m Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 haha :Dej fantje...nismo sam mi nabijači..v temi od kačjih rid so še 300000x večji :D pol je še upanje da ne dobimo bana :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ja sej so res...pejd gledat k daš F5(za refreš) je 10 novih objav...pa kao tema o kačjih ridah da bi se vozil oni bi pa čevape jedl.. :D mislm sej prou sam za tolažbo sm vam povedu da ne boste misnli da smo slabši... beat them all!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ven0m Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 ja sej so res...pejd gledat k daš F5(za refreš) je 10 novih objav...pa kao tema o kačjih ridah da bi se vozil oni bi pa čevape jedl.. :D mislm sej prou sam za tolažbo sm vam povedu da ne boste misnli da smo slabši... beat them all!! :D a gremo tja pokazat kwa se prav nabijat?? :naughty: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 a gremo tja pokazat kwa se prav nabijat?? :naughty: :evilgrin: ne upaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Držte pesti ... zdej se grem učit mat., kr jutr pišem potem me pa še loči le še ena nepopravlena kont. (tut iz mat.) do samega izpita in motorja ... :D Drugo kontrolno pišem 11 junija, če popravim se grem še isti dan prjavit za izpit ... :D Papa, Hozi ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Js mam pa že napol narjen, sam zdej čakam, k itq do 30-etega junija ne morm dokončat izpita, tak da grem čez kaka 2 tedna furat :) Držim pesti! :worship: )pa upam da takega kupiš k mam js :whistle: ) BTW, končn sm najdu enga k me razume, mi ne teži glede zvoka :worship: Od sosede tamali froc, kako leto star, ko sem parkiral v garažo, sem ga slišal, ko me je čez balkon gledal pa delu: brum brum brum :krneki: Mali faca :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 ah čak mal..tok se pa spet ne dere...sej zvok ma 4T pa to..sam sm jst zanč enga v lj vidu na rdečmu tomosu(kao uni dirkalni) pa sej ma zvok sam se sliš že v zvoku da nikamor ne gre...tko da pretiravat pa spet ne :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Pretiravajo staki ma babice.. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 stvar je v tem, da bakica bo tkoaltko težila...čeprav tud ni tako tih veš...ga kar na daleč slišiš, sploh na vasi, ko ni druzga prometa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 haha :Dej fantje...nismo sam mi nabijači..v temi od kačjih rid so še 300000x večji :D Dej ne seri model.....32 strani v enmu dnevu ni uspel še noebnmu razn Risko&crew :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ven0m Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 ne upaš gremo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 vi niste normalni :zzz: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Dokler ne boli je kul :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro90 Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 vi niste normalni :zzz: :slap: Pa da se vm da tok nabijat u prazno :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
irency Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 jaz te pa nekaj ful lepo prosim - OBUUUUUPPPPAAAAAAAJJJJJJJ vsaj nad tem delom furama...a se lohk tko zmenva mala a :D :D :D ne wem če kwa daš ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
irency Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 jp.. vem sem brau... predn je ona scitirala je blo 5 strani umes....pomojem je u resnici tut tak počasna ko tu na forumu ti že weš prid sm ti pokažem :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 ne wem če kwa daš ;) ti že weš prid sm ti pokažem :evilgrin: here we go again :doze: :slap: :surrender: :closedeyes: :rolleyes: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
irency Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 vi niste normalni :zzz: :slap: a mislš da kdo je na tem forumu :lol: :whistle: here we go again :doze: :slap: :surrender: :closedeyes: :rolleyes: :wacko: aha :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 ti že weš prid sm ti pokažem :evilgrin: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Sej bo še zaspau zravn :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
irency Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Sej bo še zaspau zravn :D a mislš rajš se prej prepriči pol pa gowor :winkiss: :winkiss: ;) ;) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 a mislš rajš se prej prepriči pol pa gowor :winkiss: :winkiss: ;) ;) ;) Ne čutm potrebe...po prepričanju :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se