Ven0m Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 aight niggaz let's do it again! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 aight niggaz let's do it again! :evilgrin: ej ne da se mi več težit, ampak res me zanima kdaj dobim tistih 20€ ?? :glare: :glare: :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
irency Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Ne čutm potrebe...po prepričanju :whistle: ja pol pa tut ql :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
irency Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 ej ne da se mi več težit, ampak res me zanima kdaj dobim tistih 20€ ?? :glare: :glare: :glare: Ej Jernej a si se ti dons kej tle w naših koncih wozu z motorjem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Ej Jernej a si se ti dons kej tle w naših koncih wozu z motorjem? ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 ne Jern3jči noče met muvistar crash replike,knede? :D :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 (popravljeno) Jern3jči noče met muvistar crash replike,knede? :D :evilgrin: jst sploh nočm met movistarke.... God create Shit Honda make this shit to move.... Brodar :winkiss: :winkiss: :winkiss: brez zamere... za tvojo to ne vela :P :photo: :winkiss: Popravljeno Maj 29, 2007. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 jst sploh nočm met movistarke.... God create Shit Honda make this shit to move.... Brodar :winkiss: :winkiss: :winkiss: brez zamere... za tvojo to ne vela :P :photo: :winkiss: Mislu sm, da nočš met RSke take kokr je una muvistarka... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Mislu sm, da nočš met RSke take kokr je una muvistarka... :whistle: noup :grrr :grrr :grrr jst jo nočem za 200€ dat... ko bo polomlena :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 noup :grrr :grrr :grrr jst jo nočem za 200€ dat... ko bo polomlena :grrr :lol1: :lol1: :lol1: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
irency Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 jst sploh nočm met movistarke.... God create Shit Honda make this shit to move.... Brodar :winkiss: :winkiss: :winkiss: brez zamere... za tvojo to ne vela :P :photo: :winkiss: ja pa prow huda je drugač :winkiss: :evilgrin: aya sm misla ok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 ženska spet ne kapira :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
irency Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 ženska spet ne kapira :lol1: :lol1: :lol1: sam to znaš gowort kaj ne kapiram wse mi je jasn a weš kao :whistle: :whistle: :winkiss: :winkiss: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ven0m Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 ženska spet ne kapira :lol1: :lol1: :lol1: eh sj veš se zgodi... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 sam to znaš gowort kaj ne kapiram wse mi je jasn a weš kao :whistle: :whistle: :winkiss: :winkiss: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Poj si pa svizc zrola enga... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 sam to znaš gowort kaj ne kapiram wse mi je jasn a weš kao :whistle: :whistle: :winkiss: :winkiss: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: vem da KAO veš :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Nevednost je božji dar :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Nevednost je božji dar :whistle: jako jako znam da srce udara ti takoo :D btw sodelavec a si klicu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ven0m Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 A ma kdo čis btw kakšno idejo kok čm spredn stojal naredt za rs0?? in sicer muč me kwa nj nardim tm pr vilcah da gor stoji :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 (popravljeno) A ma kdo čis btw kakšno idejo kok čm spredn stojal naredt za rs0?? in sicer muč me kwa nj nardim tm pr vilcah da gor stoji :winkiss: Irenco uporab za podložko :whistle: ...aja sorry nimaš terenca :slap: Popravljeno Maj 29, 2007. Popravil Roky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ven0m Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 (popravljeno) Irenco uporab za podložko :whistle: ...aja sorry nimaš terenca :slap: :afro2: Ja ne vem no...rabu bi tak da mi ene 5cm stoji guma od tal kt zadnja... :unsure: Popravljeno Maj 29, 2007. Popravil Ven0m Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 :afro2: Ja ne vem no...rabu bi tak da mi ene 5cm stoji guma od tal kt zadnja... :unsure: Moj načrt... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
verdinek Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Ven0m mogoče ti to kaj pomaga: jas sem ga kr sam naredo, če hočeš stojalo ju3 bol podrobno slikam pa ti pošlem, pa mogoče še mere podam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ven0m Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Ven0m mogoče ti to kaj pomaga: jas sem ga kr sam naredo, če hočeš stojalo ju3 bol podrobno slikam pa ti pošlem, pa mogoče še mere podam :D aha...dj no vsake info bom vesel :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
verdinek Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 uuppss..... mislim da ti rabiš stojalo sa rs-ko, jas pa mam to za nsr-ko... ampak upam da boš lahko uporabo mojo sliko ,a pa mogoč nardiš še za sebe kaj podobnega ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se