Roky Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 tud men sta lušna!! :naughty: Hahahahaha Grčar...zj si ga najebov :D boš mel more :D o joj, zdej bosta 3 tedne tih :eek: :blink: :whistle: :whistle: Hahahahahahaha :lol1: ja kva si pa ti zdej pametn mulc en :headbang: tebom tok nalomila k staro gajbo!! Dej ne poki ti no...Kje si pa ti še vidla, da se brv oz. kamnolom pa gajba tepeta? :eek: Pa v tej temi si ti še največja mula tko, da ne streli z mulci...K boš alkohol dobila v kafiču se pa oglašej :)
C4V4L13R Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 :lol1: go boyz! do the mess :devil:
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Hahahahaha Grčar...zj si ga najebov :D boš mel more :D Hahahahahahaha :lol1: Dej ne poki ti no...Kje si pa ti še vidla, da se brv oz. kamnolom pa gajba tepeta? :eek: Pa v tej temi si ti še največja mula tko, da ne streli z mulci...K boš alkohol dobila v kafiču se pa oglašej :) sj boš widu k bom naslednič use kelnarje zapecala pa bom dobila alko ti ga p ne boš dubu!!kok se wm bom pol smejala :lol1: :lol1:
Fall Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 sej bolš da si.dost vs mam m se usi norca delate z mano.a tep tut ni kul a :winkiss: kaj mi ni ql?
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 ja kva si pa ti zdej pametn mulc en :headbang: tebom tok nalomila k staro gajbo!! DEJ ŽENSKA, NE MI S TAKIM. ti nalomila mene? haha :slap: :lol1: :lol1: dej, mal se umir s takim izjavam. No, vrjetno res nebi mel nč možnosti za preživetje če bi se vrgla na mene... PA NČ PAMETN NISM, SAM NE VEM KVA SPLOH MISLEŠ DA TA FORUM JE, TO NISO ENE SIMPATIJE ALI PA GLASUJZAME, AMPAK SE POGOVARJAMO OD MOTORJEV IN SI DAJEMO KORISTNE NASVETE, TI PA NE VEM, NIMAŠ VELIK VEZE Z MOTORJI, TIST PONY K GA MAŠ(btw, a je še cel :doze: ) SORY, NE ŠTEJE. TUD KEJ PAMETNGA OD MOTORJEV NE MORŠ POVEDAT. NE VEM KDAJ BOŠ TO DOJELA... sm že parkrat mislu da te je pamet srečala k si rekla da neboš več pisala, pa vidm da so ble to le moje tihe želje...
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 kaj mi ni ql? ma puzab!sm že puzabla kaj sm hotla :closedeyes:
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 DEJ ŽENSKA, NE MI S TAKIM. ti nalomila mene? haha :slap: :lol1: :lol1: dej, mal se umir s takim izjavam. No, vrjetno res nebi mel nč možnosti za preživetje če bi se vrgla na mene...PA NČ PAMETN NISM, SAM NE VEM KVA SPLOH MISLEŠ DA TA FORUM JE, TO NISO ENE SIMPATIJE ALI PA GLASUJZAME, AMPAK SE POGOVARJAMO OD MOTORJEV IN SI DAJEMO KORISTNE NASVETE, TI PA NE VEM, NIMAŠ VELIK VEZE Z MOTORJI, TIST PONY K GA MAŠ(btw, a je še cel :doze: ) SORY, NE ŠTEJE. TUD KEJ PAMETNGA OD MOTORJEV NE MORŠ POVEDAT. NE VEM KDAJ BOŠ TO DOJELA... sm že parkrat mislu da te je pamet srečala k si rekla da neboš več pisala, pa vidm da so ble to le moje tihe želje... spet ste wsi prot men nastrojeni :cry: vi se hecate a jst se pa ne smem :( sej se vm bo še wse wrnil!
Roky Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 sj boš widu k bom naslednič use kelnarje zapecala pa bom dobila alko ti ga p ne boš dubu!!kok se wm bom pol smejala :lol1: :lol1: Ti nemorš zapecat niti unga k ti ga na list papirja narišem!Dej dojem to jebemtiš...In ja,bom ga dobil,brezskrbi .) Mi ni treba pecat kelnarjev,lahko sam dokumente pokažem ;) Ti se itak skoz sama seb smejiš pa ne streli Fingiju takih k je preveč uredu desc, da bi ga tle ena žoga podjebavala :angry:
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) sj boš widu k bom naslednič use kelnarje zapecala pa bom dobila alko ti ga p ne boš dubu!!kok se wm bom pol smejala :lol1: :lol1: hahahah :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: o joooj, izjava taka da sm iz stola padu. ti pa zapecala kerga :lol1: :lol1: :kva2: dej ne streli :slap: aja, mogoče kšnga slepega, gluhega, potrebnega starga ata k je zarad starosti izgubu občutek za tip... to bi pa mogoče šlo :headbang: ma puzab!sm že puzabla kaj sm hotla :closedeyes: a se sploh kdaj kej spomneš? oz. sploh kdaj veš kaj hočeš? :lol1: Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil _Fingi_
Original-One Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 original, mal se umiri ker si ti začel in če bo slučajno treba koga umirit boš to ti :angry: Jst sm ga samo vprašal, če kej fuka.. tabu tema al kaj?
Fall Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 ma puzab!sm že puzabla kaj sm hotla :closedeyes: aja aja jah pol pa ne vem jst
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 hahahah :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: o joooj, izjava taka da sm iz stola padu. ti pa zapecala kerga :lol1: :lol1: :kva2: dej ne streli :slap: aja, mogoče kšnga slepega, gluhega, potrebnega starga ata k je zarad starosti izgubu občutek za tip... to bi pa mogoče šlo :headbang: a se sploh kdaj kej spomneš? oz. sploh kdaj veš kaj hočeš? :lol1: kaj pa strelam?a sm kej s pištolo grozila :wacko: Jst sm ga samo vprašal, če kej fuka.. tabu tema al kaj? ej vidm da maš movistar hondo a bi me pelu kdaj da vidm kako se kej drži ceste :evilgrin: ful so mi ušeč :blush:
k0ci Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Jst sm ga samo vprašal, če kej fuka.. tabu tema al kaj? s prvim vprašanjem ni nič narobe, drugo je bol tko tko ->zajebavanjepress
Original-One Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 kaj pa strelam?a sm kej s pištolo grozila :wacko: ej vidm da maš movistar hondo a bi me pelu kdaj da vidm kako se kej drži ceste :evilgrin: ful so mi ušeč :blush: najprej bo treba kšn jpeg pokazat, če ne nau nč
Fall Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 ej vidm da maš movistar hondo a bi me pelu kdaj da vidm kako se kej drži ceste :evilgrin: ful so mi ušeč :blush: jooooj irena a ti usakmu rečš nej te pele :closedeyes:
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 najprej bo treba kšn jpeg pokazat, če ne nau nč kaj pa če nimam nobenih peg po obrazu?pa napiše se peg ne pa JPEG...tipkownca matra a :evilgrin:
Original-One Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 s prvim vprašanjem ni nič narobe, drugo je bol tko tko ->zajebavanjepress No potem vidiš, da je on prvi napadel in stopnjeval tempo :) Jstsmsesamobranupress sicer pa ukin me, če maš željo
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 kaj pa strelam?a sm kej s pištolo grozila :wacko: ej vidm da maš movistar hondo a bi me pelu kdaj da vidm kako se kej drži ceste :evilgrin: ful so mi ušeč :blush: :slap: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: spet tvoje hecanje? haha, niti mal ni smešn tole :slap: :slap: dej se poglej v ogledalu kdaj, pa ti bo jasno, kaj sm mislu s tem da ne strelej takih, da boš zapecala kelnarje... al so ti raj pobral špegle po bajti? :doze: :slap: ej irency, a pa sploh veš da je muvistarka sam 600 kubična, a misleš da bo sploh spelal... optimistka :kva2: Se mi zdi da ma roky eno dobro slikco s posledicami če bi te kdo pelov :lol1: :slap:
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 No potem vidiš, da je on prvi napadel in stopnjeval tempo :) Jstsmsesamobranupress sicer pa ukin me, če maš željo ne ne neee kdo me bo pol pelu??? koci d ne bi!!!!!!!! Ti nemorš zapecat niti unga k ti ga na list papirja narišem!Dej dojem to jebemtiš...In ja,bom ga dobil,brezskrbi .) Mi ni treba pecat kelnarjev,lahko sam dokumente pokažem ;) Ti se itak skoz sama seb smejiš pa ne streli Fingiju takih k je preveč uredu desc, da bi ga tle ena žoga podjebavala :angry: dj roky, ti si pa takšn cutek, tuki se neki delš hudga, a u resnic si čist ql, že zanč ko sem se ti mal nasmejala si mi wrnu nasmeh, tko da se zaj ne deli tko hudga pa nesramnga :P :D :)
Roky Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 kaj pa strelam?a sm kej s pištolo grozila :wacko: ej vidm da maš movistar hondo a bi me pelu kdaj da vidm kako se kej drži ceste :evilgrin: ful so mi ušeč :blush: Ne...Groziš s topom,to se zgodi kadarkoli odpreš usta :headbang: Za dobr oprijem morta bit obe gume v stiku s podlago, če se boš ti gor usedla, bo šlo po tazadni,nosilci se bojo krivil eden za drugim...Če bo od movistare balanca ostala je lastnik lahko srečen najprej bo treba kšn jpeg pokazat, če ne nau nč Vidm, da rd gledal grozlivke :wacko:
Original-One Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 ne ne neee kdo me bo pol pelu??? koci d ne bi!!!!!!!!dj roky, ti si pa takšn cutek, tuki se neki delš hudga, a u resnic si čist ql, že zanč ko sem se ti mal nasmejala si mi wrnu nasmeh, tko da se zaj ne deli tko hudga pa nesramnga :P :D :) JPEG IMAGE, veš kaj je to?
k0ci Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 mislil sem na drugo vprašanje v prvem postu, sploh pa te ne bom ukinil, sem samo rekel da daj mir pa bo ql, če boš pa nadaljeval...
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 najprej bo treba kšn jpeg pokazat, če ne nau nč hahaha, originalni, ne se raj matrat... za tvoje dobro, nočeš vidt slike. Aja, pa raj direkt povej, na okol ovinka ne zastopi :headbang: :headbang: kaj pa če nimam nobenih peg po obrazu?pa napiše se peg ne pa JPEG...tipkownca matra a :evilgrin: :slap: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: peg ja :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
C4V4L13R Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 kaj pa če nimam nobenih peg po obrazu?pa napiše se peg ne pa JPEG...tipkownca matra a :evilgrin: :lol1: :lol1: punca...jpeg pomeni slikco :doze:
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 JPEG IMAGE, veš kaj je to? dej plis povej :wub:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se