C4V4L13R Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 mater nabijate poste, da dokler napišeš besedo, je že 10 novih :unsure:
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 mater nabijate poste, da dokler napišeš besedo, je že 10 novih :unsure: mi se radi nabijamo :evilgrin: morm najdt sliko..bom takoj puslala!
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) ne ne neee kdo me bo pol pelu??? koci d ne bi!!!!!!!!dj roky, ti si pa takšn cutek, tuki se neki delš hudga, a u resnic si čist ql, že zanč ko sem se ti mal nasmejala si mi wrnu nasmeh, tko da se zaj ne deli tko hudga pa nesramnga :P :D :) o joooj :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: temu kar ti rečeš vračanje nasmeha, bi jest reku zadrževanje smeha k si take pokala :slap: :lol1: :lol1: :lol1: :whistle: :whistle: mi se radi nabijamo :evilgrin: morm najdt sliko..bom takoj puslala! resno te prosm, raj ne...mam lih nov ekran...nočem da mi tapru tedn že crkne... ene par sršenov je zarad tega brez neta ostal :evilgrin: :whistle: :headbang: Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil _Fingi_
Roky Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 dj roky, ti si pa takšn cutek, tuki se neki delš hudga, a u resnic si čist ql, že zanč ko sem se ti mal nasmejala si mi wrnu nasmeh, tko da se zaj ne deli tko hudga pa nesramnga :P :D :) Valda,prjazn sm do unih k so normalni,mislm, da Grčar,reesko,Fingi,Fall,Kok in ostali lahko to potrdijo, da nobenmu nč nočm.Sej tud teb ne sam komentiram tvoje poste.In jest ti nism nobenga nasmeha vračov,sej kdo se pa nebi smejov k bi te pogledov?Tud Ricki Martin,John Travolta,....V teb vidmo celo komedijo.
Roky Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 mi se radi nabijamo :evilgrin: morm najdt sliko..bom takoj puslala! Ti nabijaš ja :lol1: dej ne poki no k maš že pajčovine okol junfr-kožce...Sliko bo pa res problem najdt ja...k je tko zlo mejhna :wacko:
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 ewo moja slikca, ko že tko težite :rolleyes: :
Roky Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 ewo moja slikca, ko že tko težite :rolleyes: : Če dam jest tapravo tvojo gor adijos motosvet :headbang: Ne deli se lepo no
C4V4L13R Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 to slikco sm že nekje vidu...na netu :hmm: :blink:
Fall Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 ewo moja slikca, ko že tko težite :rolleyes: : em kdaj si se pa spremenila čz noč? :hmm:
Original-One Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) em kdaj si se pa spremenila čz noč? :hmm: glumičić dela čudeže Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil Original-One
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 ewo moja slikca, ko že tko težite :rolleyes: : :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: dej ne deli se, da namo kšno tvojo slikco prlimal na motosvet... ej, a zato majo mesarji tok znižane cene mesa? si bla na plastični operaciji? mi se radi nabijamo :evilgrin: morm najdt sliko..bom takoj puslala! ti nabijaš ja, me mal skrbi :slap: :slap: edin če temu, da ti en tip s tičam po obraz maha rečeš nabijanje...
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 najprej bo treba kšn jpeg pokazat, če ne nau nč hehe :naughty: sj nism taka!!malo heca je blo :whistle: :whistle: :worship: drgča pa originalni če ti je grčar ušeč sem kot nalašč zate zato k sva si res fful podobna
Roky Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: dej ne deli se, da namo kšno tvojo slikco prlimal na motosvet... ej, a zato majo mesarji tok znižane cene mesa? si bla na plastični operaciji? ti nabijaš ja, me mal skrbi :slap: :slap: edin če temu, da ti en tip s tičam po obraz maha rečeš nabijanje... mene razmetava od smeha ahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :lol1:
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 hehe :naughty: sj nism taka!!malo heca je blo :whistle: :whistle: :worship: drgča pa originalni če ti je grčar ušeč sem kot nalašč zate zato k sva si res fful podobna no, tkole Grčarja žalt pa res ni potrebno... :whistle:
Original-One Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) hehe :naughty: sj nism taka!!malo heca je blo :whistle: :whistle: :worship: drgča pa originalni če ti je grčar ušeč sem kot nalašč zate zato k sva si res fful podobna :alien1: :afro2: :010 ? Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil Original-One
Fall Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 mene razmetava od smeha ahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :lol1: Roky mene je tud začel še mau pa bom na tleh
C4V4L13R Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 hehe :naughty: sj nism taka!!malo heca je blo :whistle: :whistle: :worship: drgča pa originalni če ti je grčar ušeč sem kot nalašč zate zato k sva si res fful podobna kok si ti punca stara? 10? 12?
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 no, tkole Grčarja žalt pa res ni potrebno... :whistle: zanč na zbilah so mi kolegice to rekle!!pa kdo ga žal?? :wacko: a mislš da bi sama sebe jst užalla? :angry: to je pohvala :yes: :P
metuljcica46 Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 oki folk jst vs sploh en poznam...ampak ste tok fajni....prou cela komedija :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: drgač pa ja irency JPEG= slika......sam za naslednič :lol1: :lol1: .)
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Roky mene je tud začel še mau pa bom na tleh lohka pridem pomagat? O:-) :devil: :devil: :whistle: :whistle: zanč na zbilah so mi kolegice to rekle!!pa kdo ga žal?? :wacko: a mislš da bi sama sebe jst užalla? :angry: to je pohvala :yes: :P hahaha, ti ga žalš, s tem da rečeš da ti je podobn :headbang: :headbang: Pohvala ja, to je najhujša žalitev možna :rolleyes: A da maš ti tud kolegice :blink: kdo bi si mislu :wacko:
Roky Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Roky mene je tud začel še mau pa bom na tleh Vrjamem...poglej kere poka.Tole se mormo v petk na Zbiljah dobit na kavici, da se nasmejimo :lol1: kok si ti punca stara? 10? 12? Je 15.V živo se slabš obnaša k 3 letn otrok,vrjem. zanč na zbilah so mi kolegice to rekle!!pa kdo ga žal?? :wacko: a mislš da bi sama sebe jst užalla? :angry: to je pohvala :yes: :P Si ti sigurna, da niso kolegice gledale prej film Pošasti iz omare?Pa da so te primerjale s katerim od junakov.Grčar je pa prov fest
Fall Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 zanč na zbilah so mi kolegice to rekle!!pa kdo ga žal?? :wacko: a mislš da bi sama sebe jst užalla? :angry: to je pohvala :yes: :P irena ej č bi bla jst na tvojmu mestu nebi več pisala bv bolj kot pišeš večje bruke si delaš ne se obremenjevat s tem. :closedeyes:
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 lohka pridem pomagat? O:-) :devil: :devil: :whistle: :whistle: hahaha, ti ga žalš, s tem da rečeš da ti je podobn :headbang: :headbang: Pohvala ja, to je najhujša žalitev možna :rolleyes: A da maš ti tud kolegice :blink: kdo bi si mislu :wacko: ha ha ha ... zelo smešno :wacko: matr ej kaj sm vm sploh nardila?! Grčar je pa prov fest o tem ti govorim !! :naughty:
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 irena ej č bi bla jst na tvojmu mestu nebi več pisala bv bolj kot pišeš večje bruke si delaš ne se obremenjevat s tem. :closedeyes: No ja, mal še lahko...tok da jest tok postov nabijem da bom Legenda... :whistle: :whistle: pa še nasmejal se bomo zravn... sam kaj, k bo treba tipkovnco hmal menat :headbang:
Fall Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 lohka pridem pomagat? O:-) :devil: :devil: :whistle: :whistle: em ne sj veš sm pretežka zdj hujšam :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se