_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 no pa povej enga dej nehi no. a ti dam primer...oz. se boš sama spounla...veselica v sp. pirničah...hint: pod kozolcam? se boš spovnla mogoče kolk ns je blo tm pa kolkim si najedala? :headbang: :headbang:
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 dej nehi no. a ti dam primer...oz. se boš sama spounla...veselica v sp. pirničah...hint: pod kozolcam? se boš spovnla mogoče kolk ns je blo tm pa kolkim si najedala? :headbang: :headbang: anbenmu? :naughty:
Stroj Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 no pa povej enga anbenmu? :naughty: A dej ugasn se...al pa uklop možgane :headbang: Škoda šolskih kompov da take kretenizme spuščaš
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 A dej ugasn se...al pa uklop možgane :headbang: Škoda šolskih kompov da take kretenizme spuščaš ne zastopm kaj si hotu poowedatt :whistle:
Fall Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 anbenmu? :naughty: Ja ne wem Kok tej mau bl čudn gledu. Honde pa to. Sj sploh ne vem č si se mu predstavla an.
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) anbenmu? :naughty: no... vsaj 5im si najedala... :headbang: Ja ne wem Kok tej mau bl čudn gledu. Honde pa to. Sj sploh ne vem č si se mu predstavla an. heh... dej sam da je zvedla da ma hondo, je že začela težit :rolleyes: :headbang: :headbang: Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil _Fingi_
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 no... vsaj 5im si najedala... :headbang: sej ni anben nč rekuu!
Stroj Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Ja ne wem Kok tej mau bl čudn gledu. Honde pa to. Sj sploh ne vem č si se mu predstavla an. On je čudn gledu k se je zravn štulila :headbang: :SS
Roky Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 zakaj ste me pa pol klical v petk?! pa dej ne deli se spett! tuki na forumu neki glumiš v živo se mi pa nasmihaš...res si čudn! :closedeyes: Nism te jest klicov.In vau kuko se ti zdej kul zdi k te je Nataša poklicala za našo mizo - čist zajebana ampak kokr si vidla te noben ni jebov 5%.Govoriš kok si postelno aktivna ubistvu se pa vsa pjana pustiš, da ti en s tičom po obrazu tolče - to ni sex.Folku govoriš okol kok je MS kul pa kok se štekaš z nami,bi reku ja. Roky a se ti ne zdi škoda živcov za tak kretenizem? Dopovedu ji itak ne boš nč....sam svoje živce boš požru :trance_33_sleep: Nej dela budalo iz sebe pred celotnim MS...itak ona prfuknen izpade Ma ei dons sm že tko živčn od šole poj pa pridem za komp pa take strela ta Monster.Drugač maš pa kr prov ja .) anbenmu? :naughty: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 On je čudn gledu k se je zravn štulila :headbang: :SS ja ti pa ful veš an :headbang: lej tud ti si biu zmer z mano w žiwo prjazn to da se pomir mal! btw a greva kdaj skup na kavo med odmorom k sm lih vidla da sva na isti šoli? :whistle:
Roky Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 sej ni anben nč rekuu! Valda, če so bli vsi zaposleni ti pa tm firbc paseš.Če ti ni takrt noben nč reku...ti pa še bo,vsekakor .)
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Nism te jest klicov.In vau kuko se ti zdej kul zdi k te je Nataša poklicala za našo mizo - čist zajebana ampak kokr si vidla te noben ni jebov 5%.Govoriš kok si postelno aktivna ubistvu se pa vsa pjana pustiš, da ti en s tičom po obrazu tolče - to ni sex. sm rekla da loh me tud ti! nevem kaj mi to očitaš..zih si lubosumnn :evilgrin:
Stroj Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 ja ti pa ful veš an :headbang: lej tud ti si biu zmer z mano w žiwo prjazn to da se pomir mal! btw a greva kdaj skup na kavo med odmorom k sm lih vidla da sva na isti šoli? :whistle: JA to bo blo....vrgu po enmu od 4-ih stopnišč tebe
Petzl Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 A vi res nimate nc kej bl pametnga za delat kokr pa da se kle kregate kot v peskovniku z eno samo igrcko... mojabopress :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 sej ni anben nč rekuu! sm ti že kšn tedn nazaj napisov, ne vem, a si pozabila, al nočeš dojet, al nisi dojela...da to, da ti nuben ne reče da si glupa, pa da te ne pošle u kurac ker te ne misle gledat tm pa prenašat tvojih bolnih ne-smešnih for, še ne pomen da uživa v tvoji družbi oz. te rd vid v svoji družbi...
Stroj Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 A vi res nimate nc kej bl pametnga za delat kokr pa da se kle kregate kot v peskovniku z eno samo igrcko... mojabopress :whistle: Kr odpel jo majstr :worship: :worship: :worship:
Roky Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 sm rekla da loh me tud ti! nevem kaj mi to očitaš..zih si lubosumnn :evilgrin: Kva si rekla da te lahko tud jest? A vi res nimate nc kej bl pametnga za delat kokr pa da se kle kregate kot v peskovniku z eno samo igrcko... mojabopress :whistle: :D
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 JA to bo blo....vrgu po enmu od 4-ih stopnišč tebe pa ne mislm na stopnišču :lol1: :lol1: w kšn lokalčič hud loh gremo..al pa w petk k se fingi pa roky pa te dobijo na zbilah še jst pridm pa še kdo..predn gremo skup w medwode...kul? :naughty: Kva si rekla da te lahko tud jest?:D ja sej veš tist s tičiii..kaj mi to očitaš
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 sm rekla da loh me tud ti! nevem kaj mi to očitaš..zih si lubosumnn :evilgrin: hahahahha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: lubosumn je rekla...a dej nehii... tebe bi se še vibrator ustrašu pa bi nehov delat, kaj šele kšn tip :headbang: :doze: JA to bo blo....vrgu po enmu od 4-ih stopnišč tebe spodobi se in pravično je :whistle: :whistle: A vi res nimate nc kej bl pametnga za delat kokr pa da se kle kregate kot v peskovniku z eno samo igrcko... mojabopress :whistle: smilš se mi če to resno mislš :P :P
Original-One Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 pa ne mislm na stopnišču :lol1: :lol1: w kšn lokalčič hud loh gremo..al pa w petk k se fingi pa roky pa te dobijo na zbilah še jst pridm pa še kdo..predn gremo skup w medwode...kul? :naughty: a lahko še jst? plis
Petzl Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Kva si rekla da te lahko tud jest? :D hehe ti si pa tut taglavn jebac... vidm da si poleg bleda ze ceu motosvet obletu :evilgrin: ...se kej nm pust no :naughty:
Fall Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 w kšn lokalčič hud loh gremo..al pa w petk k se fingi pa roky pa te dobijo na zbilah še jst pridm pa še kdo..predn gremo skup w medwode...kul? :naughty: em sj ona2 bota pr men pol gremo pa mi sami an? :evilgrin: Roky, Fingi?
Roky Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 pa ne mislm na stopnišču :lol1: :lol1: w kšn lokalčič hud loh gremo..al pa w petk k se fingi pa roky pa te dobijo na zbilah še jst pridm pa še kdo..predn gremo skup w medwode...kul? :naughty: ja sej veš tist s tičiii..kaj mi to očitaš Fantje spremembna plana - DEFINITIVNO.Pred zborom se dobimo v tistem kafiču kjer majo dobre torte (Fingi tm k smo bli v soboto ob 23h .) ) nebom poimensko imenoval lokala, da se nebo še tm narisala. Ei kva ti hočš zj povedat to s tiči????????
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 pa ne mislm na stopnišču :lol1: :lol1: w kšn lokalčič hud loh gremo..al pa w petk k se fingi pa roky pa te dobijo na zbilah še jst pridm pa še kdo..predn gremo skup w medwode...kul? :naughty: ja sej veš tist s tičiii..kaj mi to očitaš pa ti nisi resna... še nisi dojela da mogoče nočemo tvoje družbe? zakaj lažeš sama sebi? kuko bi pa šli skupej v medvode? ne sanej
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 pa ne mislm na stopnišču :lol1: :lol1: w kšn lokalčič hud loh gremo..al pa w petk k se fingi pa roky pa te dobijo na zbilah še jst pridm pa še kdo..predn gremo skup w medwode...kul? :naughty: a lahko še jst? plis kumot!! dej grewa s hondo gor da bojo widl te tamali kaj je to sploh tapraw mutor!! ti bom na PM poslala moj msn pa se bowa zmenila :naughty: em sj ona2 bota pr men pol gremo pa mi sami an? :evilgrin: Roky, Fingi? Fantje spremembna plana - DEFINITIVNO.Pred zborom se dobimo v tistem kafiču kjer majo dobre torte (Fingi tm k smo bli v soboto ob 23h .) ) nebom poimensko imenoval lokala, da se nebo še tm narisala. Ei kva ti hočš zj povedat to s tiči???????? pa ti nisi resna... še nisi dojela da mogoče nočemo tvoje družbe? zakaj lažeš sama sebi? kuko bi pa šli skupej v medvode? ne sanej zakwa pa ne gremo skup!itak če bomo skup spal gor newem zakwa ne bi šli še skp gor!? :(
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se