Roky Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 hehe ti si pa tut taglavn jebac... vidm da si poleg bleda ze ceu motosvet obletu :evilgrin: ...se kej nm pust no :naughty: :whistle: :whistle: ...Da se razumemo,irency nisem in je nimam namena obdelat.Prlet na kšn pir v naše kraje pa ti kšno predstavm :P em sj ona2 bota pr men pol gremo pa mi sami an? :evilgrin: Roky, Fingi? Valdiš, te pridemo pobrat poj gremo pa na kavo v "hišo najbolših tort" :D
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Fantje spremembna plana - DEFINITIVNO.Pred zborom se dobimo v tistem kafiču kjer majo dobre torte (Fingi tm k smo bli v soboto ob 23h .) ) nebom poimensko imenoval lokala, da se nebo še tm narisala. Ei kva ti hočš zj povedat to s tiči???????? ahhha, mi je že jasno...tist bar v Portorožu , Pergola an, če se prov spomnem :whistle: se dobimo tm, se mal ohladimo v morju, pa pičimo :evilgrin: :evilgrin:
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 ahhha, mi je že jasno...tist bar v Portorožu , Pergola an, če se prov spomnem :whistle: se dobimo tm, se mal ohladimo v morju, pa pičimo :evilgrin: :evilgrin: dej pejt gremo rajš v heinekena! je bolš !!
Fall Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Valdiš, te pridemo pobrat poj gremo pa na kavo v "hišo najbolših tort" :D hehe pa tm so torte res zakooon :grim
Roky Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 zakwa pa ne gremo skup!itak če bomo skup spal gor newem zakwa ne bi šli še skp gor!? :( Ei ti men razlož kva si s tistimi tiči hotla...A hočš rečt, da sm bil jest ta oseba k ti ga je metov po obrazu?????????????????????????????? ahhha, mi je že jasno...tist bar v Portorožu , Pergola an, če se prov spomnem :whistle: se dobimo tm, se mal ohladimo v morju, pa pičimo :evilgrin: :evilgrin: :yes: :yes:
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 em sj ona2 bota pr men pol gremo pa mi sami an? :evilgrin: Roky, Fingi? ja ja, zmenjeno :devil: :devil: :devil: :whistle: :whistle: kumot!! dej grewa s hondo gor da bojo widl te tamali kaj je to sploh tapraw mutor!! ti bom na PM poslala moj msn pa se bowa zmenila :naughty:zakwa pa ne gremo skup!itak če bomo skup spal gor newem zakwa ne bi šli še skp gor!? :( :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Original-one... moje sožalje :cry: :cry: spal bomo skupej? kaj sanjaš? dej... get real...pa pozabi da se poznamo... nuben nebi rd s tabo spau, oz. kerkol blizu tebe, vrjem
Fall Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 ahhha, mi je že jasno...tist bar v Portorožu , Pergola an, če se prov spomnem :whistle: se dobimo tm, se mal ohladimo v morju, pa pičimo :evilgrin: :evilgrin: ma to ejga :whistle:
Roky Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 zakwa pa ne gremo skup!itak če bomo skup spal gor newem zakwa ne bi šli še skp gor!? :( Rajš z medvedam spim... dej pejt gremo rajš v heinekena! je bolš !! Ti ga nebodo dal ! hehe pa tm so torte res zakooon :grim Jap,zato si pa pred zborom eno prvošmo :OK:
Original-One Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 ja ja, zmenjeno :devil: :devil: :devil: :whistle: :whistle: :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Original-one... moje sožalje :cry: :cry: spal bomo skupej? kaj sanjaš? dej... get real...pa pozabi da se poznamo... nuben nebi rd s tabo spau, oz. kerkol blizu tebe, vrjem Sej bomo zalagal, jo bomo mal pobrusl, bomo facelift naredl
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 a loh sam poweste zakwa ne bi šli skp?! :closedeyes:
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Rajš z medvedam spim...Ti ga nebodo dal ! Jap,zato si pa pred zborom eno prvošmo :OK: :grim :grim :grim :worship: :worship: irency itaq pije redbullvodke no :P :P je 2high za pir :lol1:
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Sej bomo zalagal, jo bomo mal pobrusl, bomo facelift naredl vsaj en resn... ti si moj heroj! :wub:
Roky Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 :grim :grim :grim :worship: :worship: irency itaq pije redbullvodke no :P :P je 2high za pir :lol1: Zanjo bi bil dost sam tist bull.... :whistle:
Fall Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Jap,zato si pa pred zborom eno prvošmo :OK: itak pol pa tja :naughty:
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 itak pol pa tja :naughty: kam to zdej gremo? v pergolo?
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Sej bomo zalagal, jo bomo mal pobrusl, bomo facelift naredl heh, tist mal kr spust, bi jo mogu kr resno... bi mel mesarji dobr ''kšeft'' :lol: :kva1: vsaj en resn... ti si moj heroj! :wub: se zajbavaš al resno nisi dojela :slap: :slap: :slap: :eek: :eek: :blink:
Roky Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 kam to zdej gremo? v pergolo? Mi gremo...ampak ne s tabo
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 heh, tist mal kr spust, bi jo mogu kr resno... bi mel mesarji dobr ''kšeft'' :lol: :kva1: se zajbavaš al resno nisi dojela :slap: :slap: :slap: :eek: :eek: :blink: pva kwa te spet mede?! kaj nism dojela...ti nč ne dujamš zato p je tko :headbang:
Fall Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 vsaj en resn... ti si moj heroj! :wub: pomojem tle ni nobenga resnga :winkiss:
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 itak pol pa tja :naughty: aha :grim :grim :yea1: kam to zdej gremo? v pergolo? ja če dobiš prevoz še ti, pol se magari lohka dol dobimo...
irency Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 pomojem tle ni nobenga resnga :winkiss: opažam ja :closedeyes: aha :grim :grim :yea1: ja če dobiš prevoz še ti, pol se magari lohka dol dobimo... roky itak nima sopotnce..sm misnla da bi jst loh šla :blush: sej ti častim dol na obali en pir roky! :yea1:
GrCaR Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 kaj sm ti pa nardilaa? al pa da so mi rekle da un ta črn in pomoje so tebe misnlee..risko ma pa itak roza mutor :evilgrin: črnih tipov je blo dost tm, sicer pa nism jst nigger, sam spodi, kar pa ne boš nikol zvedla :doze: drgač pa grčarr!! rekle so da un črn pustawn močan moški. tko da jst sm se sam nate spomnla..fingi pa roky pa ostlai so itk bl tko tko :winkiss: roki je še bl postavn, pa črn je tut, pa močan tut... tko da ne ti mene mešat tuki :) nihče pa ni odpisal da si ti komu luštna...hahahaha HAHAHAHAHAHAHA pancakes party :evilgrin: hahahaha ZAJ PA UMIRAM HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: without you :evilgrin: HAHAHAHHAHAHAAHAHAHA grčarrrr umirammmmm :lol1: :lol1: :lol1: to pa te je najbrž potolklo tako da grčar dvigni glavo saj se je najbrž hecala Brodi... a me pridš potolažt :P jest sm pa hotu povedat, da če me maš ti rada...se bom sam :headbang: matr eni ne poštekate !! :OK: no... vsaj 5im si najedala... :headbang: heh... dej sam da je zvedla da ma hondo, je že začela težit :rolleyes: :headbang: :headbang: dobr da mam kawlna :whistle: Fantje spremembna plana - DEFINITIVNO.Pred zborom se dobimo v tistem kafiču kjer majo dobre torte (Fingi tm k smo bli v soboto ob 23h .) ) nebom poimensko imenoval lokala, da se nebo še tm narisala. Ei kva ti hočš zj povedat to s tiči???????? roky, na PM... kje je ta lokal.
Roky Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 aha :grim :grim :yea1: ja če dobiš prevoz še ti, pol se magari lohka dol dobimo... :D opažam ja :closedeyes:roky itak nima sopotnce..sm misnla da bi jst loh šla :blush: sej ti častim dol na obali en pir roky! :yea1: Poglej motor mam namen še neki časa met in nimam tablce za označevat tovora....Pa kdr vozm ne pijem tko, da ne hvala Če maš pa tako željo pa v petk ob 10.30 v Pergoli - če dobiš prevoz
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 pva kwa te spet mede?! kaj nism dojela...ti nč ne dujamš zato p je tko :headbang: nč ne mede....jest use dujamem :rolleyes: :rolleyes: opažam ja :closedeyes:roky itak nima sopotnce..sm misnla da bi jst loh šla :blush: sej ti častim dol na obali en pir roky! :yea1: em, je treba še nazaj do medvod pridt... ko vozmo pa mi ne pijemo... :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se