Ozzy87 Objavljeno Januar 18, 2015 Opozori Objavljeno Januar 18, 2015 Treba je videti in slišati v živo!! Predlagam, k mehaniku! Na daljavo tole - težko! Možno tudi ležaj... Bolje to, kot da kaj zajebeš!! Meni se kaj takega še ni zgodilo. Js tud še nisem slišal za koga s takimi težavami. Verjetno je malo dnarja malo muzke tukaj čist realna stvar.
cikadina Objavljeno Januar 18, 2015 Opozori Objavljeno Januar 18, 2015 ma didu očitno pada kakovost, ker se kr neki ljudi na teh straneh jezi nad kakovostjo. sicer pa sej ni samo did, je firm za ketne cel kup, RK, EK enuma, regina, ... cene majo pa itak vsi tam, tam. dami kej tebi so kej upoštevali kako reklamacijo takrat za did?
nxyz Objavljeno Januar 18, 2015 Opozori Objavljeno Januar 18, 2015 Ker je na raznih straneh precej didovih ponaredkov.. DAMI34, bajkr88 in Kmet2 3
DAMI34 Objavljeno Januar 18, 2015 Opozori Objavljeno Januar 18, 2015 ma didu očitno pada kakovost, ker se kr neki ljudi na teh straneh jezi nad kakovostjo. sicer pa sej ni samo did, je firm za ketne cel kup, RK, EK enuma, regina, ... cene majo pa itak vsi tam, tam. dami kej tebi so kej upoštevali kako reklamacijo takrat za did? Nisem reklamiral, ker je veriga imela eno leto in 20kkm. Enostavno sem vzel Enumo MVXZ in zaenkrat špila kot mora, po 5kkm je še nisem niti našponal in lepo teče, medtem ko je did že od začetka malce skakal gor in dol. Sem pa zelo začel paziti, da jo po vsaki vožnji po makedamu čimprej očistim, ker predvidevam da ti "obstojni spreji" naredijo več škode kot koristi. Namreč nase zalepijo vse kamenčke in ti lepo brusijo xringe.
Kmet2 Objavljeno Januar 18, 2015 Opozori Objavljeno Januar 18, 2015 Nisem reklamiral, ker je veriga imela eno leto in 20kkm. Enostavno sem vzel Enumo MVXZ in zaenkrat špila kot mora, po 5kkm je še nisem niti našponal in lepo teče, medtem ko je did že od začetka malce skakal gor in dol. Sem pa zelo začel paziti, da jo po vsaki vožnji po makedamu čimprej očistim, ker predvidevam da ti "obstojni spreji" naredijo več škode kot koristi. Namreč nase zalepijo vse kamenčke in ti lepo brusijo xringe. rešitev "scoot oiler" ... DAMI34 1
cikadina Objavljeno Januar 18, 2015 Opozori Objavljeno Januar 18, 2015 Nisem reklamiral, ker je veriga imela eno leto in 20kkm. Enostavno sem vzel Enumo MVXZ in zaenkrat špila kot mora, po 5kkm je še nisem niti našponal in lepo teče, medtem ko je did že od začetka malce skakal gor in dol. Sem pa zelo začel paziti, da jo po vsaki vožnji po makedamu čimprej očistim, ker predvidevam da ti "obstojni spreji" naredijo več škode kot koristi. Namreč nase zalepijo vse kamenčke in ti lepo brusijo xringe. za off-road moreš o-ringe vn pobrat a nisi vidu nasveta DAMI34 1
nxyz Objavljeno Januar 18, 2015 Opozori Objavljeno Januar 18, 2015 cikadina, sploh jih ni treba ven pobirati, ker za off road verige sploh nimajo o ringov ampak itak veš ane DAMI34, cikadina, builder in 1 other 4
cikadina Objavljeno Januar 18, 2015 Opozori Objavljeno Januar 18, 2015 cikadina, sploh jih ni treba ven pobirati, ker za off road verige sploh nimajo o ringov ampak itak veš ane ja sej zato edino ne vem a je še moderno jih kuhat? al samo špricajo? sicer pa pr njih itak nobena stvar ne vzdrži prav dolgo builder 1
Zivnorc Objavljeno Januar 18, 2015 Opozori Objavljeno Januar 18, 2015 ....jaaooo babe....štruklje dejte kuhat, ne pa ketne..... bajkr88, builder, Kmet2 in 1 other 4
stjan Objavljeno Januar 19, 2015 Opozori Objavljeno Januar 19, 2015 Lep pozdrav Kot vidim imajo punce več pojma od fantov . Ideja, kako se "popravi" veriga mi nekam ni preveč všeč, zato še zmeraj iščem najboljšo, najcenejšo itd, verigo za moj motor. Zanima me kaj bi bilo nekam najbolj optimalno za Triumph Speed Four (600 ccm). Neko solidno razmerje med ceno in kvaliteto, oziroma, če se komu da napisati katere znamke se sploh uporabljajo in kakšna je kvaliteta. Slišal sem za DID, Regina, našel sem še Enuma, RK, Afam, katere druge firme pa niti ne poznam. Kakšne so kaj cene pri nas za komplet z menjavo, v Villachu me pride ca 200 Eur. Še enkrat hvala za nasvete lp
Leteči Objavljeno Januar 19, 2015 Opozori Objavljeno Januar 19, 2015 Na PM mi sporoči letnik motorja pa bom pogledal kaj se da naredit.
Zivnorc Objavljeno Januar 21, 2015 Opozori Objavljeno Januar 21, 2015 ...jaz imam trenutno RK, ki so menda tudi prvovgradnja na veliko modelih motorjev. Zato sem se tudi odločil za to firmo, ker še vedno je originalna veriga najdlje zdržala. Zaenkrat zadovoljen (naredil z njo samo 5000km). Naročil in zmontiral pri Rumenkotu v Logatcu.
DAMI34 Objavljeno Januar 21, 2015 Opozori Objavljeno Januar 21, 2015 ...jaz imam trenutno RK, ki so menda tudi prvovgradnja na veliko modelih motorjev. Zato sem se tudi odločil za to firmo, ker še vedno je originalna veriga najdlje zdržala. Zaenkrat zadovoljen (naredil z njo samo 5000km). Naročil in zmontiral pri Rumenkotu v Logatcu. a ni EK Enuma? http://www.ekchain.jp/
Zivnorc Objavljeno Januar 21, 2015 Opozori Objavljeno Januar 21, 2015 a ni EK Enuma? http://www.ekchain.jp/ ... mislim, da imaš prow.... da sem zajebu....
DAMI34 Objavljeno Januar 21, 2015 Opozori Objavljeno Januar 21, 2015 ... mislim, da imaš prow.... da sem zajebu.... ZZZ serija je tvoja
Zivnorc Objavljeno Januar 21, 2015 Opozori Objavljeno Januar 21, 2015 ... vem da je zlate barve... da nism nč slabši od mausa.... cikadina 1
bajkr88 Objavljeno Januar 26, 2015 Opozori Objavljeno Januar 26, 2015 kaj pa če bi na vsake cca. 300 km ketno z gostim oljem res dobro premazal z navadnim čopičem da res v vse luknje nabašeš.... a bi blo premal mazano to?
TakeALookAround Objavljeno Januar 26, 2015 Opozori Objavljeno Januar 26, 2015 A to se vi ze kej norca delate? bajkr88 1
ciciban Objavljeno Januar 27, 2015 Opozori Objavljeno Januar 27, 2015 kaj pa če bi na vsake cca. 300 km ketno z gostim oljem res dobro premazal z navadnim čopičem da res v vse luknje nabašeš.... a bi blo premal mazano to? Hja... maš celo v navodilih, da lahko mažeš z oljem. Koliko bo to frčalo naokoli, je pa druga stvar. Tudi obstojno ne bo tako kot sprej. Če že misliš mazat z oljem si kupi/izdelaj avtomatski mazalec.
marcc Objavljeno Februar 15, 2015 Opozori Objavljeno Februar 15, 2015 Pozdravljeni! Imam sprej za verigo od MOTUL-a. Naredi belo oblogo po verigi. To me ne moti, moti me ko se nato peljem mi po plastiki in tudi po zadnjem sedežu vse napaca. Mislim da ga ne na nesem veliko gor. Ali obstaja takšen sprej, ki ni bel in, ki ne paca vse naokoli? Seveda kvaliteten. Prej sem imel od DID in je bila pesem enaka. Mogoče bi moral obrisati verigo? Najlepša havala za razumevanje in pomoč. Lp, M
DAMI34 Objavljeno Februar 15, 2015 Opozori Objavljeno Februar 15, 2015 (popravljeno) Po mojem si preveč namazal. In ko namažeš, počakaj vsaj pol ure da se sprej oprime, potem pojdi na vožnjo. Kar pa odleti z verige na feltno lahko obrišeš s krpico in nafto, ali petrolejem. Mažeš pa vedno notranjo stran verige. Popravljeno Februar 15, 2015. Popravil DAMI34 maus 1
maus Objavljeno Februar 15, 2015 Opozori Objavljeno Februar 15, 2015 namaži, ko prideš domov ... čez nekaj minut samo s krpico malo ketno obrišeš .. in to je to :krneki: TakeALookAround, DAMI34 in ciciban 3
marcc Objavljeno Februar 15, 2015 Opozori Objavljeno Februar 15, 2015 maus, ali ni smiselno da se namaže po hladni verigi. aja, danes so valjčki itak zatesnjeni in imajo znotraj svoje mazivo a ne? Ta sprej za verige samo pomaga "omejiti" trenej med valjčkom in zobčenikom. Vrjetno se motim. Hvala! DAMI34, jo bom poskusil obrisati naslednjič. Felgo čistim z WD-40 pomaga zelo. hvala! Lp, M
maus Objavljeno Februar 15, 2015 Opozori Objavljeno Februar 15, 2015 vedno špricaj na vročo verigo ... ... verjemi mi :krneki: NX650 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se