ludiluka Objavljeno Februar 15, 2015 Opozori Objavljeno Februar 15, 2015 Pozdravljeni! Imam sprej za verigo od MOTUL-a. Naredi belo oblogo po verigi. To me ne moti, moti me ko se nato peljem mi po plastiki in tudi po zadnjem sedežu vse napaca. Mislim da ga ne na nesem veliko gor. Ali obstaja takšen sprej, ki ni bel in, ki ne paca vse naokoli? Seveda kvaliteten. Prej sem imel od DID in je bila pesem enaka. Mogoče bi moral obrisati verigo? Najlepša havala za razumevanje in pomoč. Lp, M Motul packa na polno probaj od nilsa je zakon za moje pojme
Kmet2 Objavljeno Februar 15, 2015 Opozori Objavljeno Februar 15, 2015 Hvala obema! Lp, M PDL si nabavi,meni do zdaj number uno med vsemi spreji,če kej maže ne vem,je pa motor čist:-) dog66, matkoR1 in marcc 3
dog66 Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 PDL je zakon, važno da mislmo da maže. Sej govorijo da je vse v glavi, pa še motor ostane čist :grim Kmet2 1
TOMCAT Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 PDL si nabavi,meni do zdaj number uno med vsemi spreji,če kej maže ne vem,je pa motor čist:-) več prodajalcev mi je odsvetovalo, čeprav je PDL malce dražji od "navadnih" sprejev Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 več prodajalcev mi je odsvetovalo, čeprav je PDL malce dražji od "navadnih" sprejev Ma raje kupim novo verigo kot 2 dni čistim motor maus, ciciban, TOMCAT in 2 others 5
maus Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 ma kaj ketno .. zamenjaš motor pa je Kmet2, builder, ciciban in 2 others 5
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 Ma raje kupim novo verigo kot 2 dni čistim motor Ma, če voziš je motor itak usran. Pa sčistiš še tisto malo packarije od verige. :yes: Ko sem jaz uporabljal PDL - par ur vožnje po avtocesti, mi je veriga spremenila barvo, tako se je pregrevala. Verjetno so se poškodovala tesnila in šla je kmalu v maloro. Jaz nikad više PDL. Samo moje mnenje. Scarabeo DAMI34, TOMCAT in maus 3
DAMI34 Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 Men tut PDL ni bil všeč, zadeve morjo bit mastne, pa lepo vse drsi, nimaš kej to je stara šola. TOMCAT, Zivnorc, builder in 2 others 5
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 Men tut PDL ni bil všeč, zadeve morjo bit mastne, pa lepo vse drsi, nimaš kej to je stara šola. Točno, nismo mi neki suhi vazelini. Scarabeo maus, DAMI34 in builder 3
KilleRBee Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 (popravljeno) Men osebno do zdej je najboljši A1 S100 Weisses Kettenspray. Od lanskega leta - jesen imajo še nastavek za sprej tako, da več kot odlično - masti praktično nič po feltni! Popravljeno Februar 16, 2015. Popravil KilleRBee matkoR1 in sayo 2
moto rider Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 Jaz bi rad pa enkrat "za vselej" videl nepristranski test o sprejih za verige. Doslej je vedno vsak prodajalec hvalil svoje, od katerih prejema provizijo. Dober sprej pa je tisti, ki kvalitetno opravlja svojo nalogo in ne zamaščuje zadnjega kolesa! Ali je to res A1 S100?? Prepričajte me!
TOMCAT Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 ......sej je bilo že veliko napisanega,.......meni osebno je s100 ok. Glede tega koliko mi umaže motor pa mislim, da je bolje, če je sprej bolj redek oz. manj lepljiv. Posledično ga je več na motorju, kar je bolje kot, da se vsa svinjarija prilepi na verigo. Je pa res, da v kolikor je sprej bolj redek, je treba bolj pogosto mazati. Tisto malček svinjarije kar je je na zadnjem kolesu pa je dela za 3 min s krpo. DAMI34, ciciban in sayo 3
builder Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 Dober sprej pa je tisti, ki kvalitetno opravlja svojo nalogo in ne zamaščuje zadnjega kolesa! "ti bi da jebeš, a da ne uđe", težka bo prjatu
Kmet2 Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 Jaz bi rad pa enkrat "za vselej" videl nepristranski test o sprejih za verige. Doslej je vedno vsak prodajalec hvalil svoje, od katerih prejema provizijo. Dober sprej pa je tisti, ki kvalitetno opravlja svojo nalogo in ne zamaščuje zadnjega kolesa! Ali je to res A1 S100?? Prepričajte me! A se ti ni zgodila nobena nevarna situacija sprey -ketna Ma, če voziš je motor itak usran. Pa sčistiš še tisto malo packarije od verige. :yes: Ko sem jaz uporabljal PDL - par ur vožnje po avtocesti, mi je veriga spremenila barvo, tako se je pregrevala. Verjetno so se poškodovala tesnila in šla je kmalu v maloro. Jaz nikad više PDL. Samo moje mnenje. Scarabeo Ja vsak najbolj vidi sam kaj mu paše in kaj ne,jaz PDL uporabljam kakšno leto in pol ,zaenkrat vse brez posebnosti,je pa vrjetno tudi odvisno od kvalitete verige in verižnikov ,slabši ko so boljše mazivo potrebujejo za daljšo obstojnost in obratno....samo na glas razmišljam
DAMI34 Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 Bom pa še jaz naglas razmišljal, zakj potemtakem je oiler najbolš, ko pa uporabla čist navadno fsrano olje? Ker maže in ker odleti, tak mislim. sicer uporabljam S100 ampak ne k mi je tok fajn in oh in sploh, ampak ker vedno kupim pri lojzu še kako piksno spreja ko opravljam ostale nakupe. Od vseh ki sem jih kdajkol uporabljal, se mi je še najboljši zdel Yamalube, njega pa baje dela Motul..zdj pa bod pametn Kmet2 in TOMCAT 2
Kmet2 Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 Bom pa še jaz naglas razmišljal, zakj potemtakem je oiler najbolš, ko pa uporabla čist navadno fsrano olje? Ker maže in ker odleti, tak mislim. sicer uporabljam S100 ampak ne k mi je tok fajn in oh in sploh, ampak ker vedno kupim pri lojzu še kako piksno spreja ko opravljam ostale nakupe. Od vseh ki sem jih kdajkol uporabljal, se mi je še najboljši zdel Yamalube, njega pa baje dela Motul..zdj pa bod pametn Ne razmišljaj tok na glas ker me motiš pri mojem razmišljanju TOMCAT in DAMI34 2
builder Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 Ne razmišljaj tok na glas ker me motiš pri mojem razmišljanju po moje te je tud takrat Dami34 zmotu, pa si namest novga kardanarja ketnerja nabavu Kmet2 in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 po moje te je tud takrat Dami34 zmotu, pa si namest novga kardanarja ketnerja nabavu vseh njegovih napak, pa ne gre meni pripisat Kmet2 1
cikadina Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 (popravljeno) ta nastavek zgleda pa super sicer je treba pa pole še to pucat, karton pa kt vn vržeš. zdej glede učinkovitosti mazanja ne vem, ampak po usranosti motorja se je od sprobanih najslabš odrezu motul in did foaming sprej. zdej mamo pa nilsa in wurth dry lube. nad temi ni pripomb. ketna je pa prav gotovo najbolj zadovolna če imaš oiler, o tem verjetno ni dvoma. Popravljeno Februar 16, 2015. Popravil cikadina KilleRBee 1
KilleRBee Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 (popravljeno) Jaz bi rad pa enkrat "za vselej" videl nepristranski test o sprejih za verige. Doslej je vedno vsak prodajalec hvalil svoje, od katerih prejema provizijo. Dober sprej pa je tisti, ki kvalitetno opravlja svojo nalogo in ne zamaščuje zadnjega kolesa! Ali je to res A1 S100?? Prepričajte me! Nebom te nč prepričval ker nimam nič od tega! :grim Kar sem jih pa probal do zdaj pa meni najbolje odgovarja A1 S100. Boljši so mi bili: Motul, Nigrin, ProCycle (lojze), Probal sem: A1 S100, Motul, Liqui Moly, Ipone, Did, ProCycle, Nigrin, Castrol. Letos imam pa za sprobat tole od Motula - chain paste... (Bom nazaj poročal.. ) Popravljeno Februar 16, 2015. Popravil KilleRBee
DAMI34 Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 Nebom te nč prepričval ker nimam nič od tega! :grim Kar sem jih pa probal do zdaj pa meni najbolje odgovarja A1 S100. Boljši so mi bili: Motul, Nigrin, ProCycle (lojze), Probal sem: A1 S100, Motul, Liqui Moly, Ipone, Did, ProCycle, Nigrin, Castrol. Letos imam pa za sprobat tole od Motula - chain paste... (Bom nazaj poročal.. ) i hate pasto, zlo težko se prav po notranji strani verige namaže, al jo preveč stisneš al premalo, sam enakomerno ne rata
KilleRBee Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 (popravljeno) Tudi jzt sm mal skeptičen ampak ker sem ga dobil za darilo, bom vsaj enkrat probal kako to gre. Če naredim pa zraven še kratek "review" pa škodvati nemore! Popravljeno Februar 16, 2015. Popravil KilleRBee thumper in DAMI34 2
moto rider Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 Nebom te nč prepričval ker nimam nič od tega! :grim Kar sem jih pa probal do zdaj pa meni najbolje odgovarja A1 S100. Boljši so mi bili: Motul, Nigrin, ProCycle (lojze), Probal sem: A1 S100, Motul, Liqui Moly, Ipone, Did, ProCycle, Nigrin, Castrol. Letos imam pa za sprobat tole od Motula - chain paste... (Bom nazaj poročal.. ) Tele tasrednje tri vrste si bom pa zapomnu - in te enkrat tudi spomnu! :yes: KilleRBee 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se