MiNa Objavljeno Junij 27, 2012 Deli Objavljeno Junij 27, 2012 Ne pravim, da je napacen ketensprej...ampak, da zadeva sploh ne funkcionira, ker ne sprica pravilno....Se pravi veriga sploh ni bla mazana in jo je raztegnil? Verigo ti raztegne na daljši časovni interval zaradi obrabe (kar je normalno) ali pa tudi zelo na hitro, če je prenapeta. Zaradi slabega mazanja pa se obraba poveča samo na verižnikih in zunanji del rolčkov, ki niso mazani. Raztegne jo sigurno ne v par 100km. Razni (ringi) ali tesnila pa so zato, ker je notranji del mazan in zaščiten pred vdorom umazanije in vode. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Junij 27, 2012 Deli Objavljeno Junij 27, 2012 To je zame ta BUL ketensprej, tudi po testih je najboljši ima pa še to prednost da manjšega potovalnega, ko ti ga zmanjka lahko filaš iz večje doze tako prišparaš kar nekaj A pol ta tudi ne maže motorja? ker od motulovega mam jst kr popackan zadnji del motorja, pa feltne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 27, 2012 Deli Objavljeno Junij 27, 2012 A pol ta tudi ne maže motorja? ker od motulovega mam jst kr popackan zadnji del motorja, pa feltne. več al manj vsi mažejo feltno, bolj kot sprejaš bolj mažejo...js mam dcl nafte, pa s krpico vsake toliko obrišem in je čista feltna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Junij 27, 2012 Deli Objavljeno Junij 27, 2012 moja je pa v barvi ketnspreja tko da če ne prou od blizu pogledaš se ne vidi tolko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno Junij 27, 2012 Deli Objavljeno Junij 27, 2012 EK verige so top kvaliteta. Po mojem mnenju boljše od DIDa. Kawasakiji imajo EK verigo (model MVXZ) na prvi vgradnji. Zdaj če si kupoval preko Ebay-a je seveda vprašanje kaj si kupil.., V Sloveniji dobiš EK verigo najgudoneje na www.motonet.si ... pošiljajo pa po celi sloveniji. sem nabavil to ketno in proti temu kaj sem do zdaj imel na temu motorju in na prejšnemu sao rečem majka glede glasnosti, še vibracije, ki si nisem mislil da jih dela ketna so izginile. samo da bo trajala pa je to to. sem pa nabavil v motonetu cena 100eur za xring varjanto(samo veriga brez zobnikov) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Junij 27, 2012 Deli Objavljeno Junij 27, 2012 A pol ta tudi ne maže motorja? ker od motulovega mam jst kr popackan zadnji del motorja, pa feltne. Ne vem a sploh obstaja kakšen sprej da ne bi nič popackal mopeda, to moraš vzet v zakup Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiDge Objavljeno Junij 27, 2012 Deli Objavljeno Junij 27, 2012 tale nič ne paca suntrace14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Junij 27, 2012 Deli Objavljeno Junij 27, 2012 Mi je pa bilo enkrat fascinantno ko sem enega vidu, kako je okoli motorja skakal z pločevinasto mazalico. Čisto tako iz firbca... a še kdo drug tukaj prakticira mazanje z oljem za mazanje verig motornih žag? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Junij 27, 2012 Deli Objavljeno Junij 27, 2012 ...ja v ojler nalito... samo je pa pol res pošpricano vse okol še veliko bolj kot pri spreju... pa še kaj kaplja ko parkiraš... me pa niti ne moti..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Junij 27, 2012 Deli Objavljeno Junij 27, 2012 tale nič ne paca glih od tega mam vse popackano halls in sayo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Junij 27, 2012 Deli Objavljeno Junij 27, 2012 (popravljeno) Sicer je bilo že večkrat povedano, ampak Profi Dry Lube praktično nič ne paca in kaplja... D. Popravljeno Junij 27, 2012. Popravil danci1973 suzuki, BIZIXXX in vuk76 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Junij 27, 2012 Deli Objavljeno Junij 27, 2012 (popravljeno) Hola, meni pa tale že nekaj let ne packa in ne curlja je pa tud res da zgleda kot da veriga sploh ni namazana... PS hehe, me je Danči prehitel Popravljeno Junij 27, 2012. Popravil suzuki BIZIXXX 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 Tut jaz že nekaj časa uporabljam PDL .... Nič ne packa,zadovoljen... Uporabljat začel po Dančijevem namigu..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 Sicer je bilo že večkrat povedano, ampak Profi Dry Lube praktično nič ne paca in kaplja... D. Samo ta in noben drug Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 Samo ta in noben drug Hahaha ..... a ti tudi samo na tega staviš? Pomeni, da živim v zmoti, ker uporabljam .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 glih od tega mam vse popackano Včasih pomaga, če verigo predhodno malo segreješ...z vožnjo po ulici gor in dol... Je pa res da to ne pomaga, če je ketna predhodno že fajn namaščena, saj se novi sloj nima kam prijeti.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 Tudi jaz stavim na PDL, sem očitno prišel do podobnih spoznanj kot ostali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 Včasih pomaga, če verigo predhodno malo segreješ...z vožnjo po ulici gor in dol... Je pa res da to ne pomaga, če je ketna predhodno že fajn namaščena, saj se novi sloj nima kam prijeti.. Zakaj pa bi mazal, če je že fanj zamaščena?!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 Zakaj pa bi mazal, če je že fanj zamaščena?!? Najprej spucat, pol pa mazat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 Zakaj pa bi mazal, če je že fanj zamaščena?!? Ja glej sto ljudi sto čudi, eni mažejo zato, da mažejo, pa ne glede na to, ali je potreba ali ne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lajbn Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 Kje se pa ta tanartabeltbulši Profi dry lube lahko kupi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 Kje se pa ta tanartabeltbulši Profi dry lube lahko kupi pr lojzetu, sam js nism bil preveč zadovolen...prvič, stalno morš preverjat a je veriga mastna, ker zgleda kot vazelina, pa bolj so jo sliši..ne trdim, da ne maže, sam jaz sem raje potem prešaltal na klasiko cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Junij 29, 2012 Deli Objavljeno Junij 29, 2012 Mi je pa bilo enkrat fascinantno ko sem enega vidu, kako je okoli motorja skakal z pločevinasto mazalico. Čisto tako iz firbca... a še kdo drug tukaj prakticira mazanje z oljem za mazanje verig motornih žag? na kros in hard enduro mažem izključno z oljem za motorne žage. Zadnje čase pa še na cestnem, ker se mi ne da it spreja kupit, olja je pa za izvoz Sicer je packasto, ampak gre lažje dol kot od spreja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Junij 29, 2012 Deli Objavljeno Junij 29, 2012 Sicer je packasto, ampak gre lažje dol kot od spreja. Nimaš pravega olja. Vzami olje za mazanje vodil viskoznosti 150 ali celo 200. Boljše od vsakega spreja v vseh pogledih. Če ga rabiš kak liter povej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Junij 29, 2012 Deli Objavljeno Junij 29, 2012 hm, sploh nisem vedel da to obstaja, tako visoko viskozno olje Bi me zanimalo ja, liter bo itak za par sezon pri mojih kilometrih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se