ciciban Objavljeno Junij 29, 2012 Deli Objavljeno Junij 29, 2012 Sam res... te super duper spreje ni nič fajn pucat. Mam dva spreja .Eden drži dolgo, je pa tak kot en napol strjen neostik. Drugi je pa kot bela mast. Ga kmal pobere, sam je velik boljš za pucat. Bom enkrat za hec še olje probal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Junij 29, 2012 Deli Objavljeno Junij 29, 2012 Profi Dry Lube all the way! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Junij 30, 2012 Deli Objavljeno Junij 30, 2012 hm, sploh nisem vedel da to obstaja, tako visoko viskozno olje Bi me zanimalo ja, liter bo itak za par sezon pri mojih kilometrih Obstaja....sicer pri nas ga težko dobiš (razen za industrijske namene) v jugi pa ga imajo na vsaki pumpi (olja za menjalnike) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shinobi70 Objavljeno Junij 30, 2012 Deli Objavljeno Junij 30, 2012 Profi Dry Lube all the way! Katerega uporabljaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Junij 30, 2012 Deli Objavljeno Junij 30, 2012 Obstaja....sicer pri nas ga težko dobiš (razen za industrijske namene) v jugi pa ga imajo na vsaki pumpi (olja za menjalnike) Leteči, to bi tudi mene zanimalo. Predvidevam, da se dobro obnese v samodejnih mazalcih kot je tvoj RLS-oiler ali Scottoiler, katerega uporabljam jaz? BTW, moj brat se ti zahvaljuje za verižni set, za njegovo R1. Odlično razmerje kvaliteta/cena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Junij 30, 2012 Deli Objavljeno Junij 30, 2012 Katerega uporabljaš? Jaz poznam samo enega in sicer tistega o katerem je bilo govora par postov nazaj (pripopane tudi slikce). A je več izvedb? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shinobi70 Objavljeno Junij 30, 2012 Deli Objavljeno Junij 30, 2012 Jaz poznam samo enega in sicer tistega o katerem je bilo govora par postov nazaj (pripopane tudi slikce). A je več izvedb? Sori, spomin zlate ribice pa to... Bom preizkusil, ko je tako hvaljen ta sprej. Sicer že nekaj let uporabljam Motulovega, ki vsaj malo packa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 30, 2012 Deli Objavljeno Junij 30, 2012 Motulov res malo packa (sem uporabljal), pdl pa ne packa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pubimu Objavljeno Julij 2, 2012 Deli Objavljeno Julij 2, 2012 Jaz sem prej uporabljal motorexov sprej za verigo, sedaj pa sem zraven verige vzel še pri motonetu Bel-Ray in sem bil kar navdušen nad njim. Cenovno je bil sicer motorex kak euro cenejši.. ampak je vseeno packal... ta bel-ray-jev pa se mi zdi ok... je kdo probal mogoče to olje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pubimu Objavljeno Julij 2, 2012 Deli Objavljeno Julij 2, 2012 sem nabavil to ketno in proti temu kaj sem do zdaj imel na temu motorju in na prejšnemu sao rečem majka glede glasnosti, še vibracije, ki si nisem mislil da jih dela ketna so izginile. samo da bo trajala pa je to to. sem pa nabavil v motonetu cena 100eur za xring varjanto(samo veriga brez zobnikov) LP pomoje ti bodo prej šli zobniki kot veriga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 2, 2012 Deli Objavljeno Julij 2, 2012 15 let sem se pripogibal vsakih 1000 km. in kupoval verizne sete, spraye in masti. 5 let sem dolival vsakih 6000 km. kupil en verizni set in liter olja. mogoce bo cas za kardan? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fecko Objavljeno Julij 2, 2012 Deli Objavljeno Julij 2, 2012 15 let sem se pripogibal vsakih 1000 km. in kupoval verizne sete, spraye in masti. 5 let sem dolival vsakih 6000 km. kupil en verizni set in liter olja. mogoce bo cas za kardan? jermen? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 2, 2012 Deli Objavljeno Julij 2, 2012 sem prav razumel, da eni mazete verigo z oljem za menjalnike ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pubimu Objavljeno Julij 3, 2012 Deli Objavljeno Julij 3, 2012 sem prav razumel, da eni mazete verigo z oljem za menjalnike ? jaz nikoli! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Julij 3, 2012 Deli Objavljeno Julij 3, 2012 sem prav razumel, da eni mazete verigo z oljem za menjalnike ? Prav si razumel. Olje za menjalnike viskoznosti 150 ali 200..........pri nas ga kar težko dobiš. Probaj.......boljše kot vsako lepilo od spreja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 3, 2012 Deli Objavljeno Julij 3, 2012 jermen? aammmm........ nope. nad 1000 ccm so samo HD z jermeni, kolikor meni znano. za te pa se nisem dovolj pocasen. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Julij 3, 2012 Deli Objavljeno Julij 3, 2012 Sosed ima Yamaho z jermenom. lp Franc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 3, 2012 Deli Objavljeno Julij 3, 2012 je mogoc ker, je da kuha v masti veqigo ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 4, 2012 Deli Objavljeno Julij 4, 2012 ne vec. to smo vcasih poceli na kroskah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Butnglavc Objavljeno Julij 5, 2012 Deli Objavljeno Julij 5, 2012 Prav si razumel. Olje za menjalnike viskoznosti 150 ali 200..........pri nas ga kar težko dobiš. Probaj.......boljše kot vsako lepilo od spreja. A pride to v poštev tudi na enduru? Koliko pa je liter tega čuda? lp A Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno Julij 5, 2012 Deli Objavljeno Julij 5, 2012 pomoje ti bodo prej šli zobniki kot veriga hvala bogu če bo tak:D mimogrede me zanima kako se kaj obnesejo aluminjasti zadnji zobniki so kakšne opazne razlike zato ker je lažji?? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Julij 5, 2012 Deli Objavljeno Julij 5, 2012 A pride to v poštev tudi na enduru? Koliko pa je liter tega čuda? lp A Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Julij 5, 2012 Deli Objavljeno Julij 5, 2012 (popravljeno) A pride to v poštev tudi na enduru? Zakaj pa ne veriga je veriga. Za enduro in prašne raznere je olje še boljše, ker verigo ne samo maže ampak tudi čisti. Zelo "lepljivi" spreji v kombinaciji z takšno umazanijo delujejo kot "abrazivno" sredstvo in tako skrajšajo življensko dobo verižnikov in verige. ps "kuhanje" verige v masti ne pride več v poštev zaradi tesnil med členki. Popravljeno Julij 5, 2012. Popravil MiNa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vucko Objavljeno Julij 9, 2012 Deli Objavljeno Julij 9, 2012 s cem cistite verigo? Baje sta bencin in razrecilo premocna zaradi tistih plasticnih clenov. Nafta je baje ok in cistila za pecico. A mogoce kdo ve kako se odreze cistilo Meglio in ali je premocno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 9, 2012 Deli Objavljeno Julij 9, 2012 (popravljeno) s cem cistite verigo? Baje sta bencin in razrecilo premocna zaradi tistih plasticnih clenov. Nafta je baje ok in cistila za pecico. A mogoce kdo ve kako se odreze cistilo Meglio in ali je premocno? petrolej oz nafta sta okej...al pa daš tistih 10€ in kupiš lepo sprej za čiščenje verige, pa ga imaš za 2 leti. Popravljeno Julij 9, 2012. Popravil DAMI34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se