Skoči na vsebino

Motorista zrinil s ceste (was: Moje sožalje!!)

robberrt

Priporočene objave

Brrrm, ... Duck še enkrat šokiran z isto nesrečo in prav je tako!

Hvala, ... za opis in postopanje ob nesreči.

Rumena lučka, ... hmmm kje sem že to slišal? Nazadnje na poti ta vikend, ko sem se parkrat v rit brcnil ker je ne uporabljam redno! :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nocem pametovat....

V bodoce bom tudi sam raje pustil prizgan "zmigavc" pa tud ce bom kolono prehiteval enega po enega...

Skodit ne more.

FLAYO

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Brrrm, sokantno. Tvoj opis me je kar mal stresel. Sem kar sebe vidu na mestu Hitrega. Tut jest ne uporabljam vedno zmigavca, pa tut mal bolj hiter peljem, vendar nikoli ne upam cele kolone prehitevat. Enga po enga, maks 2.

Zdej bom tut jest dolge luci (sem ze do sedaj imel vklopljene, seveda podnevi) in zmigavce redno uporabljal.

Brrrm, takih kot si ti si clovek na cesti samo zeli. 8) :!: :!:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bi vozil le 60 km/h, me ne bi dohitel, kaj šele prehitel.

:cry:

Se opravičujem, če bom nesramna!

Napisala sem, da preden sva prehitevala je vozil 56-59km/h, ko pa je začel prehitevat pa je pospešil od 100 do 130km/h.

Vse piše!

On nikoli in res nikoli ni zavijal ali prehiteval brez žmigovca! Ne v avtu in ne na motorju.

Vsakič, ko sva se vsedla na motor mi je moril naj pogledam zadnje luči, če delajo!

VSAKIČ TUDI 5X NA DAN, KO SVA SE VOZILA. PA ČEPRAV MU JE KOVČKE ZVEZAL POKLICNI ELEKTRIČAR.

Sem pa zelo hvaležna vsem vam, ki ste bili tam in pomagala. Me veseli, da smo se našli, ker sem vas cel dan čakala nihče pa ni niti omenil, da ste bili tam. Vem pa, da mi je GOSPA obljubila, da pride!!!!!

UPAM, DA SE VIDIMO V SREDO, KER JE BREZ VEZE RAZGLABLAT PO NETU. JE BOLJE, DA SMO VSI TAM! ČE NE V SREDO SE LAHKO TUDI ZMENIMO ZA KDAJ DRUGIČ.

Lahko me vsak spodbija, ker vsak vidi drugače!

Jaz poznam svojo zgodbo in tako tudi ostane!!!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še nekaj!

Pred zadnjim prehitevanjem oz. preden je prišel do zadnje kolone je bila cesta bolj prazna, kjer je tudi bil hitrejši in to je bilo čez 100km/h. Potem sva prišla do zadnje kolone kjer sem pogledala na števec bilo je 56-59km/h. Več ni šlo, ker je bil pred nama avto, ki je vozil z isto hitrostjo! Nato je potegnil max. 100 do 130km/h (motor je bil nov in komaj narejen prvi servis in on se je tega držal pravila, da ga ne smeš gonit, kar lahko potrdi tudi mehanik oz. prodajalec kateri mu je motor prodal) in potem se je zgodilo! Mogoče bi še bolj potegnil pa ni bilo časa!

Motor seveda poznate in pospešek je SUPER! Hitro imaš notri 200 al pa več.

Počutim se kot neka lažnivka in da si vse skupaj izmišljujem, da bi se smilila drugim oz. VAM, ki vse motoriste SPOŠTUJEM. Niti podrazno!

PRIM: velikrat sem doživela kako so motoristi noreli po cesti pa jih nisem obtoževala. Skrbelo me je! No in se je zgodila nesreča. Vsi, ki so ga poznali so vedeli, da je norel pa vseeno niso rekli oz. podvomili, da bi bil ta kriv. Ko pa je udeležen nekdo drug pa avtomatično pravijo, da je bil neizkušen, nepredvidljiv, nezrel za tak motor in še pa še…. ZAKAJ? (samo vprašam in ne obtožujem)

Enkrat samkrat je norel z XX pa to na 4 pasovnici na Hrvaškem, ker je bil tam policaj in je mislil, da ga bo ustavil. Nakazal je da bo obrnil.

Priča pa je neki KRANJČAN, kjer sva ga tam tudi izgubila. Njega sva tudi hotela najti pa ga na žalost nisva.

Res sem vesela za HANZIJA! :D :D :D

Hvala za informacijo!!!!!! :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tatjana, Brrrm, iz vajinih poročanj je še enkrat jasno, da se situacija na cesti lahko in se v trenutku spremeni. Pri današnjih motorjih z super pospeški in zavorami je to čisto normalno. To še enkrat potrjuje, da smo ravno zaradi te neenakomernosti hitrosti in smeri, zaradi našega relativno majhnega profila, zelo slabo opazni za druge udeležence. Potem pa naj bo poleg še kaj drugega, in zgodi se tragedija. Žal. Tatjana, tvoja tragedija nam je utrnila marsikatero solzo in nas vzpodbudila k razmišljanju. Mogoče pa bo to, kar se ti je zgodilo, pomagalo drugim, da bomo in bodo malo bolj previdni, bolj obzirni, najsi bodo za volanom ali pa za krmilom.

Tatjana, Brrrm, lepo vaju pozdravljam HHV

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tako je Horjo.

Meni je bila to velika šola in upam, da tudi mojima mulcoma.

Žal je račun plačal Hitri. :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zelo težko mi je brati to in podobne teme, vendar mi je še težje ne napisati kar bi rad.

Tatjana moje sožalje ob bolečini, ki ti je bila zadana. Želim ti čimprejšnje okrevanje.

Čisto nevtralno bom napisal kar vsi dobro vemo. Ko spustiš gas in po možnosti še prestaviš v nižjo, da bi potem hitreje prehitel, se motocikel veliko hitreje ustavlja kot napr. avtomobil. Takrat zavorne luči ne gorijo.

Sreča človeka na trenutke zapusti. Če so ti trenutki ključni se lahko pot pretrga. Nesreča ne izbira kandidatov.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tatjana,

noben te nima za lažnivko. Ampak kot vse kaža je bila tvoja percepcija dogodka drugačna od Brrmove. Oba sta napisala kako sta doživela dogodek.

Sicer pa na športnem motorju nimaš enakega občutka za hitrost kot npr. v avtu.

Pa oprosti za mojo netaktnost. :oops: :oops: :cry: :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Malo pozno ... dopust ... a vseeno ... Tatjana, tebi in bližnjim iskreno sožalje.

Že včeraj sem prebral vse poste, imel sem rosne oči, moči za post pa mi je zmanjkalo, zato se oglašam danes.

Detajlirano opisovanje dogodkov Hitrega žal ne bo vrnilo v naše vrste, ostali smo brez člena verige, ki jo tvorimo. Kot motorist za volan avtomobila lahko trdim, da motoristi bolje in natančneje in hitreje ocenjujemo in opazujemo okolico od navadnih avtomobilistov.

Zavedamo se hitrosti s katero se premikajo motorji po cestah in kako hitro pospešujejo ali zavirajo. Žal pa nekateri kreteni ne vidijo drugega kot svoj nos in malo naprej, vse ostalo pa je španska vas. Žal je bil nepravi trenutek na nepravem mestu, usoda pa ne izbira.

Tudi do 3M mi danes ni uspelo, a z mislimi sem bil z vami ... upam da se je kaj premaknilo ... saj boste kaj napisali ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mi je šele zdajle kapnilo... podoben primer sem imel par let nazaj na cesti od Jezerskega proti KR.

Pred menoj avto, ki je nekam sumljivo bremzal pred ovinki, pa se odločim, da ga prehitim. Seveda pri prekinjeni črti in na preglednem odseku ceste (konec Kokre).

Pa glej ga zlomka, ko se kreten spomni sekati ovinek, ko sem bil vzporedno.

Če bi bil z motorjem, bi potegnil mimo (ali pa končal kot Hitri), z avtom pa nisem imel kaj dosti izbire... peljal sem že po bankini, graben me ni ravno mikal.

Rezultat: popraskana in vdrta cela desna stran avta.

Prehitim do konca in pobremzam kretenu pred nosom, da je sploh ustavil.

Stopim do njega, vprašam, če mi da kuponček. Seveda ga ni dal, torej sem poklical naše vrle miličnike. Ti povprašajo kaj se je zgodilo, jaz povem svojo verzijo, kreten pove svojo (da sem jaz zapeljal na njegov pas... dokaj nemogoče). Seveda so bili tovariši miličniki malo bolj prijazni kot zmačkani in še povprašali kretena če me ni videl, da sem prehiteval... in odgovor:

KAJ SE PA ZA MANO DOGAJA PA NI MOJA STVAR!

OK, sem si mislil... smo že zmagal...

Napaka!

Dobim položnico za 5kSIT, ker nisem prehiteval na primerni bočni razdalji, on pa 5k ker je šel čez črto... krivda 50/50.

Ugovor.

Pa sem bil spet kriv pa stroški....

Ugovor.

Vabilo za sodnika, pridem, povem...

Kazen ukinjena zaradi pomankanja dokazov (?) Imel sem še pričo, btw.

Še to, kreten je vozil brez očal, rahlo vinjen, z rezervno gumo (tisto ozko varianto, da manj placa zavzame), star je bil čez 70, vozniška pa ne verjamem da mu je še veljala. Pa vse to bi še razumel, če nebi bilo tiste njegove izjave...

Tako da, takih je po cestah vse polno, vsem (če sploh komu) ne bodo preprečili vožnje, vsak mora pa itak na svojo glavo pazit.. da drugih niti ne omenjam.

Če bo kje lista nevarnih voznikov, z veseljem poiščem njegove podatke.

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še to, kreten je vozil brez očal, rahlo vinjen, z rezervno gumo (tisto ozko varianto, da manj placa zavzame), star je bil čez 70, vozniška pa ne verjamem da mu je še veljala. Pa vse to bi še razumel, če nebi bilo tiste njegove izjave...

Heh .... takim bi bilo potrebno pomagati, da pridejo par cevljev pod zemljo, pa to tako, da oni hkrati ne pomagajo se komu ... kdo bo pa cakal da ga kap zadane ... mislim resno, kakor se tole mogoce komu kruto bere - to ni stos, met take na cesti :evil: :evil:

Ah - glede spiska "nevarnih voznikov" :arrow: Kaj pa nam bo, prosim lepo? Jo bos mel na tanku pa vsak avto pred seboj preveril ce je z liste? In ta spisek bi bil precej dolg, popolnoma neuporabno - ce ti bo naredil kdo kako pi*darijo, bos ze lahko dodal ga tja gor (ker ga verjetno se ne bo na spisku), ampak kaj ti bo to pomagalo :?: Da imas seznam ene parih registrskih tablic, za katere je znano, da so radarji - OK, na to se recimo se da pazit, s spiskom kretenov si pa prav gotovo ne bos mogel na noben nacin pomagat :D Ali pa se motim?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

za razne providia variante se ponavadi pripeljem do voznika, pa pokukam če je kakšna sumljiva uniforma not... :D

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sej vozniške bodo nam bodo pa zgleda veljale do 80 leta pol bo pa treba na pregled, marsikdo pa ne bo več niti pri 60 sposoben kvalitetno voziti in oceniti situacijo...to je dost žalostno...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vem, da je nekoliko pozno... dopust... iskreno sozalje Tatjani in sorodnikom Hitrega... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tatjana!

Oprosti mi, če posegam v tvojo zasebnost, nočem se vtikati vate, vendar imam predlog oz. prošnjo. Vsakič, ko se pojaviš v kakšnem topiču z nickom Hitri, me spreleti srh in se spomnim, da enega od nas ni več.

Lepo in prav, da se ga vsi spominjamo, to si verjetno želiš, saj ga ne bomo pozabili, vendar se mi zdi srhljivo, da se umrli pojavlja kot živi.

Še enkrat se ti opravičujem in te lepo pozdravljam v upanju, da zopet preberem kakšno tvoje sporočilo, vendar pod tvojim lastnim nickom.

Naka

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tatjana!

Oprosti mi, če posegam v tvojo zasebnost, nočem se vtikati vate, vendar imam predlog oz. prošnjo. Vsakič, ko se pojaviš v kakšnem topiču z nickom Hitri, me spreleti srh in se spomnim, da enega od nas ni več.

Lepo in prav, da se ga vsi spominjamo, to si verjetno želiš, saj ga ne bomo pozabili, vendar se mi zdi srhljivo, da se umrli pojavlja kot živi.

Še enkrat se ti opravičujem in te lepo pozdravljam v upanju, da zopet preberem kakšno tvoje sporočilo, vendar pod tvojim lastnim nickom.

Naka

Mene je tud ze ene 2x skor kap zadela, sam sm se pocas navadu. Vsakic sicr se mal ucke vn vrzem, ko vidim da je "hitri" nekaj odgovoril in si nekako zmeraj zamislim....mogoce so se pa zmotil, pa mu nic ni....pa vendar :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja ne vem kaj bi rekla! Nisem pomislila, da bi spreminjala nick! Jaz bi ostala na istem sam, če vas moti se bom potrudila in ga spremenila!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja ne vem kaj bi rekla! Nisem pomislila, da bi spreminjala nick! Jaz bi ostala na istem sam, če vas moti se bom potrudila in ga spremenila!

Ti kar ostani, se bomo ze navadl!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tatjana!

Naka

Sploh mi ni jasno, zakaj bi morala spreminjati nick (a zato, ker se eni kar stresejo, ko se pojavi Hitri) :( Pa kaj je z vami... dejte se mal zresnit, prosim...

Točno tako, Tatjana - ti kar obdrži nick svojega Alija...jaz te podpiram :!: :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mogo je vseeno obolje da menjaš ... premisli in se odloči sama ... life must go on ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa naj se sama odloči kak nick bo mela, če in kdaj ga bo menjala! Ko bo čas, ko boš čutla da si ready, pa tud če bo to čez 10 let al pa nikoli :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nebi rada delala preglavic!

OK bom spremenila nick samo zaradi vas pod pogojem da ne začnem od začetka pa ne zarad postov ampak zaradi tega ker nočm bit nova na forumu. Zdaj me poznate pod nickom HITRI pol bo to pod Tatjana. Seveda če mi uspejo to zrihtat, ker sama tega ne znam.

Včeraj sem sprobavala pa ne gre!

Še mal potrpte pa bo vse v najlepšem redu! OK?

Seveda pod mojimi pogoji! :oops:

Drugač pa moje osebno mišljenje nevem zakaj bi ga menjala! Sorry!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!