Einherjar Objavljeno Februar 12, 2004 Deli Objavljeno Februar 12, 2004 V informacijo. 21.2. v music cafeju v celju koncert Sweet Sorrow (jaz/mi) in Sarcasm... Dobrodosli vsi. Kdor bi pa rad se kako rekel naj me pa za rokav pocuka (basist) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 4, 2004 Deli Objavljeno Marec 4, 2004 Informacija za zainteresirane Koncerti 12.3. - Maribor - pekarna-gustaf (Sweet Sorrow, Entreat,....) 13.3. - Bled - Ex GleamArt (Sweet Sorrow, Negligence) 20.3. - Ljubljana - Channel 0 (Sweet Sorrow, Entreat, GodScard) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 Samo reminder... Bila je napaka glede koncerta 20.3. Koncert je jutri 25.3. tako da vsi mars na drino --- aja ne... v Channel 0 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 14, 2004 Deli Objavljeno April 14, 2004 (popravljeno) V petek 16.4 bo v Rock Bar-u na Bledu metal koncert, tri skupine, bom še poizvedel katere, vstopnina 500 s flajerjem 400SIT :ph34r: Popravljeno April 14, 2004. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 15, 2004 Deli Objavljeno April 15, 2004 Evo, da se ne bos trudil... Magus Noctum Mortifixion Separatus Mocno priporocam - Magus Noctum fenomenalno v zivo in super plata (slucajno jo glihkar poslusam) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 15, 2004 Deli Objavljeno April 15, 2004 aja, pa še enkrat odgovarjam na vprašanje iz subjecta - "Tu smo, v Ljubljani trenutno" :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 15, 2004 Deli Objavljeno April 15, 2004 aja, pa še enkrat odgovarjam na vprašanje iz subjecta - "Tu smo, v Ljubljani trenutno" :) Kaj pa mečete? :rolleyes: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 15, 2004 Deli Objavljeno April 15, 2004 Kaj pa mečete? :rolleyes: Alla B) pivo v grlo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno April 15, 2004 Deli Objavljeno April 15, 2004 V petek 16.4 bo v Rock Bar-u na Bledu metal koncert, tri skupine, bom še poizvedel katere, vstopnina 500 s flajerjem 400SIT :ph34r: Kje pa je tale Rock Bar? Ta vikend sem v hotelu Golf. Je to kje blizu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 15, 2004 Deli Objavljeno April 15, 2004 Lucky: to je ce gres pred pumpo desno, kjer so imeli mk gorenc zur. pred t.i. industrijsko cono je ta lokal... V principu takoj po ovinku kake max 100m naprej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno April 15, 2004 Deli Objavljeno April 15, 2004 pivo v grlo :) Noro. B) V bistwu bi moglo tečt. Sej na Lijepom našom moru si pa led nabijam notr. Sej pol mal boli. :beer2: Kwa pa kej koncerti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno April 15, 2004 Deli Objavljeno April 15, 2004 Matr, kolk postov ma že gorilla :o :o B) Kwa pa kej koncerti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 24, 2004 Deli Objavljeno April 24, 2004 Matr, kolk postov ma že gorilla :o :o B) Kwa pa kej koncerti? www.paranoid-zine.com/si je meni vir informacij o koncertih. V torek npr bi sel v Graz na In Flames, par dni kasneje pa na Metalkowo na Finntroll, The wake in Ensiferium. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno April 24, 2004 Deli Objavljeno April 24, 2004 .... na Finntroll, The wake in Ensiferium. Hudiča! :huh: A to so slowenische banden? Finntroll so pa najbrž finci? In Flames sm pa včasih poslušow, zdej pa so mi premal kompaktni za moje občutljive uhlje. B) Oz. so mi bli malce slabši nadomestek odličnih Dark Tranquillity. :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 24, 2004 Deli Objavljeno April 24, 2004 Hudiča! :huh: A to so slowenische banden? Finntroll so pa najbrž finci? In Flames sm pa včasih poslušow, zdej pa so mi premal kompaktni za moje občutljive uhlje. B) Oz. so mi bli malce slabši nadomestek odličnih Dark Tranquillity. :notworthy: Vsi trije bendi so finci :) In flames so z zadnjo plato mal vrnili trdoto v svoj stil - koncno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno April 24, 2004 Deli Objavljeno April 24, 2004 Trdota je lepa čednost! B) :grim Sey, u bistvu mi je všeč, da mal spreminjajo style, kam bi pršli, če bi wsi delal skoz isto kokr kkšni Stratovarius. <_< Tud Dark Tranquillity se z vsako plato mehčal, kokr s Persilom, no, tazadnjo so pa ruklni z visoko trdnostno vrednostjo. Again. B) B) B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 24, 2004 Deli Objavljeno April 24, 2004 a pozna kdo slovenski metal bend REVOLVER....fantje prihajajo iz obale....njihov vede Revolver sistem mam doma-sam je kr star 5 ali več let...kr zanimivo..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rozi Objavljeno April 24, 2004 Deli Objavljeno April 24, 2004 V torek 1. junija v Gradzu koncert W.A.S.P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 24, 2004 Deli Objavljeno April 24, 2004 a pozna kdo slovenski metal bend REVOLVER....fantje prihajajo iz obale....njihov vede Revolver sistem mam doma-sam je kr star 5 ali več let...kr zanimivo..... Poslusal plato, ko je prisla ven - nikoli vec nic o ali od njih slisal - osebno mi niso bili nic posebnega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metalbike Objavljeno April 26, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 26, 2004 V torek 1. junija v Gradzu koncert W.A.S.P. hudo,hudo ! Takoj bi šou! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 26, 2004 Deli Objavljeno April 26, 2004 hudo,hudo ! Takoj bi šou! we're not holdin' you back are we? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metalbike Objavljeno April 26, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 26, 2004 we're not holdin' you back are we? :D :D ne ne, vi ne, izpiti pa :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno April 27, 2004 Deli Objavljeno April 27, 2004 metalbike nisi edini ki te izpiti držijo nazaj jst sem tut tak!! :angry: :angry: Sej dobro bi blo nardit izpite v prvo.......... pa bi blo pol še kaj cajta za na wacken al pa kaj podobnega pa seveda motozbore!!! By the mimo na kteri faks pa hodiš?? LP Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rozi Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 (popravljeno) Mogoče je že bilo kje objavljeno, ampak... 9. 7. 2004 Hala Tivoli: Joe Satriani Popravljeno April 30, 2004. Popravil rozi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 Mogoče je že bilo kje objavljeno, ampak... 9. 7. 2004 Hala Tivoli: Joe Satriani a si v tanovem plejboju prebral? :naughty: Vemo in gremo. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se