pirrulz Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 (popravljeno) drekomat že pljunil keš! Za čmak pred in pir pred, med in po bo! :yea2: :yea2: :yea2: Popravljeno November 9, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Šef me je vprašal zakaj rabim jutri dopust ... pa sem mu rekla, da grem na koncert ... seveda ga je zanimalo kakšen ... pa nisem hotela kaj preveč razlagat in rečem: "Eni Švedi igrajo v Ljubljani!" On pa meni: "Aha uni čudaki od razbijačev, ki jih gresta tudi moja dva sina poslušat!" :slap: :lol1: Cool sinova ima tvoj sef... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Cool sinova ima tvoj sef... Aha pa informatorja posledično tudi :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 [attachmentid=85675]Zastava je naštimana,Slovenska z napisom Amon Amarth,pir je naštiman pred dvorano havba odprta muzka grmi pivo v potokih po grlu drsi.He,he,he :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Jaz sem pred dvorano najkasneje ob 19h s six-packom in nasmeskom... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Jaz sem pred dvorano najkasneje ob 19h s six-packom in nasmeskom... Ura tam nekje mal gor mal dol six pack x 2.Žejn pa namo. :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Jaz sem pred dvorano najkasneje ob 19h s six-packom in nasmeskom... jaz še moram it čmakat prej. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Jaz sem pa še kar na šihtu, pa neki bi tud še v glavo stlačla preden se podam norijam naproti :kva2: Se vidmo ... če koga spregledam, naj me pa "butne" B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Kje so tisti lepi cajti, ko je mladina še spodobno muziko poslušala, ne pa neki šuštlmuštl. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno November 10, 2006 Deli Objavljeno November 10, 2006 Zakon je blo :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metallc Objavljeno November 10, 2006 Deli Objavljeno November 10, 2006 (popravljeno) tko dobr kokr je blo ućerej že doug ni blo, sam mau teži je blo poj dam pridt :eek: :eek: Popravljeno November 10, 2006. Popravil metallc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 10, 2006 Deli Objavljeno November 10, 2006 Kje, kdaj, kako, zakaj :blink: :huh: :rolleyes: :P :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 10, 2006 Deli Objavljeno November 10, 2006 Kje, kdaj, kako, zakaj :blink: :huh: :rolleyes: :P :OK: Kaj ti si tut metalka? Zmedena si že tak. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 10, 2006 Deli Objavljeno November 10, 2006 Bojim se, da so Metalko zaprli... Stecaj, al nekaj takega... :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 10, 2006 Deli Objavljeno November 10, 2006 Bojim se, da so Metalko zaprli... Stecaj, al nekaj takega... :huh: :grrr Tisto je Metalna. Pri Metalki ti pa lahko zrihtam ugodno ene take fensi radjatore. Spravi si jih v garažo, ko pa boš kupoval 675-ko, samo ene 4 prodaj pa bo. 5 če hočeš s komplet Akrapovičem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 10, 2006 Deli Objavljeno November 10, 2006 Metalko, Metalno in metalce, vse je treba zapret ! :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 10, 2006 Deli Objavljeno November 10, 2006 Jaz sem slišal, da so metalci sami huligani. Ful so agresivni, pa baje neke čudne stvari kadijo, pa pir pijejo. Baje eni celo seksajo! :? Skratka sami hudiči, še hujši od Ciganov! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno November 10, 2006 Deli Objavljeno November 10, 2006 Jaz sem slišal, da so metalci sami huligani. Ful so agresivni, pa baje neke čudne stvari kadijo, pa pir pijejo. Baje eni celo seksajo! :? Skratka sami hudiči, še hujši od Ciganov! :P Točno to sem tudi jaz slišal. Torej bo že nekaj resnice na tem :blink: :huh: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno November 10, 2006 Deli Objavljeno November 10, 2006 Hudo je blo še teži pa dons ob 5h ustat,pa na šiht jit. FILM_AMON_AMARTH.mpg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno November 10, 2006 Deli Objavljeno November 10, 2006 [attachmentid=85725]Nekej me zadne cajte internet zajebava. Še kakšna od včeraj. [attachmentid=85727] Tud Luka Špik posluša metal.Svaka čast,Gate kr oglej se prbitko. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 Zbezdsdszs!!! :yea2: :yea2: Samo faking redar me je z odra dol fuknil. Čudak. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 Koncert prva liga,sem pa prebral včeraj na paranoidu,da bo drugo leto Metal camp trajal 7 dni od tega bo glazbeni del 5 dni.Mislim da je pa to že mal prehuda,to bo karta čez 30 čukov pa pet dni zdržat vs prbit.Jest bom vrjetn kr na češk stisnu. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primozh Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaa dons do šihta mi je Sepultura - ARISE grmela :yea2: , škoda k me letos ni blo nč na metal campu :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 Koncert prva liga,sem pa prebral včeraj na paranoidu,da bo drugo leto Metal camp trajal 7 dni od tega bo glazbeni del 5 dni.Mislim da je pa to že mal prehuda,to bo karta čez 30 čukov pa pet dni zdržat vs prbit.Jest bom vrjetn kr na češk stisnu. :hmm: Če bo to res ... bomo pač več zaslužl :grim Pa če se služ zdravn dobrega žura, se tud lažje zdrži, ker se skonzumira bistveno manjša količina opojnih substanc :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 Zbezdsdszs!!! :yea2: :yea2: Samo faking redar me je z odra dol fuknil. Čudak. :fredy: Bodi vesel, da je redar mislil, da sem jaz tudi redar, da sem te jaz "kao" mel cez, da te ven vrzem :) Blind leading the blind :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se