2384nsdf83 Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 (popravljeno) Poceni prodam 6 kil kvalitetnih netov :-) :yea1: :yea2: :yea2: Popravljeno November 13, 2006. Popravil brum brum Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 Bodi vesel, da je redar mislil, da sem jaz tudi redar, da sem te jaz "kao" mel cez, da te ven vrzem :) Blind leading the blind :) :) hehhhehe :D :D troo. The second part, that is. Glede prvega dela pa se mi nekako svita, da si tole mojo idejo o obisku odra kar podpiral. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 (popravljeno) Bodi vesel, da je redar mislil, da sem jaz tudi redar, da sem te jaz "kao" mel cez, da te ven vrzem :) Blind leading the blind :) :) Norc :P hehhhehe :D :D troo. The second part, that is. Glede prvega dela pa se mi nekako svita, da si tole mojo idejo o obisku odra kar podpiral. Norc :P pirjeletelzodrapress :whistle: Popravljeno November 13, 2006. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 [attachmentid=86304]Bral na paranoidu Metal camp 07. Amon Amarth Sodom Doro Blaind Guardian Graveworm Threshold itd.itd. :worship: Spet bomo Tolmin okupiral. :kva2: Ta je iz 04,da nebojo govoril da metalke niso fest babe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fos Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 Yes! Jest sem že sicer mal civilizacijsko deformiran, ampak "long live metal"! Upam da bosta hčerki nadaljevali tradicijo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 Upam da bosta hčerki nadaljevali tradicijo! Upamo tudi mi. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 quote name='Fos' date='17 Nov 2006 @ 13:06' post='830084'] Yes! Jest sem že sicer mal civilizacijsko deformiran, ampak "long live metal"! Upam da bosta hčerki nadaljevali tradicijo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Moja tradicijo nadaljuje letos iz MC-ja. :OK: Spodobi se in pravično je. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 Eno vprašanje,kr tko.Agdo ve kako se imenuje festival v Vizovicah Češka? Einherjar ti si bil če me spomin ne vara,pa ti mogoče veš? :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pike Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 Shit, a je tole še modern bit metalc. Sem bil v osnovni šoli pa so me neki primitivci kar naprej bunkali :blink: . Potem sem pa malo zrasel pa me je metalstvo minilo. Imam pa še vso svojo opravo doma :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 Shit, a je tole še modern bit metalc. Sem bil v osnovni šoli pa so me neki primitivci kar naprej bunkali :blink: . Potem sem pa malo zrasel pa me je metalstvo minilo. Imam pa še vso svojo opravo doma :OK: Ti nis resn sam mal okol pejd u taprave place pa boš vidu kok je to folka. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pike Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 :OK: :OK: :OK: :OK: Sem pa prav vesel, da tole živi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 :OK: :OK: :OK: :OK: Sem pa prav vesel, da tole živi! Sam v soboto v Besnco prid k Ladys-si špilajo pa boš vidu da je to spet v vzponu. Pa tastare cune morš gor dat. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 Eno vprašanje,kr tko.Agdo ve kako se imenuje festival v Vizovicah Češka? Einherjar ti si bil če me spomin ne vara,pa ti mogoče veš? :yea1: masters of rock Jaz pa se nisem bil tam... ker je prevec pussy muska zame Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pike Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 Sam v soboto v Besnco prid k Ladys-si špilajo pa boš vidu da je to spet v vzponu. Pa tastare cune morš gor dat. :OK: :OK: V soboto ne bo šlo., žena žurira jaz moram pa mularijo merkat :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 :OK: V soboto ne bo šlo., žena žurira jaz moram pa mularijo merkat :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 [attachmentid=87143]Prehle prebral da so spet skupej še ene legende SECRED REICH. Bil na njihovem koncertu daljnega leta 90 v festivalni pa upam da bom spet.Letos so že potrjeni za Wacken open air.Pa še mal nostalgije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 Spodobi se in pravično je. B) Spodobilo bi se in pravično bi bilo, da bi metalci mariborske Metalne nadaljevali svoje metalno delo. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 Se napoveduje kakšen pameten koncert v decembru :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 Poglej Paranoid Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 Kdo pa so teli Sarcasm?? a kdo kej več ve? mislm k je glih blizu bi pa šel mal no :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 Kdo pa so teli Sarcasm?? a kdo kej več ve? mislm k je glih blizu bi pa šel mal no :) Škofjeloški tresherji legende mislim da iz leta 84 tu nekje.Jutri v rock baru na Bledu imajo fešto.En zanimiv podatek o njih je iz njihovih začetkov ko so jim po koncertu v ljubljani prišli v goste v Besnico sami Destruction.Cel Delovc se je ke vsul. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 U, najdu tri koncerte po moji izbiri :) ....Lady's first, Hammerfall, Grave digger....nice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 Od naštetih je samo Lady's first decembra. :? Je pa bolj mikaven ABC band contest v mediaparku. 16.12. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 Od naštetih je samo Lady's first decembra. :? Je pa bolj mikaven ABC band contest v mediaparku. 16.12. Mi "tekmujemo" ce koga zanima nas lahko podpre z nakupom karte. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se