RHonda Objavljeno Avgust 13, 2008 Deli Objavljeno Avgust 13, 2008 A kdo pozna skupino Savatage ? Meni so čedalje bolj všeč... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 13, 2008 Deli Objavljeno Avgust 13, 2008 biohazard so novembra na štuku - grem, malo za nostalgijo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 biohazard so novembra na štuku - grem, malo za nostalgijo :whistle: Boma kr skup šla! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 Boma kr skup šla! :D olrajt :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 naaah... grem raje na Gorgoroth, Nile, Satyricon pa se kaj... DANES PA METAL MANIA!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 DANES PA METAL MANIA!!!!!!!!!!!!!!!!! Uživajte maksimalno :yea2: Vreme vam bo spet "naklonjeno" :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Avgust 17, 2008 Deli Objavljeno Avgust 17, 2008 Vreme vam bo spet "naklonjeno" :krneki: Kaj ima pa vreme veze z zaganjem kitar in nabijanjem bobnov? Sicer je pa najlepsi koncert pod domaco streho :) Sploh, ko sosedi obozujejo muziko. In mene, seveda :P Uživajte maksimalno :yea2: Uzivamo, hvala :) A ves, da se mi ze malo pozna na sluhu? Itaq pa prenasam samo se glasno glasbo in glasne avspuhe. Otrosko dretje recimo mi je cisto odvec (smo dobil 2 dojencka v familiji :) ) Ma ja, eni smo doma. Ne hodimo po koncertih, ker raje teroriziramo sosede :) Rofl, jih izobrazujemo in seznanjamo z necim, za kar niso vedeli, da obstaja, dokler nisem prisel jast naokoli :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno Avgust 18, 2008 Deli Objavljeno Avgust 18, 2008 Maidni v splitu maximalno dobri !!!! metal manija takodjer :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Kakšen se vem kaj zdi nov album Metallice, se vračajo tam kjer so bili? Po slabih 10. minutah, sem si raje dal gor ...And Justice For All Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Kakšen se vem kaj zdi nov album Metallice, se vračajo tam kjer so bili? Po slabih 10. minutah, sem si raje dal gor ...And Justice For All Neki sm slišu ja. So se spet usmerili v trash ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jegrmajstr Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 (popravljeno) Neki sm slišu ja. So se spet usmerili v trash ? definitivno ne :glare: dobro, ne rečem, je boljši kot St. Anger, samo je za moje pojme predolg in preveč razvlečen :BUA: če je že podoben kakšnemu starejšemu albumu je to Load/Reload eri z dodatkom 2-3 minut nepotrebnih riffov, ki bi jih lahko uporabili pri novih komadih :slap: PS: Gre do decembra na Morbid Angel/Kataklysm/Marduk v MB :yea2: Popravljeno September 19, 2008. Popravil jegrmajstr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Incubation Objavljeno Oktober 26, 2008 Deli Objavljeno Oktober 26, 2008 Helloween party v MC Velenje 31.10.08 ob 20.00 Nastopajoči: Dekadent http://www.myspace.com/dekadentband Mora http://www.myspace.com/morabm The Scourge http://www.myspace.com/thescourgeband Za vse, ki pridete v maskah, vstop prost ; ostali 3E. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 Se zna zgodit, da tudi letos pridem/o. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 (popravljeno) Da se ne pozabi. Heavy new year! Popravljeno Oktober 28, 2008. Popravil Einherjar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno November 16, 2008 Deli Objavljeno November 16, 2008 Bil včeraj v štuku na Sonati. Blo kr fejst :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno November 17, 2008 Deli Objavljeno November 17, 2008 A gre kdo 4.12. v Cvetličarno na Satyricon? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jegrmajstr Objavljeno November 17, 2008 Deli Objavljeno November 17, 2008 Bil včeraj v štuku na Sonati. Blo kr fejst :) Enako :) Samo oni pevec mi pa tak gej deluje da adijo :D bobnal je pa dobro na publiko :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno November 17, 2008 Deli Objavljeno November 17, 2008 Bil včeraj v štuku na Sonati. Blo kr fejst :) Kolk je bila karta? Folka bilo dosti- glede na "zmogljivost" dvorane? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jegrmajstr Objavljeno November 17, 2008 Deli Objavljeno November 17, 2008 Kolk je bila karta? Folka bilo dosti- glede na "zmogljivost" dvorane? Karta je bla 22€, še kar ugodno, dvorana pa polna - razprodan koncert. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 19, 2008 Deli Objavljeno November 19, 2008 A gre kdo 4.12. v Cvetličarno na Satyricon? jaz sigurno!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno November 19, 2008 Deli Objavljeno November 19, 2008 kaj če nijam več čupe se še vseeno lahko menim tu zraven? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 (popravljeno) Karta je bla 22€, še kar ugodno, dvorana pa polna - razprodan koncert. jest sem jo dobil za 17, jebat ga sm taprav gorenc :D Si poslušal kej predskupine mogoče, so ble za kej? Jest sem bil rajši zunaj pa pivo pil :whistle: Popravljeno November 20, 2008. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 02.12.2008 Unleashed, Krisiun, One Man Army And The Undead Quartet Cvetličarna LJ. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 4, 2008 Deli Objavljeno December 4, 2008 jaz sigurno!!! Se vidmo dons :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 In smo se videli :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se