PURPLE Objavljeno Julij 22, 2011 Deli Objavljeno Julij 22, 2011 Gre kakšna bajkerska duša na koncert "Sepulture" nasldnji teden v Avstrijo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno Januar 6, 2012 Deli Objavljeno Januar 6, 2012 Nov videospot skupine Sarcasm... Vsaka oblika supporta dobrodošla... boych in madkupe 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Januar 10, 2012 Deli Objavljeno Januar 10, 2012 Yoldi od kdaj si pa ti metalc? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Maj 3, 2013 Deli Objavljeno Maj 3, 2013 Gre kdo na Iron Maiden, julija v Zagrebu ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Maj 14, 2013 Deli Objavljeno Maj 14, 2013 Metalci so kreteni. Na Iron Maiden v Lj, leta 85...pa vse do danes.... Svet gre naprej, ta šrot pa ostaja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jetam Objavljeno Maj 17, 2013 Deli Objavljeno Maj 17, 2013 Meni je samo žal, da sem Metallico v Ljubljani zamudil! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Maj 21, 2013 Deli Objavljeno Maj 21, 2013 Gre kdo na Iron Maiden, julija v Zagrebu ? Mi gremo, gre še kdo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se