HHV Objavljeno Julij 18, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 no, da vidimo kako bodo rešli tole: http://dnevnik.si/novice/slovenija/334365 aja, vir je neuravnotežen... :whistle: Koliko je uravnotežen ne vem, vem pa da so že kar nekaj mojih objav zradirali. Teta cenzura jim dela enako kot desnim. :blink: Aja, to mahanje levo desno, SF, a ti samo sem in tja opletaš? Po sredini nič ne voziš in tega tudi drugim ne pustiš?
Ice Objavljeno Julij 18, 2008 Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 številke o neudeležbi na tem referendumu so dale JASEN POLITIČEN GLAS. zato se kar naprej sedaj dogajajo razni spektakli, ker je vlada dobila čisto preprosto sporočilo: odjebi. kaksen glas ? razen da skoraj 1/5 prebivalstva ni zadovoljna z nobeno opcijo....... porazno za pozicijo kot za opozicijo. jasen glas bi bila velikovecinska udelezba na referendumu, ne pa bluzenje po forumih in veselicah.
Alla Objavljeno Julij 18, 2008 Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 Mogoče pa samo glas, da ma večina folka že pol kufer teh referendumov z bebasto vsebino in prelaganjem odgovornosti na vso rajo. :trance_33_sleep:
GorazdH Objavljeno Julij 18, 2008 Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 ne 1/5 ampak 9/10 ni zadovoljnih blo s ponujenimi rešitvami v referendumu, večini se je zdel ta referendum samo metanje denarja skozi okno,če ne kaj slabšega in z bojkotom, oziroma neudeležbo so jasno dali vedeti, da se takih neumnosti ne grejo več, kaj ti pri tem ni jasno? To je bil čisti politični poraz, toliko večji za "desnico". ME ne bi niti malo motlo, če ne bi potem vladni trobentači na tak žaljiv način odpravili 9/10 volilnega telesa. In če gre verjeti vladnim samoANALizam o podpori njim, potem je okoli 80% NJIHOVE volilne baze jim dalo jasen signal, da so zavozili na veliko.
HHV Objavljeno Julij 18, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 ...In če gre verjeti vladnim samoANALizam o podpori njim, potem je okoli 80% NJIHOVE volilne baze jim dalo jasen signal, da so zavozili na veliko. Ufff, Gorazd, zdaj si pa zajebu. Kdo bo pa bral sedaj tisti plaz, ki se bo od SF usul? :blink:
Rude Boy Objavljeno Julij 18, 2008 Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 SF je vrgel puško v koruzo da bo imel kaj za pobrati ! :rolleyes: :P oks 1
HHV Objavljeno Julij 18, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 SF je vrgel puško v koruzo da bo imel kaj za pobrati ! :rolleyes: :P Ahaaa, tako on dela, potlej nam pa koruzo krade! :angry: Ti, ti SF!
Vale Objavljeno Julij 18, 2008 Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 Ok pa kaj čem jest sploh s tabo poizkušat argumentirano razpravljat, če ti povem da se je število prodanih motociklov povečalo, napišem ti še, da so se v lanskem letu glede na dvig plač prodajalci motociklov in servicerji povzpeli v sam vrh in ti ne znaš seštet enainenajedve, ampak začneš bluzit o zavarovalnici. Če bi to da je za tak porast krivo le odjavljanje motociklov bi pomenilo, da imajo serviserji enako dela ker je tudi tisti motor, ki je samo pol leta registriran treba peljat na servis, pozimi v snegu se pa itak skoraj nihče ne vozi. Tako so pa očitno dobro plačani, saj prodajo več uslug tudi na osnovi novih motorjev. Pa se zapelji malo po Nemčiji in mi povej, če se tam kupujejo tako dragi motocikli kot pri nas, sploh pa da se menjajo vsakih par let? Lej men se ne da menit o teh stvareh s tabo, pa ne zato, ker da ne bi imel argu8mentov, ampak enostavno nimam toliko časa kot ostali razni falirani študentje, uslužbenci v državni upravi, nezadovoljna mladina kateri so starši zaradi poležavanja znižali žepnine, pa zdej krivijo vse druge sam sebe ne... No dost o tem... Uživajte in se imejte radi! Aha, tako je to. Ti argumentirano razpravljaš, jaz pa bluzim. Of kors. :rolleyes: Ampak še vseeno bi lahko ti malo argumentiral in jaz bluzila, ker ne spadam v nobeno od naštetih kategorij, ki si jih naštel - nisem ne falirana študentska, ne uslužbenka v državni upravi niti nezadovoljna mladinka, ki bi ji starši zaradi poleževanja znižali žepnino ... hmm, če pa napišem kaj sem boš pa ziher rekel, da se duvam. Ja res SF, ne da nimaš časa, nimaš argumentov :grrr :hooray: :baa:
Vale Objavljeno Julij 18, 2008 Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 SF je vrgel puško v koruzo da bo imel kaj za pobrati ! :rolleyes: :P Bolje puška v koruzi, kot tič v koprivah :evilgrin:
Cartman Objavljeno Julij 18, 2008 Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 To pa je zdaj res pizda, ker so vsi nesposobni Skoraj prepričan sem, da večina strank z odprtimi rokami čaka strokovnjake; spisat predlog/opsnutek programa ki ga strokovno obvlada posameznik, zastavit svoje ime in PREPRIČAN sem, da bo šlo zelo hitro naprej V najslabšem primeru v javnost in politični nasprotniki zgrabijo če naslovnik ne ja SDS in Janez Janša osebno to dokazujeta kot še nikoli. Predvsem z izbiiro najkompetentnejših med najsposobnejšimi, vrhunskih strokovnjakov na svojih področjih kot so Bajuk, Rupel, Simoniti in cvetka nad njimi vsemi, (začuda) odstavljeni Drobnič. Ta vlada je, bolj kot vse prejšnje, nagrajevala najzvestejše borce, jurišnike in heroje boja proti LDSu. Čudi me, da primernega ministrstva niso našli za Nadpovprečno inteligentnega in sploh vrhunskega strokovnjaka za medije, Grimsa. če res misliš, da je kvalitetno delo pogoj in garant za uspeh v politiki, mi prosim razloži, kaj tako fascinantnega je naredila ona
Matori Hanzo Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 ... kaj tako fascinantnega je naredila ona Po pravici povedano, ne vem. Si pa zlahka marsikaj predstavljam.
SF Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 Vale res je, brez argumentov sem... Zdej mi pa povej, zakaj potem rdeči mediji zadnje dni odkar se jim zdi, da bi levica lahko zmagala kar naenkrat pišejo o možnosti gospodarske krize in velikem vplivu Nemčije na slovensko gospodarstvo? Men zdej ni jasno... A sta se potem zadnja leta v evropi točila med in mleko, pa da so ljudje živeli enako poceni kot pred petimi leti in se šele pričakuje, da bo vse dražje? Do sedaj so bili v naših medijih zapisi o dvigu cen rezrevirani predvsem za Slovenijo, jasno takoj v povezavi z aktualno oblastjo... Meni namreč tole diši po vnaprejšnjem opravičevanju pred bodočimi morbitnimi slabimi rezultati... Sicer sm pa zadnjič napisal, da po morebitni zmagi levice o revščini v medijih ne bo sledu, tudi če bodo ljudje slučajno jedli travo, tega ne bo nihče omenjal. za primer opazujte pluvalno oddajo Svet na Kanalu A, sem prepričan da se bo po zmagi levice slog poročanja zavrtel za 180 stopinj, ali pa jo bodo kar ukinili... Je pa lepo, da ljudi pripravijo na to, da utegne biti samo še slabše... :headbang:
SF Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 (popravljeno) Sploh bom pa tko reku... Klinc vas gleda, rajš na pir pridte! :evilgrin: Popravljeno Julij 19, 2008. Popravil SF
janih Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 Sploh bom pa tko reku... Klinc vas gleda, rajš na pir pridte! :evilgrin: to sem čaku, jebeš politiko, že letim :worship: :whistle:
janih Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 Hmmm Prevoje veš kje so? hm, hm, mal delč, pridem drugič k se bom mim pelu :whistle:
HHV Objavljeno Julij 21, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 Po pravici povedano, ne vem. Si pa zlahka marsikaj predstavljam. Mene je pa po pravici povedano razočarala. Saj osebno so spomini nanjo iz parlamenta kar prijetni, Sploh zaradi primernega kota pogleda, ki sem ga bil deležen. A na njenih straneh pa sem pričakoval več odkritosrčnosti. :whistle: Je pa res tudi, da me malo na Lipicanke spominja. Pa n'č hudga, sej jahat je fajn. :grim
GREY WOLF Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 Mene je pa po pravici povedano razočarala. Saj osebno so spomini nanjo iz parlamenta kar prijetni, Sploh zaradi primernega kota pogleda, ki sem ga bil deležen. A na njenih straneh pa sem pričakoval več odkritosrčnosti. :whistle: Je pa res tudi, da me malo na Lipicanke spominja. Pa n'č hudga, sej jahat je fajn. :grim Pacek... :nono:
HHV Objavljeno Julij 22, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 22, 2008 Pacek... :nono: :grrr Otrok cvetja!
SF Objavljeno Julij 22, 2008 Opozori Objavljeno Julij 22, 2008 Hmmmm s šopkom marjetic nad medveda? :naughty:
Vale Objavljeno Julij 22, 2008 Opozori Objavljeno Julij 22, 2008 Hmmmm s šopkom marjetic nad medveda? :naughty: Koprive so zdrave :grim
SF Objavljeno Julij 22, 2008 Opozori Objavljeno Julij 22, 2008 Hmmmmm če te gospodarica s koprivami namesto biča po riti... Uuffffffffffff!!! upsss spet preveč naglas razmišljam:whistle:
GREY WOLF Objavljeno Julij 22, 2008 Opozori Objavljeno Julij 22, 2008 Koprive so zdrave :grim Meduze tudi...
Buzdovan Objavljeno Julij 22, 2008 Opozori Objavljeno Julij 22, 2008 Zanima me, ce bo JJ po, upajmo, izgubljenih volitvah se v politiki. Imam obcutek, da bo po predsedovanju EU zanj mesto opozicijskega zgagarja premalo. Bi znal pobegniti v gospodarstvo? bavcaritatepress
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se