danci1973 Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Tole me zelo zanima. Mi lahko poveš en primeren ukrep, ki je bil sprejet v obdobju te vlade za namen spodbujanja rodnosti? Mogoče manjša nezaposlenost in s tem posledično več denarja pri revnjših nižjih slojih? :lol1: Očitno imajo v Maliju, Burkini Faso, Ugandi, Yemnu in kaj je še teh bogatih držav ljudje blazno dosti denarja, glede na visoko rodnost. :slap: D.
Pervy Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Očitno imajo v Maliju, Burkini Faso, Ugandi, Yemnu in kaj je še teh bogatih držav ljudje blazno dosti denarja, glede na visoko rodnost. :slap: jeba, zdaj si pa izdaljanševo gospodarsko strategijo za naslednja 4 leta!!!! :headbang: je logika, manj ko maš denarja za motor in pir več visiš na svoji stari :whistle:
gregorius Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 jeba, zdaj si pa izdaljanševo gospodarsko strategijo za naslednja 4 leta!!!! :headbang: je logika, manj ko maš denarja za motor in pir več visiš na svoji stari :whistle: spomno si me, še vedno mam za pir, zato ne vem zakaj visim.... :yea1:
Ice Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 ...medtem pa je celo zadnja vladna raziskava pokazala da dve tretjini Slovencev živi veliko slabše kot pa pred štirimi leti. a celo ?! a v sloveniji ? ma ne ?! a slovenija je del cesa ?! mogoce evrope ..........ali kaksnega trznega sistema ? poglej si nemcijo ali avstrijo; srednji sloj prakticno ne obstaja vec, v aut je konkretno cez 42% gospodinjstev socialno ogrozenih. in ne, niso vse ogrozene zaradi "slabe monetarne politike suverene drzave". vcasih pomaga tudi mobilna telefonija, reklamiranje in nakupovanje vsega moznega in nepotrebnega dreka. ljudje so izgubili mero. za vse. Pa ne pozabit na minule dosežke aktualne ablasti, kot so denimo: ukinitev olajšav za nakup učbenikov istotako ukinitev olajšav pri gradnji ali obnovi stanovanj, preložitev stroškov za drugega otroka v vrtcu na breme občine, dviga zapufanosti države... o dosezkih ne bi. o zapufanosti pa sledece: vsaka drzava ima doloceno kolicino jabovk. razdeli jih tako, kot se politicne stranke zmenijo. dvigovanje zapufanosti je BTW en bolj priljubljenih nacinov "ustvarjanja blaginje". vprasanje je, v koliko so politicne stranke v stanju objasniti volitveni mnozici kako ta puf zmanjsati. in kdaj. komu vzeti, komu ne in komu kaj dodati. kdo odloca o tem ?! vsak posameznik ? neposredno da, s tem da gre na volisce in odda glas. posredno se pa lahko vsak posameznik tocno pod nos obrise, ce je ze medcloveski sistem v drzavi porusen ("meni vse in to takoj" je odlicen nacin prikazovanja nedelovanja skupnosti). in kaj bodo razlicni levi in desni (lahko) storili toliko drugace, da bodo vsi (ali vecina) drzavljanov lahko tako zelo dobro ziveli takoj po volitvah ? to vprasanje niti ne zahteva in tudi ne zasluzi odgovora. ker vsak, ki na to "zna" odgovoriti ali zavestno zavaja mnozice ali nima pojma o cem govori. z nic iz nic ne mores ustvariti nicesar. in ker je predolgo bilo samo crpano v eni smeri se enkrat prizge "rezerva", ki nas opozori, da mogoce bi pa bilo dobro kdaj kaj malega spet tankati. dodatna obremenjevalna okoliscina je stanje na svetovnih trziscih. in politicne ureditve, ki tam vladajo oz. ljudje ki tem ureditvam poveljujejo. stanje se tako zelo ne razlikuje od ze prezivetih ´20-tih in ´30-tih let prejsnjega stoletja. V času gospodarske konjukture je Slovenija, vsaj glede splošnega standarda zaradi nesposobne vlade lepo zaostala. Nekje je biu pred kratkim objavljen podatek, da se je med vsemi članicami v letu 2007 realni dohodek prebivalstva najbolj zmanjšal v SLO. :worship: Važno da smo na vrhu :OK: Tudi, če gre Bajuk skupaj s svojo samohvalo nazaj v Argentino - glede na prihajajočo vsesplošno recesijo bo nemogoče nadoknatiti zapravljeno :( pred 2007 pa je bila slovenija drzava z najvecjo rastjo v EU. torej ce se je slovenija priblizala ostalim clanicam je nekje logicno da ima tudi najvecji padec. ne samo o absolutnih stevilkah, lepo je te stevilke tudi prenesti v kontekst in povedati celotno zgodbico, ne samo priljubljeno poanto. Kritizira lahko vsakdo. Ali je njegova kritika argumentirana ali ne, je pa že drugo vprašanje. Nek normalen diskurz naj bi se vodil z argumenti. Sicer je tudi Mrkaić sebe razglasil za pristojnega za vsa vprašanja porabe proračunskega denarja, četudi je šlo za kulturo pa dvomim, da ima doktorat narejen na AGRFT-ju. Mrkaić in Damijan sta neoliberalca in to tudi javno povesta. Jaz nimam znanstvenega naslova a sem iz dosedanjega študija dognal, da so neoliberalci katastrofa za državo. Sicer poženejo ekonomijo in imajo prave mantre za globaliziran svet vendar splošni kazalci, kot je gospodarska rast, BDP na prebivalca ne povedo veliko o tem, kaj se zgodi v takšnih državah - notranja neenakost se poveča, srednji razred se zmanjša in majhen delež ljudi zelo obogati. Ker smo mi premajhni, bo naših bogatašev le peščica, vse ostalo bodo pokupili tujci in vsi tujci niso okolju prijazni (tako kot ne vsi domači). Strinjam se, da je potrebno omejiti državno porabo in narediti državno upravo bolj učinkovito. Da bi pa šli v neko hitro liberalizacijo brez dobro postavljenega pravnega okvirja in odprodali vse pa se mi ne zdi ravno pametno. Pametne države ne odprodajajo infrastrukture in dobičkonosnih podjetij. Janša - ko sem se po skoraj štirih letih vrnil v domovino sem opazil naslednje: zunanji dolg imamo na ravni SFRJ oz. krepko čez; politični diskurz je katastrofalen (še slabši, kot je bil prej) tako v parlamentu kot v medijih (še posebej v novih 'brezplačnikih'); RTV je podrejena vladi in ni samo pristranska ampak je postala TV Kmetija; namesto, da bi delali v korist državljanov, so veliko energije namenili kadrovanju in mešetarjenju s privatizacijami, kar naj bi poziciji prineslo neko korist... Tako, na hitro. Glej, do sedaj sem bil prizanesljiv do Janše, ker je moj predsednik vlade, četudi ga jaz nisem volil in ker se zavedam, da Sloveniji še ne gre tako slabo. Menim pa, da bi bilo nujno, da se levica in desnica dogovorita o najbolj bistvenih vprašanjih bodočega razvoja te države do te mere, da ne bo vsaka sprememba oblasti pomenila postavljanje vsega na glavo. word. splosno stanje omikanosti in kulture je, vsaj na zahodu, bolj v zatonu kot ne. vsi raje trenutno zasluzijo najvec, kot postopoma vedno vec (kar pogojuje nek klimaks v doloceni dobi, najveckrat pred upokojitvijo). investira pa tako samo se cepec, ki se trudi obdrzati firmo dlje kot pet let in se pusti od financ na suho vsak mesec nategniti. :doze: ne. to ne leti samo na slovenijo.
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Lahko pa zapremo državo in se podamo s trebuhom za kruhom v New York, s prvo ladjo ...
gregorius Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 tak, zaj sn pa v depresiji :hmm: niet
billy Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Lahko pa zapremo državo in se podamo s trebuhom za kruhom v New York, s prvo ladjo ... Če bo po zadnjih novicah morebitni mandatar Janković,bom to tud definitivno naredu,čefurji mi pa že ne bojo sral po Sloveniji....
janih Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 postav skup janšo pa jankoviča, kdo ti zgleda večji čefur :naughty: :whistle:
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Če bo po zadnjih novicah morebitni mandatar Janković,bom to tud definitivno naredu,čefurji mi pa že ne bojo sral po Sloveniji.... To je podobno, kot bi v ameriki folk reku 'niger pa mi že ne bo' ... poleg tega ... zanč sem z njim kar dolgo govoril ... o raznih rečeh ... je kr človek na mestu ... ni pička in ni luzer :-)
volk Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 postav skup janšo pa jankoviča, kdo ti zgleda večji čefur :naughty: :whistle: Važn je izgled Definitivno :worship: Razen tega Jankovič ni Janša in drži obljubo: "Na novem stadionu se bo igralo jeseni 2008" :naughty:
janih Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 če nebi SDS in njegovi podložnik, drekal in svinjal po občini, bi že danes igral nogomet na novem stadionu :naughty: :whistle:
GREY WOLF Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 če nebi SDS in njegovi podložnik, drekal in svinjal po občini, bi že danes igral nogomet na novem stadionu :naughty: :whistle: Hja v Piranu ga je LDS že postavila,... only1obcinskiSDSsmetačpress :worship:
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Razen tega Jankovič ni Janša in drži obljubo:"Na novem stadionu se bo igralo jeseni 2008" :naughty: Stari, boš videl, kako prestolnico bo naredil iz Ljubljane ... še sosedje se nam bodo klanjali ;)
volk Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 če nebi SDS in njegovi podložnik, drekal in svinjal po občini, bi že danes igral nogomet na novem stadionu :naughty: :whistle: Ta je pa najbolj smela in najbolj lovska kar sem jih zadnje čase slišal :slap: Skregana že v osnovi z vso logiko in dejansko situacijo A nikoli, ali samo občasno, ne pomisliš in ne razmisliš kaj boš napisal
Rude Boy Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Stari, boš videl, kako prestolnico bo naredil iz Ljubljane ... Ljubljana do Tokia ! :P oks 1
volk Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Stari, boš videl, kako prestolnico bo naredil iz Ljubljane ... še sosedje se nam bodo klanjali ;) Ne trdim, da ne. In upam, da bo res. Omenil sem samo enega od njegovih predvolilnih biserov za katerega so že takrat rekli, da ga je teoretično, glede na našo zakonodajo in vse ostalo, nemogoče uresničit. IN SEM sam še vedno zato, da se politka vpraša zakaj obljublja nekaj la la la in se ga za to in takšne neresnice na volitvah kaznuje Gre za idealizem vendar izhajajajmo iz tega JJ treba pribit na soočenjih na TV ipd. z njegovimi obljubami ne pa mu nekredibilno nekaj podtikat Kar mu seveda samo koristi KAZNOVAT je treba politike za laži in potem se jih več ne bodo privoščili Dokler bodo ovce sledile prej formi kot vsebini pa se lahko počasi jeb*mo in se bodo oni mastili na naš raćun Ljubljana do Tokia ! :P i podzemna do Ormoža :naughty:
janih Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Ta je pa najbolj smela in najbolj lovska kar sem jih zadnje čase slišal :slap: Skregana že v osnovi z vso logiko in dejansko situacijo A nikoli, ali samo občasno, ne pomisliš in ne razmisliš kaj boš napisal pišem o tistem, kar vidim z lastnimi očmi in ne poslušam nakladanje in laži, ki jih trosijo politiki, ti pa očitno preveč verjameš, v to kar ti trobijo politiki, predvsem janšisti, kajti tvoj stil odgovorov je identični tistim, ki ga lansirajo v javnost janšisti, pa brez zamere :whistle:
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 JJ treba pribit na soočenjih na TV ipd. z njegovimi obljubami ne pa mu nekredibilno nekaj podtikatKar mu seveda samo koristi KAZNOVAT je treba politike za laži in potem se jih več ne bodo privoščili Dokler bodo ovce sledile prej formi kot vsebini pa se lahko počasi jeb*mo in se bodo oni mastili na naš raćun Jeste. Ampak, roko na srce - a lahko kdo Jankoviču očita, da je nesposoben, ali pa lenuh? In število njegovih 'neuresničenih obljub' je dokaj majhno, se mi zdi. Napram drugim politikom ... :D
sayo Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Men je reku en Nizozemc, pa kako ste mogli tega JJ volit ker se mu že po faci vidi da je baraba :whistle:
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 (popravljeno) Domov si ga nesi. Sem probal, pa se mi je zmuznil ... "Ob primopredaji Robbovega vodnjaka v moje upravljanje" ;-) (JOKE) A ni dobra fotomontaža? :P Popravljeno September 12, 2008. Popravil mashina
volk Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 pišem o tistem, kar vidim z lastnimi očmi in ne poslušam nakladanje in laži, ki jih trosijo politiki, ti pa očitno preveč verjameš, v to kar ti trobijo politiki, predvsem janšisti, kajti tvoj stil odgovorov je identični tistim, ki ga lansirajo v javnost janšisti, pa brez zamere :whistle: Me prav zanima kdo nekaj trobi in neosnovano trdi NAPISAL SI DA JE SDS KRIVA, DA JANKOVIČ NI IZPOLNIL OBLJUBE in odzval sem se samo na to in komentiral POGLEJ si razmerje in moč SDS v občinskem svetu GOLA dejstva in ne subjektivna interpretacija kogarkoli KAJ, kJE in ZAKAJ kdo dela in kaj dela SDS s tem kar si ti izjavil za Jankoviča in stadion nima nobene veze SAMO in EDINO to
volk Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Jeste. Ampak, roko na srce - a lahko kdo Jankoviču očita, da je nesposoben, ali pa lenuh? In število njegovih 'neuresničenih obljub' je dokaj majhno, se mi zdi. Napram drugim politikom ... :D Popolnoma se strinjam VENDAR sem za to, da se ne obljublja KAR nekaj Gre vedno in samo za verodostojnost politika
volk Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Men je reku en Nizozemc, pa kako ste mogli tega JJ volit ker se mu že po faci vidi da je baraba :whistle: Prav maš Samoumevno je da NIzozemci volijo samo one talepe in po faci poštene Vsi ostali kriteriji ne štejejo Kako ene stvari ne bolijo :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se