ImenitnaPriložnost Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Kako pa kaj komentirate, da bo v Ljubljani zrasel nabavni center Delta ? :-) Slišal sem, da je ravno zaradi tega, ker Jankovič ni izpolnil obljube šefu Delte pred leti, da mu zrihta zemljišče v Ljubljani (sam pa je v Beogradu z vnaprejšnjo vzajemno pomočjo dobil odlično lokacijo) - imel potem Mercator hude težave pri uvažanju robe v Srbijo in da so jim pogosto cariniki nalašč blokirali tovornjake s hrano na meji, da se je vse pokvarilo in je Mercator utrpel škodo ... skratka - tough business ...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Popolnoma se strinjam VENDAR sem za to, da se ne obljublja KAR nekajGre vedno in samo za verodostojnost politika Ampak - ali dvomiš, da bo stadion recimo v roku 2-3 let? Jaz ne. Pa čeprav mi za fuzbal visi dol še bolj, kot za predlanski sneg. S staro mestno oblastjo bi bil stadion ... kdaj že? :P
volk Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Ampak - ali dvomiš, da bo stadion recimo v roku 2-3 let? Jaz ne. Pa čeprav mi za fuzbal visi dol še bolj, kot za predlanski sneg. S staro mestno oblastjo bi bil stadion ... kdaj že? :P Glej! Sploh ne vrednostim in ne morem ker se ne zanimam, njegovega dela do sedaj In, predvidevam-gre za občutek-da bo tudi to spelal. Izpostavljam ga kot šolski primer, kaj se politikom ne bi smelo tolerirat
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Jap, res je. V bistvu tudi on to zagovarja. Meni se zdi, da se počasi dogaja - škoda ,da ne hitro - en tak 'premik zavedanja' ljudi o tem, kaj je politika in kaj naj bi bila. .. šele iz tega lahko potem dejansko izhaja neko bolj urejeno stanje. Težko razložim to zadevo tako, da bi bil pri razlagi 100% jasen in temeljit, pa tudi vem, da ti veš, kaj mislim. Kar mene, kot mladega volivca, bega, je, kako vseeno ločiti bolj umazane old boyse od manj umazanih ... Ker, saj so vsi krvavi pod kožo (oziroma imajo kdaj umazane roke). Za začetek to. Na podlagi tega izbora potem vseeno definirati tiste, ki so mi 'bolj kul' oziroma jim bolj zaupam. ZELO TEŽKO Da ne govorimo o starih političnih in poslovnih navadah ... nam, ki smo toliko mladi, da recimo pred 10-15 leti nismo bili dovolj 'informirani' in imamo sliko o tem dogajanju zgrajeno na 'inputu iz medijev' ter 'baba čula baba rekla baba zube u šolju davala' :D
janih Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Me prav zanima kdo nekaj trobi in neosnovano trdiNAPISAL SI DA JE SDS KRIVA, DA JANKOVIČ NI IZPOLNIL OBLJUBE in odzval sem se samo na to in komentiral POGLEJ si razmerje in moč SDS v občinskem svetu GOLA dejstva in ne subjektivna interpretacija kogarkoli KAJ, kJE in ZAKAJ kdo dela in kaj dela SDS s tem kar si ti izjavil za Jankoviča in stadion nima nobene veze SAMO in EDINO to NAPISAL SEM, SDS IN PODLOŽNIKI, saj so orenk v državnem zboru z novo zakonodajo oklestili mestni proračun, aja saj res. to niso bili janšisti in NJEGOVI PODLOŽNIKI :naughty: :naughty: kdo so podložniki SDS: SLS, DESUS, NSI, SNS, PA OBA ZAMEJCA
SF Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Sem probal, pa se mi je zmuznil ... "Ob primopredaji Robbovega vodnjaka v moje upravljanje" ;-) (JOKE) A ni dobra fotomontaža? :P Aaaa... In ti men pol razlagaš, da ne veš kje si prstane z desne roke izgubil? :headbang:
volk Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 NAPISAL SEM, SDS IN PODLOŽNIKI, saj so orenk v državnem zboru z novo zakonodajo oklestili mestni proračun, aja saj res. to niso bili janšisti in NJEGOVI PODLOŽNIKI :naughty: :naughty: kdo so podložniki SDS: SLS, DESUS, NSI, SNS, PA OBA ZAMEJCA POČASI BERI in probaj razumet: POGLEJ in PREVERI kdo ima VEČINO v občinskem svetu v LJ in kdo odloča Poglej odločitev sodišča glede okleščenih sredstev za občino Če pa misliš še naprej nekaj neosnovano trdit pa kar se mene tiče lahko vendar predlagam ti da se potem ne sklicuješ na dejstva, resnico... Tako bom tudi potem tvoje pisanje razumel Prepričan, da v SLo najdeš prav tako nekaj ljudi. ki so prepričani- ne da verjamejo-da vejo kdo je ubil JFKja
Rude Boy Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 iz naslovnice: najraje imam urškine zavitke ! piiih neko štrudl bejbo si je nabavil ! :P oks 1
janih Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 POČASI BERI in probaj razumet:POGLEJ in PREVERI kdo ima VEČINO v občinskem svetu v LJ in kdo odloča Poglej odločitev sodišča glede okleščenih sredstev za občino Če pa misliš še naprej nekaj neosnovano trdit pa kar se mene tiče lahko vendar predlagam ti da se potem ne sklicuješ na dejstva, resnico... Tako bom tudi potem tvoje pisanje razumel Prepričan, da v SLo najdeš prav tako nekaj ljudi. ki so prepričani- ne da verjamejo-da vejo kdo je ubil JFKja vidim, da ne bova nikoli prišla skup, upam da se bova kdaj kje srečala in bova kakšno rekla ob dobri kapljici o tej temi lep vikend
Ice Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 ce gremo nazaj na naslov........... zakaj je drzavljanska dolznost ustaviti janso (ce se ga enaci s totalitarizmom), komunistov, oz. izpeljank iz partije, pa ne ? niso rdeci zagovarjali totalitarni sistem ? in BTW kaj je bilo do 2004 v sloveniji - demokracija ? kamor vam bo ljubljeni vodja rekel boste buljili. :devil: :whistle:
volk Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 vidim, da ne bova nikoli prišla skup, upam da se bova kdaj kje srečala in bova kakšno rekla ob dobri kapljici o tej temilep vikend Z veseljem Tudi tebi fajn vikend!
GREY WOLF Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 ce gremo nazaj na naslov........... zakaj je drzavljanska dolznost ustaviti janso (ce se ga enaci s totalitarizmom), komunistov, oz. izpeljank iz partije, pa ne ?niso rdeci zagovarjali totalitarni sistem ? in BTW kaj je bilo do 2004 v sloveniji - demokracija ? kamor vam bo ljubljeni vodja rekel boste buljili. :devil: :whistle: Blagor tebi ki si spregledal.Pomagajo kapljice al je to v družini...
bernardek Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 ce gremo nazaj na naslov........... zakaj je drzavljanska dolznost ustaviti janso (ce se ga enaci s totalitarizmom), komunistov, oz. izpeljank iz partije, pa ne ?niso rdeci zagovarjali totalitarni sistem ? in BTW kaj je bilo do 2004 v sloveniji - demokracija ? kamor vam bo ljubljeni vodja rekel boste buljili. :devil: :whistle: še vedno smo država v tranziciji kar večina od nas rada pozablja, tranzicija za seboj vleče "grehe" preteklosti ter "stroške" preoblikovanja od datumske točke "x" do danes.... enostavneje, ker nimamo demokratične, večstrankarske tradicije, so vse stranke ki jih trenutno premoremo morale iz nečesa nastati=se razviti=financirati; kdorkoli bo na oblasti bo moral plačevati "stroške" in "grehe" nekomu ki je pskrbel da je on danes to kar pač je.... to je davek tranzicije, ki ga pač moramo plačati, zato pa afere in aferice, podkupovanja, provizije itd... naj bo Janša ali Rop ali Pahor za vse velja isto, vedno bo nekdo nekomu nekaj dolžan in dokler ne bomo postali razvita država z uveljavljeno demokracijo (tradicija) bo pač tako.... sem pač dobro obveščen :naughty:
billy Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Al pa čist na kratko-dokler ne bo pocrkala vsa komunajzlarska zalega v tej vasi,bo tko.Sam to bo pa še trajal ene sto let,ker se kotijo vedno novi;kot partizani po vojni.Zdej se pa ulivite še mal.
Fritz Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Prav mašSamoumevno je da NIzozemci volijo samo one talepe in po faci poštene Vsi ostali kriteriji ne štejejo Kako ene stvari ne bolijo :whistle: :lol1: :grim Al pa čist na kratko-dokler ne bo pocrkala vsa komunajzlarska zalega v tej vasi,bo tko.Sam to bo pa še trajal ene sto let,ker se kotijo vedno novi;kot partizani po vojni.Zdej se pa ulivite še mal. Tukaj bi volkov post tudi lepo zraven pasal. Sem raje stokrat 'komunajzar' kot pa karkoli kar bi bilo podobno tebi ali nekaterim levičarjem.
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 ce gremo nazaj na naslov........... zakaj je drzavljanska dolznost ustaviti janso (ce se ga enaci s totalitarizmom), komunistov, oz. izpeljank iz partije, pa ne ?niso rdeci zagovarjali totalitarni sistem ? in BTW kaj je bilo do 2004 v sloveniji - demokracija ? kamor vam bo ljubljeni vodja rekel boste buljili. :devil: :whistle: Ker so komunisti bolj daljna preteklost od Janše. On je najbolj recenten tiran ... Še kakšno teoretično vprašanje?
SF Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 (popravljeno) No ja... Je verjetno edini, katerega partija nima pod kontrolo... Zakaj potem ni še naslova Ustavite Pahorja, Golobiča, Potrča...? Popravljeno September 13, 2008. Popravil SF
biker77 Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 No ja... Je verjetno edini, katerega partija nima pod kontrolo... Zakaj potem ni še naslova Ustavite Pahorja, Golobiča, Potrča...? to bo kmalu..če bo..sej bojo volitve.. vedno se bo našla grupa ljudi, ki bo pljuvala po tem ali onem
danci1973 Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 No ja... Je verjetno edini, katerega partija nima pod kontrolo... Zakaj potem ni še naslova Ustavite Pahorja, Golobiča, Potrča...? Janša je partija... In očitno se res nima pod kontrolo. :lol1: D.
kekec III Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 Al pa čist na kratko-dokler ne bo pocrkala vsa komunajzlarska zalega v tej vasi,bo tko.Sam to bo pa še trajal ene sto let,ker se kotijo vedno novi;kot partizani po vojni.Zdej se pa ulivite še mal. Billy,očitno so te čez vikend spustili domov... :whistle:
janih Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 nekoč so mahal titu, kučanu, drnovšku, zdej pluvajo po njih, zdej mahajo janši,ko pa bo poražen, bodo tudi po njemu pluvali, ta isti ljudje :whistle:
SF Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 (popravljeno) nekoč so mahal titu, kučanu, drnovšku Ti še vedno mahajo titu, kučanu drnovšku, in že od takrat pljuvajo po janši, kar je dokaz tudi naslov te teme. In to samo zato, ker ni njihov in ga partijski politkomisarji nimajo pod nadzorom... :naughty: Popravljeno September 13, 2008. Popravil SF
Guest pmali Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 Seveda ga nimajo, ker je on sam največji partijski šef. Za domovino z komunisti in Janšo naprej!
janih Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 Ti še vedno mahajo titu, kučanu drnovšku, in že od takrat pljuvajo po janši, kar je dokaz tudi naslov te teme. In to samo zato, ker ni njihov in ga partijski politkomisarji nimajo pod nadzorom... :naughty: vidim da ne zastopiš, mislil sem na tiste, ki sedaj mahajo janši, jest nisem med njimi, ti pa mogoče si :whistle: , se pa strinjam, da nas je še veliko takih, ki še vedno mahamo titu, kučanu, drnovšku :worship: pa še to, če ne veš, JJ je bil NJIHOV, mogoče te je pa že spomin zapustil ali pa si še premlad, da bi to lahko vedel :unsure:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se