Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
JJ je bil NJIHOV

V tistih časih si bil "NJIHOV" ali pa te ni bilo zravn...

Objavljeno

Včasih sem bil lep in mlad.zdaj sem samo še lep.volite mene.lahko tudi guliča.če je tle gor bikerska scena,bova vsaj dva "taprava" v parlamentu.

sem neodvisni kandidat za poslanca.podpira me pa lista za pravičnost in razvoj.LPR.SI

VOLITE ME LAHKO VSI. barve niso pomembne.

:worship: :worship: :worship:

Objavljeno
Sem probal, pa se mi je zmuznil ...

"Ob primopredaji Robbovega vodnjaka v moje upravljanje" ;-) (JOKE)

Dva čefurja... :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

President tebe pa niti v partizanskih filmih nisem videl vozit motocikla, tko da ne razumem,kaj maš ti skupnega z bajkerji... :whistle: :naughty:

Popravljeno . Popravil SF
Objavljeno

barbi in njegov mentor "veliki"milan bosta uspešno

zaustavila JJ z 100.000 novimi del. mesti :lol1:

Objavljeno
Billy,očitno so te čez vikend spustili domov...

:whistle:

Ja z golega otoka.....

Objavljeno
trčen je in malo čez les, nor je po dolgem in počez ! paranoja ! JJ vidi kako letijo sloni !

In sloni letijo po zraku

Veliki vodja ima vedno prav:

flying_elefant_by_paultrakies.jpg

pinkflyingelephantsml.gif

5.jpg

Objavljeno
Kdo po tvoje potem ni njihov?

večine teh ni več

Objavljeno
večine teh ni več

Čigavi pa so potem Pahor, Golobič, Cvikl, Potrč, Školč...? So njihovi ali niso, oziroma čigavi so?

Objavljeno

To so vse učenci murgeljskega škrata!! :kva2:

Objavljeno
President tebe pa niti v partizanskih filmih nisem videl vozit motocikla, tko da ne razumem,kaj maš ti skupnega z bajkerji... :whistle: :naughty:

Nič samo to,da že 35 let vozim motorje in,da že 10 let uspešno vodim motoklub.

pa sam razmisli kaj imam skupnega z bajkerji ?????? :naughty: :headbang:

Objavljeno

Ah klinc jest sm skoz mislu, da si ključavničar... :whistle:

Objavljeno
Ah klinc jest sm skoz mislu, da si ključavničar... :whistle:

.....iz Kamnika.... :rolleyes:

Objavljeno

Ne ta... Oni amaterski ključavničar iz Siska...

Objavljeno
Nič samo to,da že 35 let vozim motorje in,da že 10 let uspešno vodim motoklub.

pa sam razmisli kaj imam skupnega z bajkerji ?????? :naughty: :headbang:

trike= voziček, ne pa motor :evilgrin: just kidding

jez mislim, da je JJ ta mandat naredil precej. na žalost, je naredil tud precej nekoristnega. ker pa smo ljudje v poprečju ovce, ki se z lahkoto in veseljem identificiramo z zmagovalci, je Janez naredil premalo neumnosti, da bi bil zato na volitvah kaznovan. če izpostavim nekaj cvetk, zaradi katerih nebi smel ostati na oblasti: zakon o RTV,rehabilitacija škofa Rožmana (kjer se jasno vidi da ni vpliva oblasti na sodni sistem), prodaja SIJ, blamaža na tako pomembnem področju kot je zdravstvo (operacijske mize) podpora Dimitriju Ruplu in ničen napredek glede meje s Hrvaško, še več, brez pogajanj so se odrekli ozemlju kjer živi intrigant Joško, saj je rampo postavila Hrvaška. nespodobno vmešavanje v medije in gospodarstvo, (Mercator, Delo, Večer, patetično plonkanje laburista Blaira), zloraba MNZja, tožilstva in RTVSDS v propagandne namene (čista lopata&co) silnih uspehov finančnega ministra raj nebom omenjal.

ostal pa bo, ker je Virant naredil dobro delo z javno upravo, posledice plačnega zakona pa niso še jasno definirane, in uslužbenci ne vedo točno pri čem so, ker je Žerjav resno nastopil, in se Zidarju ne pusti ustrahovati, ljudem pa je podaril vinjete, srednjim šolam ukazal brezplačen topel obrok ( šola pa rodi/stvori, in kam se bo metala hrana k je mulci nebodo pojedli? zraven celih dunajcev in celih štruc kruha, v smetjake...a ne? ) in ker se folk identificira z zmagovalci.

Objavljeno

Ok ampak sej je levica tulila in še tuli, da mora država izstopit iz gospodarstva, ko se nekaj v tej smeri naredi, pa tulijo bedarije o srebrnini... Kar se tiče SIJ-a se pa mal spomnite, kakšne državne pomoči smo moral davkoplačevalci prispevat iz žepa za železarne. Eni mate pa res kratek spomin...

Objavljeno
Ok ampak sej je levica tulila in še tuli, da mora država izstopit iz gospodarstva, ko se nekaj v tej smeri naredi, pa tulijo bedarije o srebrnini... Kar se tiče SIJ-a se pa mal spomnite, kakšne državne pomoči smo moral davkoplačevalci prispevat iz žepa za železarne. Eni mate pa res kratek spomin...

ja lih to me mal jezi. enga keša se je zmetalo v tiste plavže, de je veselje. in TAKOJ ko je stvar začela za silo funkcionirat, se jo je prodalo. malo da ne za drobiž. za 105 mio € . podobno svinjarijo so nardili v prejšnji vladi ko so prodali sistemsko tehniko....

Objavljeno
ja lih to me mal jezi. enga keša se je zmetalo v tiste plavže, de je veselje. in TAKOJ ko je stvar začela za silo funkcionirat, se jo je prodalo. malo da ne za drobiž. za 105 mio € . podobno svinjarijo so nardili v prejšnji vladi ko so prodali sistemsko tehniko....

Hja sej veš... Če za silo funkcionira, še ne pomeni, da bo funkcioniralo še naprej...Kaj pa če bi se zataknilo? Potem bi morda lahko prodali SIJ za simboličen 1 EURO, samo da bi se kdo hotel ukvarjat z njim. Kar poglej primer NKBM. Po prodaji je cela opozicija v en rog tulila, da je šlo za oškodovanje družbene lastnine, danes pa je delnica vredna manj, kot so jo ljudje kupili. Torej nihče tudi v primeru SIJ-a ni mogel garantirat, da bo tudi naprej stvar dobro tekla...

Objavljeno
Hja sej veš... Če za silo funkcionira, še ne pomeni, da bo funkcioniralo še naprej...Kaj pa če bi se zataknilo? Potem bi morda lahko prodali SIJ za simboličen 1 EURO, samo da bi se kdo hotel ukvarjat z njim. Kar poglej primer NKBM. Po prodaji je cela opozicija v en rog tulila, da je šlo za oškodovanje družbene lastnine, danes pa je delnica vredna manj, kot so jo ljudje kupili. Torej nihče tudi v primeru SIJ-a ni mogel garantirat, da bo tudi naprej stvar dobro tekla...

da je bla delnica v danem trenutku podcenjena, je borza zelo lepo pokazala. glede prdaje jekla je malenkost drugače, kot v bančništvu. konkurenca je drugačna in trg neprimerno večji. utemeljeno dvomim, da bi se trg za SIJ kej spremenil, ali skrčil, v naslednjik šterih letih, ko bi mogoče za to industrijo iztržili enako ali več, vmes pa pokasirali nekaj dobička . Zgodba se mi zdi na las podobna nujni prodaji Leka, ki je zdaj degradiran na nivo mlekarne. vse kar proizvede proizvede po naročuilu in za nekoga drugega. mislim, da so LDS&Co naredil zadost napak, da jih janši ni bilo treba ponavlajti. Pa jih je . zato bi take debilane volilci morali kaznovati.

Objavljeno

Cartman če je vse tako kot praviš mi pa povej, zakaj za SIJ nihče ni bil pripravljen ponudit več? Sej bi tudi ti lahko vzel kredit pa zastavil firmo, takrat se je to še dalo... :naughty:

Objavljeno
Ne ta... Oni amaterski ključavničar iz Siska...

kdo pa je to ??? iz siska ''???

Objavljeno

Mojster Karas iz Siska je bil šef tega ključavničarja amaterja... Uradno ga je nagnal zaradi revolucionarnih vzgibov, bi pa prej rekel, da možakar ni znal niti pile dobro v roki držat. Sicer pa veš, da so bili dobri delavci vedno cenjeni, neglede na politično prepričanje... :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!