Zivnorc Objavljeno September 14, 2017 Opozori Objavljeno September 14, 2017 ...ekola, @Snecer ... da ti naredim malo veselja.. Včeraj sem stestiral kamero na mopedu. Prednja je o.k., pri zadnji pa se pri visokih obratih motorja zaradi vibracij mašine, ki se prenaša na okvir, popači slika z "valovanjem". Pri normalni vožnji po CPP predpisih, do tega fenomena ne prihaja... Lahko bi se poigral z odpravo teh vibracij s silikonskimi vložki in "antivib" ploščo, samo se mi ne da... oz. nimam potrebe po tem, ker sem že napisal, kaj je namen teh kamer. Tko. maus, GO_Tomi in Bmflar 3
maus Objavljeno September 14, 2017 Opozori Objavljeno September 14, 2017 pred 9 minutami, Zivnorc pravi: ...ekola, @Snecer ... da ti naredim malo veselja.. Včeraj sem stestiral kamero na mopedu. Prednja je o.k., pri zadnji pa se pri visokih obratih motorja zaradi vibracij mašine, ki se prenaša na okvir, popači slika z "valovanjem". Pri normalni vožnji po CPP predpisih, do tega fenomena ne prihaja... Lahko bi se poigral z odpravo teh vibracij s silikonskimi vložki in "antivib" ploščo, samo se mi ne da... oz. nimam potrebe po tem, ker sem že napisal, kaj je namen teh kamer. Tko. a lahko tukaj objaviš kakšn posnetek, čeprav vem, da so fajli velki Bmflar 1
Zivnorc Objavljeno September 14, 2017 Opozori Objavljeno September 14, 2017 ... Fileji so težki po 255MB. ... tut ključek moram s karjolo pripeljat do compa...ker je čist do vrha poln, pa težak. Pridi k meni zvečer, se dava na kavč, pokrijeva z deko, laptop na kolena.... pa bova gledala... .... aja pa baso ti bom dal za držat ta cajt, da ti nau dougčas..... GoBobi, Bmflar in GO_Tomi 3
maus Objavljeno September 14, 2017 Opozori Objavljeno September 14, 2017 pred 1 minuto, Zivnorc pravi: ... Fileji so težki po 255MB. ... tut ključek moram s karjolo pripeljat do compa...ker je čist do vrha poln, pa težak. Pridi k meni zvečer, se dava na kavč, pokrijeva z deko, laptop na kolena.... pa bova gledala... .... aja pa baso ti bom dal za držat ta cajt, da ti nau dougčas..... temu se ćlouk res ne more upret torej so posnetki po 255 MB in dolci cca 2 minuti ?
Zivnorc Objavljeno September 14, 2017 Opozori Objavljeno September 14, 2017 Pravkar, maus pravi: temu se ćlouk res ne more upret torej so posnetki po 255 MB in dolci cca 2 minuti ? Da. ... sej bi dal na YouTube, pa sem gor... in to prow za Snecerja... sam kaj pomaga, ko bo mižal ob gledanju posnetka, ker vem, da ne prenaša objestne vožnje... pa še en auto pa štiri kolesarje sem prehitu... notranc, sesir in Bmflar 1 1 1
Zivnorc Objavljeno September 15, 2017 Opozori Objavljeno September 15, 2017 ...mogoče komu dat kost za glodat: ...z malo domišljije bi se dalo tole verjetno uspešno ponucat za izdelavo anti-vib sistema za pritrditev kamerce.. http://www.ebay.com/itm/4pcs-Silicone-Shoe-Back-Heel-Inserts-Insoles-Gel-Pad-Cushion-Grip-Liner-Foot-/391836991467?hash=item5b3b4dffeb:g:sH8AAOSw8w1X6IDJ http://www.ebay.com/itm/6x-Gel-Shoe-Insole-Inserts-Pad-Cushion-Foot-Care-Heel-Grips-Liner-Silicone-New-/201957545719?epid=879231847&hash=item2f059b96f7:g:k~4AAOSwFqNZRNST Bmflar 1
Snečer Objavljeno September 16, 2017 Opozori Objavljeno September 16, 2017 Ob 14. 9. 2017 ob 9:49, Zivnorc pravi: Da. ... sej bi dal na YouTube, pa sem gor... in to prow za Snecerja... sam kaj pomaga, ko bo mižal ob gledanju posnetka, ker vem, da ne prenaša objestne vožnje... pa še en auto pa štiri kolesarje sem prehitu... daj gor posnetek, lahko je neobjavljen in mi daš link privat kaj se bo pa zadaj na repu dogajalo pa sem ti povedal, škoda, da nisi pred projektom vprašal (sicer si pa lepo naredil)... snemanje nazaj že itak zgleda bolj objestno kot naprej DAMI34, Zivnorc in CINDAPP 3
Dadi Objavljeno September 16, 2017 Opozori Objavljeno September 16, 2017 Fiš aj efekt pri GoPro rešiš tako da v nastavitvah spremeniš iz W v L, pri linearni nastavitvi snemanja ni popačenj! Mam seession5, zame trenutno najboljša kompaktna kamera. Priporočam Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno September 18, 2017 Opozori Objavljeno September 18, 2017 @Snecer .... saj pravim, da ob "normalni vožnji"... to pomeni do ene 5000 1/min (ocenjeno zelo približno) je slika čisto primerljiva s tisto tvojo na Vršič. ... ko pa mašino naviješ, pa z obrati naraščati valovanje slike. .. .... kaj to misliš, da škoda, da nisem prej vprašal? ... imaš kake "tips&tricks" ? maus 1
maus Objavljeno September 18, 2017 Opozori Objavljeno September 18, 2017 pred 41 minutami, Zivnorc pravi: @Snecer .... saj pravim, da ob "normalni vožnji"... to pomeni do ene 5000 1/min (ocenjeno zelo približno) je slika čisto primerljiva s tisto tvojo na Vršič. ... ko pa mašino naviješ, pa z obrati naraščati valovanje slike. .. .... kaj to misliš, da škoda, da nisem prej vprašal? ... imaš kake "tips&tricks" ? sem malo povprašal zakaj se to dogaja ... nekateri so mi odgovorili, da je to zaradi frekvence ... isto se dogaja na nekaterih motorjih z radar detektorjem, ki se mu na motorju pri višjih vrtljajih malo zmeša ... mogoče bo kakšen strokovnjak bolje razložil Zivnorc 1
Snečer Objavljeno September 18, 2017 Opozori Objavljeno September 18, 2017 pred 58 minutami, Zivnorc pravi: @Snecer .... saj pravim, da ob "normalni vožnji"... to pomeni do ene 5000 1/min (ocenjeno zelo približno) je slika čisto primerljiva s tisto tvojo na Vršič. ... ko pa mašino naviješ, pa z obrati naraščati valovanje slike. .. .... kaj to misliš, da škoda, da nisem prej vprašal? ... imaš kake "tips&tricks" ? dok ne vidim posnetka, ne verjamem Zivnorc in maxxa 1 1
Snečer Objavljeno September 18, 2017 Opozori Objavljeno September 18, 2017 Očitno neka huda skrivnost tale kamera, da ne more še javnost videti
maus Objavljeno September 18, 2017 Opozori Objavljeno September 18, 2017 pred 1 minuto, Snecer pravi: Očitno neka huda skrivnost tale kamera, da ne more še javnost videti jp .. če boš vidu, te bo treba ubit p.s. 255 mega je 2 min posnetek
Snečer Objavljeno September 18, 2017 Opozori Objavljeno September 18, 2017 pred 13 minutami, maus pravi: jp .. če boš vidu, te bo treba ubit p.s. 255 mega je 2 min posnetek samo zdaj sem pa vedno bolj radoveden, kaj je posneto, pa saj če se je snemalo nazaj, se ne da razbrati kdo je vozil
DAMI34 Objavljeno September 18, 2017 Opozori Objavljeno September 18, 2017 Evo, zdej ste jo vidli, prosim, da se neha smetit! Hvala
Aljaž Jež Objavljeno November 20, 2017 Opozori Objavljeno November 20, 2017 Pozdravljeni. Mene zanima, če ima kdo kamero GoPro session hero4 in kako je zadovoljen z njo. Zanima me, koliko časa približno zdrži baterija, in kako hitro se polni spomin. S tem sem mislil, koliko minut lahko snemaš da zapolneš spominsko kartico z velikostjo 64gb. Zanima me tudi, kako ste zadovoljeni s sliko, ki jo poslikaš s to kamero. Hvala za odgovre in LP
RobiRoberto Objavljeno November 21, 2017 Opozori Objavljeno November 21, 2017 Baterija je vgrajena neposredno v kamero in napolnjena nudi do 2 uri snemanja GoBobi 1
DAMI34 Objavljeno November 21, 2017 Opozori Objavljeno November 21, 2017 mogoče boš v tej temi tudi kaj več zvedel: http://motosvet.com/tabla/topic/2385-kamera-za-snemanje-med-vožnjo/ GoBobi 1
Aljaž Jež Objavljeno November 22, 2017 Opozori Objavljeno November 22, 2017 Ja, sem pogledal, ampak mene zanima, koliko časa lahko snema, da zapolni 1gb prostora.
DAMI34 Objavljeno November 22, 2017 Opozori Objavljeno November 22, 2017 pred 50 minutami, Aljaž Jež pravi: Ja, sem pogledal, ampak mene zanima, koliko časa lahko snema, da zapolni 1gb prostora. sej te razumem, ampak a je potrebno odpreti novo temo za eno vprašanje? A ne bi tega vprašanja kar tam postavil in mogoče prej dobil odgovor? Mogoče boš rekel, da sem siten, ampak čez 5 minut se lahko neki xy spomni odpret novo temo z vprašanjem: ali so vse gopro črne? A me razumeš sedaj? izibajker in Aljaž Jež 2
boych Objavljeno November 23, 2017 Opozori Objavljeno November 23, 2017 Ker je res težko malo pogooglati ... KLIK DAMI34 1
Roger G. Jagger Objavljeno November 23, 2017 Opozori Objavljeno November 23, 2017 (popravljeno) Session 4 odsvetujem, dela zelo slabe posnetke in foto slike. V bistvu na nivoju Hero2! Sele s Session5 so zadevo postimal, kot se spodobi. Baterija drzi nekje 2 uri. Koliko casa pa lahko snemas na kartico je pa zelo odvisno od resolucije. Na Session5 v 1080p v 2 urah snemanja nekje cca. 38-42 Gb! Pa za 1080p resolucijo (in tudi 4K); mora biti spominska kartica nujno min. U3 verzija!! lp Popravljeno November 23, 2017. Popravil Roger G. Jagger maxxa 1
ufo plast Objavljeno December 5, 2017 Opozori Objavljeno December 5, 2017 On 9/12/2017 at 12:42 PM, ftp said: Ne da se mi po vsakem dopustu ukvarjat z 32+GB video posnetkov iz katerih bi "frame" vlekel, ampak samo da šklocnem fotografijo v določenem trenutku, ko vidim kaj zanimivega (brez zaustavljanja). To omogoča https://www.sena.com/product/10c/ kolikor mi je znano ? ona LAHKO snema vedno vendar ne shranjuje, šele s pritiskom na gumb ona shrani recimo 30s pred pritiskom gumba in 30s po pritisku gumba neka taka fora je? + v njej je še komunikacijska naprava.
ofc Objavljeno Januar 10, 2018 Opozori Objavljeno Januar 10, 2018 Prosim za pomoč in sicer. Kupil sem gopro session 5. Ko prekopiram iz kartice na računalnik posnetke, je res super čista slika. Za obdelovo posnetkov sem uporabil program wondershare filmora (meni super za igračkanje, ni zakomplicirano), vendar pri uploadu na youtube ali pa samo na računalniku, toliko izgubi na kvaliteti, da je popolnoma vseeno tudi če bi vzel kakšno poceni kitajsko kamerco... Ali je problem v programu za obdelavo posnetkov? Na kameri imam nastavljeno 1080p 60, prav tako pri exportu v programu označim to varianto... kaj lahko naredim?
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Januar 10, 2018 Opozori Objavljeno Januar 10, 2018 YT ti itak skine resolucijo. Ko obdeluješ posnetek v programu, ga zaključi v pravi resoluciji. Naloži na ključek in direkt v HD televizor. Tu boš videl razliko proti kitajcem. Ne snemaš v 4k???
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se