RSTDRIVER Objavljeno Julij 14, 2010 Opozori Objavljeno Julij 14, 2010 A ne Maus, mora bit pa že porcijski. Kosti od čivave kar ne bi obirala, je premalo mesa gor :closedeyes: he, he.... belgijskega ovčarja?
Alla Objavljeno Julij 14, 2010 Opozori Objavljeno Julij 14, 2010 Hm, no, za malino bi morala bit pa že kar pošteno lačna
jaka78 Objavljeno Julij 14, 2010 Opozori Objavljeno Julij 14, 2010 po kolk pa so, brez kosti? Matr je to grd pes,še brez kosti ga ne bi mel domina 1
Alla Objavljeno Julij 14, 2010 Opozori Objavljeno Julij 14, 2010 Noben pes ni tako grd, kot je lahko človek! :angry:
Kramp Objavljeno Julij 14, 2010 Opozori Objavljeno Julij 14, 2010 (popravljeno) Noben pes ni tako grd, kot je lahko človek! :angry: Ja res. Si predstavljaš enga pečenga čluveka. Pa poln vse svinjarije, ki jo pospravi v lajfu. Bljak, je pa že buli pravi pajcek! Sploh pa, kdo bo v tej vročini še drva kuril in pekel. :wacko: Pivičko pa v senco. :beer1: Oni ciganski pesek naj se pa še malo poredi! Popravljeno Julij 14, 2010. Popravil Kramp nejcgs, oks in Alla 1 2
impulz Objavljeno Julij 14, 2010 Opozori Objavljeno Julij 14, 2010 Noben pes ni tako grd, kot je lahko človek! :angry: +! ti maš vedno takšne senzibilne izjave, če bi bla malo mlajša pa jaz 20 let starejši bi te oženil na daljavo. tisti pitbulli nevem kje bojo končali, je pa baje en rdečonosek že umrl... nočem vprašati kako pa kaj iste svinje ste VI ko imate polne hladilnike mesa pa ga polovico vržete stran... nihče ne zahteva da ste vegetarjanci niti da jeste hrano k ji je rok že preteko, sam da nabavlate tolko kolko POŽRETE PRASCI ENI. najprej se nažirate ko svinje pol pa hujšate mamo vam pri naslednjem šniclu ko ga ne pojeste do konca se zamislite bajkr88, sayo in zverac 1 2
sayo Objavljeno Julij 14, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Julij 14, 2010 Noben pes ni tako grd, kot je lahko človek! :angry: Kje s pa to slišala ? Da ne gre mogoče tako : nobena žival ni tako HUDOBNA kakor je lahko človek
Bremzer Objavljeno Julij 14, 2010 Opozori Objavljeno Julij 14, 2010 matr ste eni nestrpneži proti romom, ki prodajajo kužke :angry: kaj ma veze ... odnašalec, prinašalec, bulog, pitbul, zlati, črni itd... edin važn je, da je dobr pečen in da kožca hrusta ... le to šteje Kakšna kožca saj živega odrejo,pa nemislit, da je to zajebancija - je resnica! SCORPIONS, Kor13 in Fritz 1 2
gregorius Objavljeno Julij 20, 2010 Opozori Objavljeno Julij 20, 2010 (popravljeno) cigan, ki prodaja pse. ... ali so spizdjeni, ali pa to sigurno ne bo pitbul ko zraste... Popravljeno Julij 20, 2010. Popravil gregorius bajkr88 1
Kramp Objavljeno Julij 20, 2010 Opozori Objavljeno Julij 20, 2010 (popravljeno) cigan, ki prodaja pse. ... ali so spizdjeni, ali pa to sigurno ne bo pitbul ko zraste... Pred mnoooooogimi leti, ko sem bil še dete, so bili ciganski konji cenjena roba. Seveda je bila potrebna tudi veliiika previdnost, da ti niso prodali kljuse, ki je čez 2 km obležalo za vedno pod ojami voza, ki ga je revše vleklo. Predvidevam, da je podobno danes s pitbulli in drugimi štirinožci. Da o preprodajalcih dvo in štirikolesnih/nožnih vozil ne govorim. Tako kot so včasih dlako zglancal in zobe zbrusil, znajo danes pleh spolirat in mašino nabrusit. Ergo je cigajnarija danes kar razširjena dejavnost. No ja takole malo sem poflancal, ker imam glig cajt. Ajde, mejte se, ali KVG na kratko! :evilgrin: Popravljeno Julij 20, 2010. Popravil Kramp nejcgs, oks, bajkr88 in 1 other 1 3
thumper Objavljeno Julij 20, 2010 Opozori Objavljeno Julij 20, 2010 +! iste svinje ste VI ko imate polne hladilnike mesa pa ga polovico vržete stran... nihče ne zahteva da ste vegetarjanci niti da jeste hrano k ji je rok že preteko, sam da nabavlate tolko kolko POŽRETE PRASCI ENI. najprej se nažirate ko svinje pol pa hujšate mamo vam pri naslednjem šniclu ko ga ne pojeste do konca se zamislite naše mame lohk pustiš na miru ( ker jim po vsej verjetnosti ne bi bil kos ) ... pa ne posplošuj .. jaz pojem več mesa kot ga je na krožniku... no , vsaj zamišljam si tako .. pa zos tud pomažem s kruhom .. da se ne posuši ... marsikaj sem že zavrgel... užitne hrane pa nikoli .. pa za kile se mi ... hujšam samo takrat , ko mi ne paše jest ali pa nimam časa ... DAMI34, Kramp, anja37 in 3 others 5 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 20, 2010 Opozori Objavljeno Julij 20, 2010 marsikaj sem že zavrgel... užitne hrane pa nikoli .. pa za kile se mi ... hujšam samo takrat , ko mi ne paše jest ali pa nimam časa ... raje zavržem forumsko debato (ali kakega forumaša), kot kos mesa ... Arriba, dukemb, Furioso in 7 others 3 7
Kramp Objavljeno Julij 21, 2010 Opozori Objavljeno Julij 21, 2010 (popravljeno) . .. pa zos tud pomažem s kruhom .. da se ne posuši ... marsikaj sem že zavrgel... užitne hrane pa nikoli .. pa za kile se mi ... hujšam samo takrat , ko mi ne paše jest ali pa nimam časa ... Tko se govori! . Kaj je boljšga na tem svet, kot od tenstanga kromperja skorjica na dnu ponve, pa zos od dobre pečenke z dobrim kruhom pomazan. Njamiiii! Čez pa seveda še krigla hladnega :beer1: Popravljeno Julij 21, 2010. Popravil Kramp maus, anja37, thumper in 4 others 4 3
Hornet Objavljeno Avgust 4, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2010 "Občani" so se stepli v Žabjaku anja37 in dotem 1 1
sayo Objavljeno Avgust 23, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2010 :evilgrin: anja37 in Kor13 1 1
maus Objavljeno Avgust 24, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2010 Meni edino ni jasno, kam jih izzženejo ... kje pa sploh so doma anja37, bajkr88, Bremzer in 1 other 2 2
kuntakinte Objavljeno Avgust 24, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2010 (popravljeno) Meni edino ni jasno, kam jih izzženejo ... kje pa sploh so doma Viška 21, pri tretjem hrastu z leve :naughty:...ma vsak gleda sam, da so čez mejo(pol se pa naj nekdo drug z njimi ukvarja) Popravljeno Avgust 24, 2010. Popravil kuntakinte anja37 in DAMI34 1 1
Bremzer Objavljeno Avgust 24, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2010 Meni edino ni jasno, kam jih izzženejo ... kje pa sploh so doma Noben neve še sami ne,namreč pred ca desetimi leti je bilo npr.v Žabjaku ca 10 barak in ca 40 "Romov" od tega je bilo par zaposlenih, danes jih je samo za delo sposobnih ca 270 tudi eden nehodi v službo razen v nabavo"marija k sebi"!!! Ps: vpraša Rom Roma; Kam pa gressss Nande?Nande odgovori,v mesto po rekeljc! nakar ga Rom zaprosi:daj Nande,če te nedobijo "še men enga prnes" !!! anja37, Fritz, SCORPIONS in 4 others 4 3
sayo Objavljeno Avgust 25, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 25, 2010 Meni edino ni jasno, kam jih izzženejo ... kje pa sploh so doma Se mi zdi da tam okoli Romunije, drugače pa lahko pridejo tudi k nam bodo dobili kakšno lepo PARCELCO v okolici Ljubljane :evilgrin: bajkr88, Bremzer, anja37 in 3 others 2 4
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 25, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2010 tja, kamor sodijo - k svojim, na Dolenjsko :-) dukemb, Furioso, anja37 in 4 others 2 5
soncy Objavljeno Avgust 25, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2010 tja, kamor sodijo - k svojim, na Dolenjsko :-) tale tvoja izjava pove vse :wacko: imamo jih radi, zagovarjamo njihove pravice, opravičujemo njihova dejanja in sploh jih vsi razumemo samo.......če so daleč stran od nas. :evilgrin: anja37, oks in halls 1 2
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 25, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2010 tale tvoja izjava pove vse :wacko: imamo jih radi, zagovarjamo njihove pravice, opravičujemo njihova dejanja in sploh jih vsi razumemo samo.......če so daleč stran od nas. :evilgrin: ma to sam Brumerja špikam, nooo :-) Arriba, dukemb, sayo in 3 others 2 4
dlicen Objavljeno Avgust 26, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2010 Se mi zdi da tam okoli Romunije, Še en dokaz, da strah izvira iz nevednosti. aero, sayo, anja37 in 2 others 2 3
motofrik Objavljeno Avgust 27, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2010 A niso tam nekje, Indija, Pakistan...? anja37, dlicen in aero 1 2
Kramp Objavljeno Avgust 27, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2010 Še en dokaz, da strah izvira iz nevednosti. Ne bo držalo. Vprašanje se je nanašalo na "francoske" cigane, ki so državljani Romunije. Kje je izvor ciganov, je pa drug par čevljev! nejcgs, sayo, oks in 1 other 1 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se