JeRn3j Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Ah, to je za bizantinsko carstvo pa za našo južno braćo. Moj kolega je zdej kupu 645 pa mu nism nč fovž... je BMW serije 6 pa ena M6 ka kr ornk razlika veš :D pa nima glih usak južnjak M6 ke, ker je kar svinjsko drag avto :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 da je pa še ac schinter pa še tolk bol ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 BUGATTI zakon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 6, 2008 Deli Objavljeno Februar 6, 2008 Za nas bi bil en avto ki bi ga kawa nardila pa recimo en 1.6 litrski dual vtec motor z direktnim vbrizgom pa okol 200 konj, teća pa nekje 850kg. Zame ideal. Pogon zadaj. Tole rabiš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Februar 6, 2008 Deli Objavljeno Februar 6, 2008 je BMW serije 6 pa ena M6 ka kr ornk razlika veš :D pa nima glih usak južnjak M6 ke, ker je kar svinjsko drag avto :D sam propeler na havbi je ze dost ni potrebno še kej druzga :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 (popravljeno) Skromnost je lepa čednost, pravijo. Popravljeno Februar 10, 2008. Popravil Racon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 ok, tega tadruzga ti čist dovolim :) :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gizmo_ Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 Če se seveda to šteje pod avte, ker v naši državi se očitno ne.... (ni možno registrirat) :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 Če se seveda to šteje pod avte, ker v naši državi se očitno ne....(ni možno registrirat) :unsure: :unsure: kokr vem, se to registrira kot atv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gizmo_ Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 kokr vem, se to registrira kot atv se ne, mislm da se ga u slo neda... :whistle: , tko kot pred leti nisi mogel smarta, ker je bilo zahteva nezervno kolo al neki tazga, smart ga pa ni mel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 KTM-ovega bolida 100% ne gre registrirati, ker ne dobiš homologacije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupe9 Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Evo vam moj sanjski avto. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Februar 21, 2008 Deli Objavljeno Februar 21, 2008 BMW E92 M3 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Februar 22, 2008 Deli Objavljeno Februar 22, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Februar 22, 2008 Deli Objavljeno Februar 22, 2008 Skromnost je lepa čednost, pravijo. :wub:, skoraj tak kot moj bivši. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Februar 22, 2008 Deli Objavljeno Februar 22, 2008 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Februar 22, 2008 Deli Objavljeno Februar 22, 2008 (popravljeno) Če bi izbiral športnost: Če bi izbiral udobnost: Če pa zabavo v vožnji: In za na naše ceste: Popravljeno Februar 22, 2008. Popravil Hornet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Februar 22, 2008 Deli Objavljeno Februar 22, 2008 Porsche. Za vsak dan cayenne, za športne dneve pa carerra. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Februar 22, 2008 Deli Objavljeno Februar 22, 2008 ...če si bom lahko kdaj privoščil kakega od teh dveh bom povsem zadovoljen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Februar 22, 2008 Deli Objavljeno Februar 22, 2008 stanje: želje: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 23, 2008 Deli Objavljeno Februar 23, 2008 Zadnjič sem videl to zadevo v živo in moram rečt, da noro izgleda. Bi se lahko pridružil moji lestvici sanjskih avtomobilov, po drugi strani pa ni več tako daleč od sanjskega avtomobila, ker je najceneši čez lužo že za 19.450 $. Uvoz, homologacija, registracija, davek in druge formalnosti pridejo še dodatnih 6.000 $, ampak še vedno je poceni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Zadnjič sem videl to zadevo v živo in moram rečt, da noro izgleda. Bi se lahko pridružil moji lestvici sanjskih avtomobilov, po drugi strani pa ni več tako daleč od sanjskega avtomobila, ker je najceneši čez lužo že za 19.450 $. Uvoz, homologacija, registracija, davek in druge formalnosti pridejo še dodatnih 6.000 $, ampak še vedno je poceni. in potem si se oženil z njim :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hurikan Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 No, zdaj ko si se pohvalil nam pa še povej kakšen je tvoj sanjski avto :winkiss: Hmm, sem spregledal, da bi bilo dobro tudi to zapisati. :hmm: Pa žal ne vem odgovora. Se mi zdi, da imam kar sem želel. lp, sorči za pozen odgovor. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se