Skoči na vsebino

vaš sanjski avtomobil

nixons

Priporočene objave

Vapo, te daje favšija?

Zakaj faušija? Itak sam dobro veš, da te s svojo rumeno strelo spizdim vsakič, ko mam glih 5 minut cajta. :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kar se mene tiče, si lahko še vedno :evilgrin:

Ne ne...

sm s trojko kar zadovolln, enka sicer nudi več zabave, sam ma pa trojka karavan hude legnzice :naughty: :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne ne...

sm s trojko kar zadovolln, enka sicer nudi več zabave, sam ma pa trojka karavan hude legnzice :naughty: :P

He, he...maš prav.... :worship:

Zakaj faušija? Itak sam dobro veš, da te s svojo rumeno strelo spizdim vsakič, ko mam glih 5 minut cajta. :P

Fiček turboVapo.... :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja pa kaj si nor malo!!! Ne morem verjet, kake rajngle vse folk kupuje!!! :slap:

:lol1: Ej, kje pa ti izraze pobiraš? Nasmejal si me tak, da sem spredaj na gatah naredil en rumeni krogec. Kar se tiče 1-ke. Ni slab avto, kvalitetno narejen, rahlo neudoben na zadnji klopi (no, rečimo konkretno), za moje pojme premalo drzno oblikovan (lahko bi bil tudi VW) in predrag. Kar se pa tiče agregata (120D) in stabilnosti pa me je prepričal. Ampak, za ta denar se dobi že kaj bolj prostornega tudi. Ampak, če si BMW fan, drugo itak ne pride v poštev. Tako kot klan Audijev ne odstopa od svoje znamke, Alfistov, VW-našev itd.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni ravno ne deluje kot kaki golf serije IV ali V, ko jih je, ko dreka oz. je kar drugačne oblike in po svoje grdo-lep...... :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Grunf, čestitam - lep avto, tudi jaz sem si ga nekoč želel. Všeč mi je čvrstost in trdo vzmetenje, pa to, da se sedi dokaj 'globoko' v njem, da so vrata visoko gor potegnjena ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mashina hvala......častim pir ob priliki (že dolgo nismo bli) .....zvrcni, ko boš v totem konci..... :yes:

Popravljeno . Popravil GRUNF
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mi lahko eden pametno razloži kako je mogoče,da folk prodaja,za primer Opel Astra GTC,letnik 2005 za okol 10.500eur,nove pa koštajo 11.500eur od oka!!!!! :headbang: :krneki: Al sem prfukjen al pa neki ne zastopim???In to je recesija!? :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mi lahko eden pametno razloži kako je mogoče,da folk prodaja,za primer Opel Astra GTC,letnik 2005 za okol 10.500eur,nove pa koštajo 11.500eur od oka!!!!! :headbang: :krneki: Al sem prfukjen al pa neki ne zastopim???In to je recesija!? :devil:

Astre GTC nimajo vse isti motor zato najbrž tudi taka cena, za 11.500€ sigurno ne dobiš turbo z vso opremo :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...
  • 3 tedne pozneje...
post-15738-1237977069_thumb.jpg

Star, pa vendar meni eden lepših avtov, še danes :wub:

Glede na tvoj vozni park (če sklepam po slikci iz ene druge teme) bi jaz rekel, da ti sanjski avto že imaš :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mustang.jpg

:whistle: :D

tazgale že ene 2x vidu... matr ko tole zadevo zalavfa te kr srt stisne :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: zvok je totalno bolan. Še litrce z akrapoviči se lahk sam skrijejo :D Drgač pa tud viper ni tok olosh

aja pa še moji dream car...

tale batmobil je defenitivno eden najlepših avtomobilov današnjega časa... cena?? hmmm 800.000 funtov :rolleyes: laborghini reventon

epcp_0709_12_z%20lamborghini_reventon%20front_left.jpg

lamborghini_reventon_photo.jpg

ta drug prečudovit konjiček :) aston martin vanquish

vanquish%203.jpg

cestna formula mclaren f1 ... okol 300 narjenih cena okoli 2 mio. €

thumb-IMG_0054.JPG

pa še en gangstašit avto morš met . Defenitivno hummer :whistle:

2006-geigercars-hummer-h2_460x0w.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 mesecev pozneje...

idealnen avto za domino... nekaj preprostega... več ne potrebujem :evilgrin:

Bugatti Veyron "Pur Sang"

bugatti-veyron-pur-sang1.jpg

bugatti-veyron-pur-sang12.jpg

bugatti-veyron-pur-sang22.jpg

bugatti-veyron-pur-sang31.jpg

bugatti-veyron-pur-sang41.jpg

bugatti-veyron-pur-sang-interior1.jpg

Popravljeno . Popravil domina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!