vapotek Objavljeno Februar 6, 2009 Deli Objavljeno Februar 6, 2009 Vapo, te daje favšija? Zakaj faušija? Itak sam dobro veš, da te s svojo rumeno strelo spizdim vsakič, ko mam glih 5 minut cajta. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Februar 6, 2009 Deli Objavljeno Februar 6, 2009 Kar se mene tiče, si lahko še vedno :evilgrin: Ne ne... sm s trojko kar zadovolln, enka sicer nudi več zabave, sam ma pa trojka karavan hude legnzice :naughty: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Februar 6, 2009 Deli Objavljeno Februar 6, 2009 Ne ne...sm s trojko kar zadovolln, enka sicer nudi več zabave, sam ma pa trojka karavan hude legnzice :naughty: :P He, he...maš prav.... :worship: Zakaj faušija? Itak sam dobro veš, da te s svojo rumeno strelo spizdim vsakič, ko mam glih 5 minut cajta. :P Fiček turboVapo.... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 Ja pa kaj si nor malo!!! Ne morem verjet, kake rajngle vse folk kupuje!!! :slap: :lol1: Ej, kje pa ti izraze pobiraš? Nasmejal si me tak, da sem spredaj na gatah naredil en rumeni krogec. Kar se tiče 1-ke. Ni slab avto, kvalitetno narejen, rahlo neudoben na zadnji klopi (no, rečimo konkretno), za moje pojme premalo drzno oblikovan (lahko bi bil tudi VW) in predrag. Kar se pa tiče agregata (120D) in stabilnosti pa me je prepričal. Ampak, za ta denar se dobi že kaj bolj prostornega tudi. Ampak, če si BMW fan, drugo itak ne pride v poštev. Tako kot klan Audijev ne odstopa od svoje znamke, Alfistov, VW-našev itd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 Meni ravno ne deluje kot kaki golf serije IV ali V, ko jih je, ko dreka oz. je kar drugačne oblike in po svoje grdo-lep...... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 Grunf, čestitam - lep avto, tudi jaz sem si ga nekoč želel. Všeč mi je čvrstost in trdo vzmetenje, pa to, da se sedi dokaj 'globoko' v njem, da so vrata visoko gor potegnjena ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 (popravljeno) Mashina hvala......častim pir ob priliki (že dolgo nismo bli) .....zvrcni, ko boš v totem konci..... :yes: Popravljeno Februar 11, 2009. Popravil GRUNF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 Pagani zonda f Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 Mi lahko eden pametno razloži kako je mogoče,da folk prodaja,za primer Opel Astra GTC,letnik 2005 za okol 10.500eur,nove pa koštajo 11.500eur od oka!!!!! :headbang: :krneki: Al sem prfukjen al pa neki ne zastopim???In to je recesija!? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 Mi lahko eden pametno razloži kako je mogoče,da folk prodaja,za primer Opel Astra GTC,letnik 2005 za okol 10.500eur,nove pa koštajo 11.500eur od oka!!!!! :headbang: :krneki: Al sem prfukjen al pa neki ne zastopim???In to je recesija!? :devil: Astre GTC nimajo vse isti motor zato najbrž tudi taka cena, za 11.500€ sigurno ne dobiš turbo z vso opremo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
molotov Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 mgb roadster meni najlepši avto vseh časov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Februar 16, 2009 Deli Objavljeno Februar 16, 2009 (popravljeno) 2010 Vauxhall VXR8 Bathurst S - zver s 560 konji Popravljeno Februar 16, 2009. Popravil Kosho Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SCMC Objavljeno Februar 16, 2009 Deli Objavljeno Februar 16, 2009 :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Februar 16, 2009 Deli Objavljeno Februar 16, 2009 TVR Sagaris Aston Martin One-77 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Februar 16, 2009 Deli Objavljeno Februar 16, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Marec 1, 2009 Deli Objavljeno Marec 1, 2009 .071205_l.jpg ]205_l.jpg] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Marec 21, 2009 Deli Objavljeno Marec 21, 2009 :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rot Objavljeno Marec 25, 2009 Deli Objavljeno Marec 25, 2009 Star, pa vendar meni eden lepših avtov, še danes :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fp4492 Objavljeno Marec 25, 2009 Deli Objavljeno Marec 25, 2009 Star, pa vendar meni eden lepših avtov, še danes :wub: Glede na tvoj vozni park (če sklepam po slikci iz ene druge teme) bi jaz rekel, da ti sanjski avto že imaš :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Marec 30, 2009 Deli Objavljeno Marec 30, 2009 :whistle: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno Marec 31, 2009 Deli Objavljeno Marec 31, 2009 (popravljeno) :worship: Popravljeno Marec 31, 2009. Popravil MOTOVILC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
v3sn4 Objavljeno Marec 31, 2009 Deli Objavljeno Marec 31, 2009 (popravljeno) :whistle: :D :grim :wub: :OK: Popravljeno Marec 31, 2009. Popravil v3sn4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno April 2, 2009 Deli Objavljeno April 2, 2009 :whistle: :D tazgale že ene 2x vidu... matr ko tole zadevo zalavfa te kr srt stisne :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: zvok je totalno bolan. Še litrce z akrapoviči se lahk sam skrijejo :D Drgač pa tud viper ni tok olosh aja pa še moji dream car... tale batmobil je defenitivno eden najlepših avtomobilov današnjega časa... cena?? hmmm 800.000 funtov :rolleyes: laborghini reventon ta drug prečudovit konjiček :) aston martin vanquish cestna formula mclaren f1 ... okol 300 narjenih cena okoli 2 mio. € pa še en gangstašit avto morš met . Defenitivno hummer :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Junij 8, 2009 Deli Objavljeno Junij 8, 2009 (popravljeno) idealnen avto za domino... nekaj preprostega... več ne potrebujem :evilgrin: Bugatti Veyron "Pur Sang" Popravljeno Junij 8, 2009. Popravil domina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se