buellina Objavljeno Junij 8, 2009 Deli Objavljeno Junij 8, 2009 to bi meeeelaaaa ampak po moje še za to nimam.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Junij 8, 2009 Deli Objavljeno Junij 8, 2009 to bi meeeelaaaa Kakšna se ti pa tale nemška zverinica zdi? Jst se je že nebi branila... no, za prvo silo bi bilo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kane Objavljeno Junij 8, 2009 Deli Objavljeno Junij 8, 2009 jih je preveč za naštet in pri vsakemu je nekaj lepega....težka odločitev bi pa meu svoj otok raje kot katerikoli avto LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno Junij 8, 2009 Deli Objavljeno Junij 8, 2009 domina.... na kavo se pa lahko kar z Bentleyem odpeljeva.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Junij 8, 2009 Deli Objavljeno Junij 8, 2009 (popravljeno) Kakšna se ti pa tale nemška zverinica zdi? Jst se je že nebi branila... no, za prvo silo bi bilo :evilgrin: Joj pri mojem postu se slika menjava!!! hahaha... to je pa to, če z neta sliko vstavljaš madona, človek nebi verjel, če nebi videl. evo to je blo mišljeno... ne pa corveta... Popravljeno Junij 8, 2009. Popravil domina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Junij 8, 2009 Deli Objavljeno Junij 8, 2009 domina.... na kavo se pa lahko kar z Bentleyem odpeljeva.... :naughty: ja itak... samo povej... greva z mojim ali s tvojim? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xyznanixyz Objavljeno Junij 8, 2009 Deli Objavljeno Junij 8, 2009 ... aja pa še moji dream car... tale batmobil je defenitivno eden najlepših avtomobilov današnjega časa... cena?? hmmm 800.000 funtov laborghini reventon ... Ja jest tudd pravm tko. Neki taljanskega, sam morjo met Nemci prste vmes, drgač je to bl eno s****. Mogoče nekoč .... Tkole pa izgleda primerek številka 00/20. Kaj naj rečem bila je na prvi pogled : Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 8, 2009 Deli Objavljeno Junij 8, 2009 pff kakšne želje mate.. js mam pa samo eno.. reče se EVOLUTION Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno Junij 8, 2009 Deli Objavljeno Junij 8, 2009 pff kakšne želje mate.. js mam pa samo eno.. reče se EVOLUTION Sva že dva! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno Junij 9, 2009 Deli Objavljeno Junij 9, 2009 3je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Junij 9, 2009 Deli Objavljeno Junij 9, 2009 Mercedes Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Junij 9, 2009 Deli Objavljeno Junij 9, 2009 lepe želje imate fantje/punce :closedeyes: moj avto nekak tut sanjsi pa je M5 e39... kar nekaj denarja je tut že na kupčku. še mal pa brm brmmm :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svarun13 Objavljeno Junij 9, 2009 Deli Objavljeno Junij 9, 2009 Moj naslednji avto bo eden izmed teh treh: BMW Z3, BMW Z4 ali Mazda MX-5 :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 Moj naslednji avto bo eden izmed teh treh: BMW Z3, BMW Z4 ali Mazda MX-5 :evilgrin: Tudi jaz bi imel nekaj od tega . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 jaz bi mel pa fiata 500. aja, saj ga mam......podabo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 Skoraj tako lep kot moj.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suntrace14 Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 Tole Če že mora bit ''ta prav avto'', potem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 še en endless design Aston Martin One-77 nejcgs 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suntrace14 Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 še en endless design gramatično bolj pravilno bi bilo ageless domina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 gramatično bolj pravilno bi bilo ageless no, glede na to, da sva se razumela, kaj sem želela povedati, mislim, da je moj cilj dosežen še ena sanjska ritka... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xyznanixyz Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 Kot družinski avto bi prišel pa v poštev takle : Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 Kot družinski avto bi prišel pa v poštev takle : hehehe. če bi imel tak avto za družino prevažat. uprašanje kok časa bi bla družina cela:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 Ženske smo pri izbiri družinskega avta veliko bolj skromne. :evilgrin: Aston Martin Rapide Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 črn maserati ghibli ss 4.9 1971 .v8 4930ccm 340ps 480nm 0-100 km/h 6,2s 257km/h. skor tolk kt avti danes sam z velik boljšim zvokom in z dušo! pa na frgazarje!!!! lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antony Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se