pirrulz Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 ladies and vegetables... danes že od jutra SONCE sijaj sijaj sončece, oooj sonceee rumenooooo..... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 No, toliko o vremenu :slap: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 http://www.worldweather.org/015/c00054.htm :OK: :OK: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 Ko bi se napoved za naslednji teden res uresničla bi bilo pa noro, za petek napovedujejo v naših koncih(celje) 18stopinj :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 Sem ti rekel da ne bodi pesimist. Vreme bo! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 jutri na motor!!!!!!! srečno .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 Italijani tudi pravjo d bo drugo polovico tedna na horuk 18+ stopinj :kva2: Ka bo delalo, sam še en fajn naliv in nevihte d spuca cesto in gasssssssaaaa :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 KAj? :blink: Kje?! :blink: :blink: :huh: A sem to prav videl, da bo v torek 12 stopinj?! Pa brez minusa spredaj?! :o Nekaj je narobe... po mojem so se jim mašine pokvarile :stupid: Če je pa res, potem pa :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 TO :OK: SE ČAKA :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: BAje da jih bo z malo sreče tud do 20 prilezlo,kera vročina,YES YES Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 Sem ti rekel da ne bodi pesimist. Vreme bo! :D ← Zato se pa to dogaja,ker sem pesimist, če bi reku, da bo drug teden +20 bi blo ziher,¸-10....KeC en pir si mi dolžn, ke sm tak fajn vreme zrihtu :drunk: pol se ga pa napijeeeeeeeeeeeeeeemo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 sam ne od enga pira, da ne bo pomote :topic: uglavnem folk VREME bo! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 Vreme gre definitivno na boljše (toplejše). danes v grazu videl že prve ženske osebke v oprijetih majičkah, tankih hlačah in tangicah, ki se vidijo skoz. :grim :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 Vreme gre definitivno na boljše (toplejše). danes v grazu videl že prve ženske osebke v oprijetih majičkah, tankih hlačah in tangicah, ki se vidijo skoz. :grim :yea2: :yea2: ← Toooo, sej u glavnem smo to čakali :OK: motorji nas niti ne tolk zanimajo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 Gledal sem vreme, pa je Katja Jevšek napovedovala...zdaj bi pa prosil, če mi kdo pove kakšno bo vreme...saj veste; slika je bila, zvoka pa ne... :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Marec 13, 2005 Deli Objavljeno Marec 13, 2005 Evo sem rekel da bom v Nedeljo pa eno otvoritveno furo nardil, pa se zdajle odločim it spat, pogledam čez okno da vidim kako jugo sneg pobira in zunaj mete ko pri norcih :eek: , če bo takole celo noč potem bo jutri spet za kidat. Da mu j...m b.g p.s m...r u p...u k.nja sej to ni normalno pizdarija bela bo verjetno še julija padala letos. :SS :SS :SS :SS Ma kurc grem spat k bo jutri očitno spet lopata za vlačit okol hiše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Marec 13, 2005 Deli Objavljeno Marec 13, 2005 proti koncu tedna napovedanih 20 stopinj :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Marec 13, 2005 Deli Objavljeno Marec 13, 2005 Pri nas že skoraj ni več sledi o snegu, še sreča da ni snežilo ponoči, fantje in dekleta, srečno vožnjo danes! jst pa na šiht :SS :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 13, 2005 Deli Objavljeno Marec 13, 2005 Kaj to vidim zunaj?! SoNcE?!!! :kva2: You sexy motherf**ker!!! Še malo spacam skupaj kar moram, potem pa... harleygos1.wav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Marec 13, 2005 Deli Objavljeno Marec 13, 2005 četrtek do 20 stopinj !!!!! nad nulo :grim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Marec 13, 2005 Deli Objavljeno Marec 13, 2005 četrtek do 20 stopinj !!!!! nad nulo :grim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :kva2: :kva2: ← a si ti tud zdele vreme gledala.... :kva2: :kva2: :kva2: res hudo!!!!!!!!!! ...sam k nimam registriranga motorja :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Marec 13, 2005 Deli Objavljeno Marec 13, 2005 res hudo!!!!!!!!!! ...sam k nimam registriranga motorja :cry: ← no comment .............................. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 13, 2005 Deli Objavljeno Marec 13, 2005 Tale napoved pa je bizarna; :hmm: četrtek: zjutraj 0, popoldne pa 20 stopinj. :wacko: To je že prevroče... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Marec 13, 2005 Deli Objavljeno Marec 13, 2005 Tale napoved pa je bizarna; :hmm: četrtek: zjutraj 0, popoldne pa 20 stopinj. :wacko: To je že prevroče... :lol: ← :glare: nikoli prav... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 14, 2005 Deli Objavljeno Marec 14, 2005 Seveda je prav; - mora biti 19.3 stopinj celzija - vetrček mora le rahljo popihovati iz severa proti jugu, - pritisk 1019 milibarov - sončno s pridihom nekaj kepic romantičnih oblačkov - vlaga pa primerna trenutnemu razpoloženju kože... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Marec 14, 2005 Deli Objavljeno Marec 14, 2005 res hudo!!!!!!!!!! ...sam k nimam registriranga motorja :cry: ← ...ja, lej ga no :blink: ...dec, nč čakat, pa hitr registrirat .) ... lp flero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se