pirrulz Objavljeno Marec 14, 2005 Deli Objavljeno Marec 14, 2005 ...ja, lej ga no :blink: ...dec, nč čakat, pa hitr registrirat .) ... lp flero ← eni še ga moramo prej na homologacijo peljat. :BUA: :headbang: :headbang: in to skoraj čez celo državo... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 14, 2005 Deli Objavljeno Marec 14, 2005 Pirrulz - ni zime za eskime :lol1: V ČETRTEK BO 20 STOPINJ :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Denny Objavljeno Marec 14, 2005 Deli Objavljeno Marec 14, 2005 (popravljeno) ja super je :D :yea1: danes zjutraj ob 5:30 sem že slišal ptičke. Soimeli pravi koncert. Nimaš kaj, pomlad je tu in s hondo bom imel kmalu svoj koncert :grim Ko bi le se fajn ulil, da spuca svinjarijo s ceste. Toliko peska kot je sedaj na cesti pa ne pomnim že dolgo ne. Popravljeno Marec 14, 2005. Popravil Denny Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 14, 2005 Deli Objavljeno Marec 14, 2005 VREME JE!!!!!!!!!!!! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Marec 14, 2005 Deli Objavljeno Marec 14, 2005 VREME JE!!!!!!!!!!!! B) ← ...VREME JE lepoooooooooooooo, a n?! lp flero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Marec 14, 2005 Deli Objavljeno Marec 14, 2005 In vreme BOOOOOOOOOOOOO! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Marec 14, 2005 Deli Objavljeno Marec 14, 2005 Enkrat se še mora uliti, da spere pesek s ceste, potem pa B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Marec 14, 2005 Deli Objavljeno Marec 14, 2005 Pirrulz - ni zime za eskime :lol1: V ČETRTEK BO 20 STOPINJ :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: ← Popravek: danes so rekli,da bo 17... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Marec 14, 2005 Deli Objavljeno Marec 14, 2005 http://www.worldweather.org/015/c00054.htm :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 Ljudje, tako ne gre več! Jest bom zgoru!!! To je prevroče! (justkidding...) .) Life is just so fuckin' beautiful! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 ZAKON!!!!Sonce,toplo sonce!Cesta,motor-bolniška,postelja....FUCK! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 Ne pizdi, ker te itak nič ne slišim. Mam preveč zamašene ušesne kanale od prehlada... :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 Ne pizdi, ker te itak nič ne slišim. Mam preveč zamašene ušesne kanale od prehlada... :BUA: ← To vsaj mine v enem tednu...vezi pa ne zarastejo tako hitro... :( :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 Za realno sliko je potrebno par stopinj odšteti ker sonce direktno pripeka na streho od balkona ampak vseeno :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 Pravijo, da jih bo jutri 21 :eek: :kva2: :eek: :kva2: :eek: :kva2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 V petek pa 23. MA tole je že skor kičasto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 V petek pa 23. MA tole je že skor kičasto ← Pr nas jih je blo že to soboto tolk :doze: joj ste za kačami :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 MAter, mi je blo danes vroče na motorju! Pa sem bil res minimalno oblečen! To je prehudo! :D Saj pride, v nedeljo ohladitev in dež - hvala bogu! :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 17, 2005 Deli Objavljeno Marec 17, 2005 30 stopinj razlike v enem tednu.....pazite se prehladov.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 17, 2005 Deli Objavljeno Marec 17, 2005 30 stopinj razlike v enem tednu.....pazite se prehladov.... ← Too late! :cry: :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Sončno,toplo :OK: čas da grem spet mašino preluftat :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 ...dons definitivno končal z letošnjo smučarsko sezono - pa sončarca me je v visokogorju ujela..pa lepo mi je žena rekla naj se grem vozit...... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 ..pa lepo mi je žena rekla naj se grem vozit...... :hmm: ← dans je pa tvoj srečen dan :hmm: al pa tud ne .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 vreme je krasno...toplo.... :OK: :yea1: adijo zima.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 MAter, mi je blo danes vroče na motorju! Pa sem bil res minimalno oblečen! To je prehudo! :D Saj pride, v nedeljo ohladitev in dež - hvala bogu! :fight2: ← saj je šele gratal toplo ti bi pa že uhladitev :angry2: da slučajno nebi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se