Skoči na vsebino

Jezersko - Železna Kapla - Pavličevo sedlo + tam okrog...

ZOX

Priporočene objave

Samo vprašanje za tiste, ki tankate v Železni kapli; ali vam je gorivo kaj sumljivo glede moči in porabe?

A je v Železni kapli una pumpa k majo cenejši bencin? Po kolk pa je, ker že nekaj časa nameravam kakšen vikend it tja tankat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A je v Železni kapli una pumpa k majo cenejši bencin? Po kolk pa je, ker že nekaj časa nameravam kakšen vikend it tja tankat.

Za vsak tank goriva, ki ga vzameš pri njih ti dajo bon za 30€, ki ga lahko vnovčiš pri avstrijskih policajih.

Poceni je pa tam gorivo zato, ker je odpadno. :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gre dons kšn gor pogledat če je že kaj bolš. :rolleyes:

Oooo, kok me dražš! Mam še zmeri tastaro gumo gor, pa ne upam na austrijsko stran..so me 1x že nazaj poslal :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za vsak tank goriva, ki ga vzameš pri njih ti dajo bon za 30€, ki ga lahko vnovčiš pri avstrijskih policajih.

Poceni je pa tam gorivo zato, ker je odpadno. :naughty:

Ma dej drž gobc, če ne znaš nč pametnga napisat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma dej drž gobc, če ne znaš nč pametnga napisat.

Sem se samo s težavo prilagodil vam pametnim in olikanim pisalcem zelo intiligentne in izobraževalne teme. :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Andro82 a si mu ti prej kakšno Yamaho TDM?

Ja, sm jo meu...mislim da 3 leta nazaj :grim kako pa to veš :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bo vreme bom okoli 10h gor,mam glih ene opravke u Lj. pa bom šu spotoma še mal tle :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zato k s jo pomoje od nas kupu hehe. Zele mi je padlo na pamet k sm tvojo prikazno vidu sm se spomnu k se v Naklem dostkrat mim tvoje hiše pelem pa vidm k maš tega Fazerja zunej.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

xenom 900--ta forum je za debato ,pomoč ,dobronamerni nasveti ----ne pa za pametnega delati samega sebe , če to nisi...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zato k s jo pomoje od nas kupu hehe. Zele mi je padlo na pamet k sm tvojo prikazno vidu sm se spomnu k se v Naklem dostkrat mim tvoje hiše pelem pa vidm k maš tega Fazerja zunej.

Ja, pol bo pa kr držalo :naughty: Je bil superca motor :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dons biu gor, jeb*m mater domačinom, pa avtomobilistom, en domačin je malo pred mano v kokri zlil eno tekočino po tleh (mislm da vodo), pa en pezde v belmu terencu v nepreglednmu ovink komplet na mojmu pasu, še dobr da sm meu bl zaspan dan da sm se počas pelov! jezersk je čist v riti, je bolš spodej na logotu počakat, eno kavico spit, pa naprej mimo predvora kkšne nove kraje odkrivat...

+ dodatek, včeraj sm se 2x videl v maski tovornjaka! na veliko vozijo šleparji in priklopniki čez jezersko in železno kaplo neko kamenje (granitne kocke) so pa čez celo cesto. samo v eno smer sem jih srečal in prehitel enih 7-8 :worship: tko da pazite!

sm včeraj tankov dol, pumpa zgleda taka ko so bile pri nas pred 20 leti, imajo pa samo 95 bencin in dizel, je pa res da malo cenejše ko pri nas, ni še 1€, sem mislu kolk sm prišparu, sem pa za kavico pri podobniko pol dal 2€ :alien1:

Sem se samo s težavo prilagodil vam pametnim in olikanim pisalcem zelo intiligentne in izobraževalne teme. :whistle:

to je le forum...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

+ dodatek, včeraj sm se 2x videl v maski tovornjaka! na veliko vozijo šleparji in priklopniki čez jezersko in železno kaplo neko kamenje (granitne kocke) so pa čez celo cesto. samo v eno smer sem jih srečal in prehitel enih 7-8 :worship: tko da pazite!

Ja šleparje res merkejte, ker na veliko vozjo kamenje. Začnejo ob 5ih zjutraj in potem celi dan vozijo. Celo danes ko je sobota in če se ne motim prepoved za tovornjake sem srečal 3 šleparje ki so šli proti jezerskim, pa čez celo cesto in kam naj se jim umaknem z avtom.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes okoli ene ure sm bil gor, nenadoma slišim glas prelepega gromenja tam nekje nižje, ko je ta glas prišel bližje vidim dve aprilie tuono hrček barve, :wub: o kako me tale motor mika, sm čist preč, bi skoraj pozabil kako fina vožnja je po ovinkih sosedov, mater pri nas je pa vse slabše, no ja tudi pri jodlarjih je una skokica ene tri ovinke pred vrhom vse večja, grem stavit, da jim to uspe še letos popravit !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Avstrijska stran super :D naša pa za :SS tisto gradbišče bi lah mal utrdil mi je dons spredna guma kr ugreznla se v pesk ko sm se čez pelov :wacko: pa nek frišn asfalt so naflikal povsod lih tok da neki zgleda, da mam ceu motor od asfalta :slap: polom.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Avstrijska stran super :D naša pa za :SS tisto gradbišče bi lah mal utrdil mi je dons spredna guma kr ugreznla se v pesk ko sm se čez pelov :wacko: pa nek frišn asfalt so naflikal povsod lih tok da neki zgleda, da mam ceu motor od asfalta :slap: polom.

Tud men je šel ta asvalt zelo na kurac, je kolega vozu pred mano sem bil ves od asvalta. :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

katastrofa od ceste na slo strani, letos prvič in zadnjič, tisti makadamski del je pa res nevaren :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tus jes sm biu dons tm, mraz za pop...., pa tist makadam jaoooo :headbang: kdaj misljo kej popraut to :alien1: ...flike pa tud pol k... niso vredne!!! Drug let bo spet use zjalo :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!