semering Objavljeno April 20, 2012 Opozori Objavljeno April 20, 2012 Torej gre kdo kaj tam mimo pa da vzame še zame to zadevo in seveda potem pride na obalo? :-) Lahko ti ga prinesem. Povej le, kje in kdaj? V bistvu, ko bom šibal na obalo. Naslednji teden enkrat (skozi Koper) A ga kar nabavim?? Odgovori na PM sayo 1
semering Objavljeno April 20, 2012 Opozori Objavljeno April 20, 2012 GKeko "Pišuke" imam doma 3.90 EUR. Posreduj mi tvojo telefonsko, da se konkretno zmeniva, ko bom prišibal mimo. Oj sayo 1
gusar Objavljeno April 21, 2012 Opozori Objavljeno April 21, 2012 Jaz imam "piskača... In mi je danes ena srnica rekla, da jo zelo hudo vznemirja, ko se jaz pripeljem mimo... :o :grim Kaj bi vi - na mojem mestu?? Lih tko bi naložu k si ti :kva2:
gusar Objavljeno April 21, 2012 Opozori Objavljeno April 21, 2012 Drgač pa,če maš piskača pa ne veš kaj bi z njemu ti ni pomoči.
semering Objavljeno April 21, 2012 Opozori Objavljeno April 21, 2012 Kwajzdej GKeko?! Pišuke imam, v torek grem na obalo, a mi boš posredoval tvojo telefonsko, da se konkretno skontaktirava, al' jih bom mogu enem drugem' dat'??
motofrik Objavljeno April 21, 2012 Opozori Objavljeno April 21, 2012 Poznam tipa, ki te piskače ne luft ima na vseh avtih do sedaj. In v vseh teh letih še nobene srne ni povozil. Zadeva načeloma deluje. Obenem pa jaz na nobenem avtu do sedaj še nisem imel teh piščali namontiranih. Tudi nobene srne ne opazil, kaj šele oplazil. Na motorju je pa edina taprava zadeva odprt ror. Žvad te sliši in pravočasno pobegne. Pa še kakšen parkiran avto lahko prestrašiš, da panično kliče mamico, ko se vklopi prenežno nastavljen alarm... Ktr1sk, GKeko in Ruf 3
GKeko Objavljeno April 22, 2012 Opozori Objavljeno April 22, 2012 (popravljeno) GKeko "Pišuke" imam doma 3.90 EUR. Posreduj mi tvojo telefonsko, da se konkretno zmeniva, ko bom prišibal mimo. Oj Sm bil odsoten. Ja nabavi če imaš možnost. V torek greš čez koper? Odlično. na privat ti bom pustil tel.št. Nemorem ti poslat zasebnega sporočila, kao ti ne uporabljaš tega Popravljeno April 22, 2012. Popravil GKeko
telet Objavljeno April 22, 2012 Opozori Objavljeno April 22, 2012 (popravljeno) tte pisole NE delujejo dokazano zi veckrat http://www.ibmwr.org/otech/deerw.html tud na drugih tujih forumih sm zi veckrat zasledil ko je kir motorist jeb... mater proizvajalcem pa prodajalcem tega sranja Popravljeno April 22, 2012. Popravil telet
Ruf Objavljeno Junij 20, 2012 Opozori Objavljeno Junij 20, 2012 Dokler nisem imel te pišuke namontirane mi ni nikoli srna prečkala cesta 5 m pred motorjem, v Divači sred belga dneva, tko da mislim, da jih to bolj privablja, kot odganja Kmet2 in HyperJack 2
Kmet2 Objavljeno Junij 20, 2012 Opozori Objavljeno Junij 20, 2012 Kot mi je enkrat babica že povedala,da je najboljša pišuka Akrapovič brez denferja.... :grim trebor in Ruf 2
Cartman Objavljeno Junij 20, 2012 Opozori Objavljeno Junij 20, 2012 (popravljeno) Poznam tipa, ki te piskače ne luft ima na vseh avtih do sedaj. In v vseh teh letih še nobene srne ni povozil. Zadeva načeloma deluje. Obenem pa jaz na nobenem avtu do sedaj še nisem imel teh piščali namontiranih. Tudi nobene srne ne opazil, kaj šele oplazil. Na motorju je pa edina taprava zadeva odprt ror. Žvad te sliši in pravočasno pobegne. Pa še kakšen parkiran avto lahko prestrašiš, da panično kliče mamico, ko se vklopi prenežno nastavljen alarm... no. . . .ne. Problem ni v tem, da žival ne sliši, ampak v tem, kako odreagira. Ko se divjad ustraši, skoči. in če maš srečo, skoči v drugo stran. Isto je s piščalkami, in vsemi ostalimi pripomočki z zaščitnim faktorjem rožnega venca. Frend je mel lepo doneč gsx, in nič sreče. Končni rezultat 2:1 Popravljeno Junij 20, 2012. Popravil Cartman trebor, DAMI34 in Bmflar 3
HyperJack Objavljeno Junij 20, 2012 Opozori Objavljeno Junij 20, 2012 Kot mi je enkrat babica že povedala,da je najboljša pišuka Akrapovič brez denferja.... :grim Babica že ve, ker odprti rori pomagajo bolj pri kakšnih starih mamah in atih, da te hitreje zasliši, ker vidi ponavadi itak ne.... Ko imaš skupino desetih ali več komadov srn in košut in ko to bezljavo skačejo naokol, ti ne pomaga tudi ne kalašnik, ker so enostavno prehitre DAMI34, trebor in Ruf 3
StaraFeltna Objavljeno April 2, 2016 Opozori Objavljeno April 2, 2016 (popravljeno) On 21. 4. 2012 at 10:41 PM, motofrik said: Poznam tipa, ki te piskače ne luft ima na vseh avtih do sedaj. In v vseh teh letih še nobene srne ni povozil. Zadeva načeloma deluje. Obenem pa jaz na nobenem avtu do sedaj še nisem imel teh piščali namontiranih. Tudi nobene srne ne opazil, kaj šele oplazil. Na motorju je pa edina taprava zadeva odprt ror. Žvad te sliši in pravočasno pobegne. Pa še kakšen parkiran avto lahko prestrašiš, da panično kliče mamico, ko se vklopi prenežno nastavljen alarm... Sej jaz tudi ne pa je nimam. Sliši se fino bi pa bil fejst jezen, da ko bi montiral preventivno to reč pride dvijad gledat to novo čudo na cesto.... vidi janeza sa frulicom... Mam glasnejši avspuh (čisto kuturna reč, napram šivalnem stroju prej) tako da sem "dodatno zavarovan". Popravljeno April 2, 2016. Popravil StaraFeltna
Kmet2 Objavljeno April 2, 2016 Opozori Objavljeno April 2, 2016 Ob 20. 6. 2012 at 10:02, HyperJack pravi: Babica že ve, ker odprti rori pomagajo bolj pri kakšnih starih mamah in atih, da te hitreje zasliši, ker vidi ponavadi itak ne.... Ko imaš skupino desetih ali več komadov srn in košut in ko to bezljavo skačejo naokol, ti ne pomaga tudi ne kalašnik, ker so enostavno prehitre Preneumne
HyperJack Objavljeno April 2, 2016 Opozori Objavljeno April 2, 2016 (popravljeno) pred 28 minutami, Kmet2 pravi: Preneumne S čim pa tebe futrajo da greš citirat moj post iz pred 4 let :D? Popravljeno April 2, 2016. Popravil HyperJack Kmet2 1
Zivnorc Objavljeno April 2, 2016 Opozori Objavljeno April 2, 2016 pred 3 minutami, HyperJack pravi: S čim pa tebe futrajo da greš citirat moj post iz pred 4 let :D? ...analgetiki....direkt u žilo... Kmet2, MiNa in Bmflar 3
Kmet2 Objavljeno April 2, 2016 Opozori Objavljeno April 2, 2016 pred 6 urami, HyperJack pravi: S čim pa tebe futrajo da greš citirat moj post iz pred 4 let :D? motozajebant, sunnygirl in Bmflar 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se