SiR Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 hja mislim da si kr dobro zadel primerjavo z avtom, torej american muscle car vs. yamaha muscle bike :devil: kaka pa je kej mašina? Je to še vozno al brutality na višku? ← Bi gospodič utegnil malce prebrati, kar je že napisano na forumu o V-maxu? Voznost - je, sam morš znat. Fajn je mal dodelat geštel, bremze, menjat feltne, zrihtat vilce, ... Ni za pocarje ali diletante. Brutality - hja, vprašanje, kolk si upaš to priganjat. Enim je serijski V-max "čist prešvoh".
SiR Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 Mene zanima, če se je kdo od lastnikov ( ali nekdanjih ), kdaj peljal s tem motorjem po kaki res zaviti cesti, ( uhm recimo čez Vršič ) in kakšen je filing? :yes: ← Ne boš verjel - vozijo se popolnoma povsod, kjer se vozijo tudi drugi motoristi ... Celo v mestnem prometu, pa na ridah in drugod ...
hajoktejn Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 Ne boš verjel - vozijo se popolnoma povsod, kjer se vozijo tudi drugi motoristi ... Celo v mestnem prometu, pa na ridah in drugod ... ← OK bedasto formirano vprašanje; :xx:
SiR Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 Je pa res, da krotiti V-maxa ni tako enostavno, kot kakšnega SV650 ali pa Z750 ... morš mal znat pa bit pripravljen na ekstremne šoke :D
Nagaya Objavljeno Oktober 28, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2005 (popravljeno) še neki kar je Maxu podobno... :kva2: 6V 1800 ccm <a href='http://www.za oglasevanje se obrnite na marketing@motosvet.com/default.asp?podrocje=2&menu=2&novica=408' target='_blank'>roadster </a> no več si pa na Motoristovi strani lahko preberete če link ne dela :) Popravljeno Oktober 28, 2005. Popravil Nagaya
ceco Objavljeno Oktober 28, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2005 Poiščite ostale nakede izpred 20 let in jih primerjajte z Maxom. Kako daleč pred časom je bila ta zadeva. Recimo da so jo tehnično ujeli pred 8/10 leti, danes in z današnjimi očmi je pa pač obupno (tehnično) zastarela, oblika pa še zdaleč ne. Pravi Dirk Digler iz filma Boogie Nights.
SiR Objavljeno Januar 26, 2006 Opozori Objavljeno Januar 26, 2006 (popravljeno) :P Vmax Ducati R1 Popravljeno Januar 26, 2006. Popravil SymRu
MoDuS Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 (popravljeno) Hm kaj pravite na koncept? Še internetna stran:Next V-Max :kva2: :wub: Popravljeno Julij 13, 2006. Popravil MoDuS
bajsi Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 Lepo si se potrudil vendar zamujaš nekaj mesecev. :hmm: LP Bajsi p.s. o stvaritvi brez luči in sedežev pa ne mislim izgubljat besed sem pa se po novem letu potrudil in jim odgovoril na vsa vprašanja, ki so jih poslali :OK:
MoDuS Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 Bajsi saj vam nisem hotel nič novega pokazat, le kake debate o tem konceptu nisem našel. Men je sicer zanimiv, a statusa prvega Vmaxa nikol ne bo dosegel. LP!
kađiva Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 dve zverinici iz Faaker Seeja :devil: :devil: :yea1: P.S. pozorni bodite na sekundarni prenos :grim :grim
SiR Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 P.S. pozorni bodite na sekundarni prenos :grim :grim klasično za V-max... Kardan ni narejen za tako velike moči, sploh, ko so v igri nitroti in podobno...
Einherjar Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 klasično za V-max... Kardan ni narejen za tako velike moči, sploh, ko so v igri nitroti in podobno... Sploh pa kardan sam po sebi rad malo serje... Vsaj pri meni je, ko sem se imel V-maxa... Ce bi ga sel rihtat (beri: ce me ne bi avto zbil) bi tudi ketno vrgel gor...
Guest Brumer Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 klasično za V-max... Kardan ni narejen za tako velike moči, sploh, ko so v igri nitroti in podobno... Problem ni kardan- ampak Diferencijal nov komplet diferencijal za V-MAX-a stane 800 EU. ,kot rezervni del pa so dobavljivi semeringi,dihtunge in oljni čepi,vse ostalo pa samo v kompletu ! :OK: biker77 in Bremzer 1 1
bajsi Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 Sam sem menjal ta zadnji diferencial, že takrat je popravilo koštalo skoraj jurja€, zlomilo mi je nekak potisni ležaj ali vijak, ne vem, ružlo je ko sto mater, ko si dal gas je škrtnilo in peljalo ko si ga pa spustil pa je mlelo. Ko sem prišel do mehanika je samo rekel da nisem pri ta pametnih in da sem imel srečo. Nihče pa ni bil pripravljen raztavljati zadeve in jo potem sestavit. Tak da sem moral kupit nov del. LP Bajsi
Guest Brumer Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 Sam sem menjal ta zadnji diferencial, že takrat je popravilo koštalo skoraj jurja€, zlomilo mi je nekak potisni ležaj ali vijak, ne vem, ružlo je ko sto mater, ko si dal gas je škrtnilo in peljalo ko si ga pa spustil pa je mlelo. Ko sem prišel do mehanika je samo rekel da nisem pri ta pametnih in da sem imel srečo. Nihče pa ni bil pripravljen raztavljati zadeve in jo potem sestavit. Tak da sem moral kupit nov del. LP Bajsi Problem ni razstavit in sestavit ,ampak deli posamično NISO DOBAVLJIVI.Jaz sem imel razstavljenega samo triblinga (manjši zobnik)in telerada (večji zobnik)se ni dalo nabaviti. :OK: Bremzer in biker77 1 1
Lowrenc Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 Pa tehleh motorjev se nič ne prodaja :hmm: A jih je res tok mal na sceni?
bajsi Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 pri nas je scena bolj kilava, pa tudi prodajajo se ne, jih lastniki raje obdržijo in predelujejo LP Bajsi
Guest Brumer Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Pa tehleh motorjev se nič ne prodaja :hmm: A jih je res tok mal na sceni? V tujini je teh motorjev dovolj,pri nas jih je pa res zelo malo in tisti ,ki ga ima ga nebo poceni prodal.Namreč v Nemčiji V-Maxa ne dobiš izpod 4500-5000EUR.Preprodajalci(dilerji) ti ponudijo,ko ga hočeš menjat za nov motor smešno ceno.Jaz sem svojega prodal privat za dvojno ceno kot so mi ga ocenili v Ljubljani na BMW-ju.Pri novem motorju sem dobil več popusta,kot je bil v Ljubljani ocenjen V-max,logično ,da sem zamenjal prodajalca.!!!!!!!!! :OK: Bremzer in biker77 1 1
bu5a Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 http://www.next-vmax.com/index2.html
C4V4L13R Objavljeno Junij 24, 2007 Opozori Objavljeno Junij 24, 2007 a v-max še vedno izdelujejo? delta-team ga namreč nima v ponudbi :unsure: http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_v-max_2007.php menda pa je potrjen koncept za leto 2008 :unsure:
Guest Brumer Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 a v-max še vedno izdelujejo? delta-team ga namreč nima v ponudbi :unsure: http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_v-max_2007.php menda pa je potrjen koncept za leto 2008 :unsure: Točno 2008 pride nov V-max podoben B-kingu(Suzuki)!!!!!! biker77 in Bremzer 1 1
Free bikerca Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 pri nas je scena bolj kilava, pa tudi prodajajo se ne, jih lastniki raje obdržijo in predelujejo LP Bajsi :worship: :worship: :worship: Se popolnoma strinjam... Jaz mojga ne dam!!!! :inlove:
antares Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 Yamaha V-max gre proti proizvodnji, kot konkurenca Suzuki B-king. http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=3531
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se