vulcan Objavljeno December 20, 2008 Opozori Objavljeno December 20, 2008 Zadnji teden v Maju, (29/30/31) če se bo le dalo grem dol!Četrtek zgodaj zjutraj štart, v nedeljo in ponedeljek pa nazaj! Ali ima kdo iskušnje koliko rabiš do teh turkov in kakšne so variante za dol?( Grčija, Bolgarija, Italija + trajekt) Živjo Majster :naughty: ! Te vidim kuk ku! Do Istanbula je dva dni vožnje, če greš čez HR, SRB, BG, Istanbul - cca 1500 km. Sem že gledal eno varijanto s trajektom pa je dokaj drag in vozi mislim, da okoli 72ur do Izmirja, do Istanbula je pa še kr 1 dan vožnje - cca 550 km. Tako, da najhitrejša je zgornja varijanta. Mene tudi mika, da bi šel.
Guest pmali Objavljeno December 20, 2008 Opozori Objavljeno December 20, 2008 Sej do Junija mamo še nekej cajta, pa se bomo zmenil pa pičimo dol :worship: , lahko tud kkšnga švaba al pa italijana medse sprejmemo!
Leteči Objavljeno December 20, 2008 Opozori Objavljeno December 20, 2008 Za tole opcijo, kolikor toliko humano bi potreboval 3 dni dol in 3 dni gor. PA še to je več ali manj autobahn.
OFI Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 Prodam nove in še original zapakirane Givijeve nosilce bočnih kufrov za Varadero, cena 70€. :whistle:
Guest pmali Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 Pogled iz mojega okna nekam vabi! :naughty: :krneki:
Orange Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 Pogled iz mojega okna nekam vabi! :naughty: :krneki: Nehi rajcat sem bil mal prej že skor na mopedu pa so me v službo klical!!!! :headbang: !Jutr pa 1000%
Scottie Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 Pogled iz mojega okna nekam vabi! :naughty: :krneki: Jaz lihkar odhajam :D juhuuuuu
Scottie Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 Jaz lihkar odhajam :D juhuuuuu Super dan za furco po krasu in brkinih :) Super tale December ;) P.S. slikano ob prihodu domov pa malce napumpano :)
tomažp Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 Do Istanbula je dva dni vožnje, če greš čez HR, SRB, BG, Istanbul - cca 1500 km.Sem že gledal eno varijanto s trajektom pa je dokaj drag in vozi mislim, da okoli 72ur do Izmirja, do Istanbula je pa še kr 1 dan vožnje - cca 550 km. Tako, da najhitrejša je zgornja varijanta. Mene tudi mika, da bi šel. Za razmislit! :hmm:
Guest pmali Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 Jast mislim da se da prvi dan mal stisnt ke dol do Bolgarije, pol pa počas mal raziskavat do turkov, dva dni dol uživat pol pa počas nazaj. Sej konc koncev tud do Afrike se ne voste po makedamih, tako da mal avtoputa nobu škodl za ventile spucat:
Orange Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Za razmislit! :hmm: Vinjeto lah kr odšteješ ker jo itaq že maš!Hrvati so pa znižal cestnine za motoriste :naughty: !Sicer ne bi pa noben nikamor šel če razmišljal o stroških !
Scottie Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Kot rečeno vinjetko nalimal na zadnjo desno vilico... In še novost. Da me boste lažje spoznali in peljali na kavo sem na centralni kufer nalimal moj nick :)
Orange Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Kot rečeno vinjetko nalimal na zadnjo desno vilico... In še novost. Da me boste lažje spoznali in peljali na kavo sem na centralni kufer nalimal moj nick :) Matr mate srečo tle v Lj se pa kar noče sonce pokazat da bi šu en giro !Še iščem volo da se prebijem do Logatca na sonce ! :headbang:
Guest pmali Objavljeno December 24, 2008 Opozori Objavljeno December 24, 2008 Sam dej sončna očala gor, ker tuki močno sonce sveti :naughty:
Guest pmali Objavljeno December 24, 2008 Opozori Objavljeno December 24, 2008 Je tolk lepo vreme da bo treba k božičnici z motorjem :naughty:
Scottie Objavljeno December 24, 2008 Opozori Objavljeno December 24, 2008 Je tolk lepo vreme da bo treba k božičnici z motorjem :naughty: Super idea :) le dolge gate nase pa bo ;). Danes spet sonce vabi in verjetno bom navkljub včerajšnjemu čiščenju danes ljubico spet umazal :)
tomažp Objavljeno December 27, 2008 Opozori Objavljeno December 27, 2008 Vinjeto lah kr odšteješ ker jo itaq že maš!Hrvati so pa znižal cestnine za motoriste :naughty: !Sicer ne bi pa noben nikamor šel če razmišljal o stroških ! Ni bilo mišleno kot cviljenje nad cenami ampak, da se začne nekje pripravljat in računat koliko kaj stane in koliko še zraven vzet. Pa koliko rezarvnih gat pa kopalke itd..
Guest pmali Objavljeno December 27, 2008 Opozori Objavljeno December 27, 2008 Ni bilo mišleno kot cviljenje nad cenami ampak, da se začne nekje pripravljat in računat koliko kaj stane in koliko še zraven vzet. Pa koliko rezarvnih gat pa kopalke itd.. Gate daš zjutraj na cesto, pa trikrat čez zapeleš, pa so spet dobre! :naughty: Ga ni čez higieno na potovanju!
royal Objavljeno December 28, 2008 Opozori Objavljeno December 28, 2008 Vsem srečno 2009 in veliko varnih km
Vanga Objavljeno December 28, 2008 Opozori Objavljeno December 28, 2008 Vsem srečno 2009 in veliko varnih km Hvala enako!Enako želim tudi vsem ostalim. :winkiss:
Orange Objavljeno December 28, 2008 Opozori Objavljeno December 28, 2008 Vsem Varadero riderjem veliko varnih KM v letu 2009 želiva Alenka in Bojan :beer2:
Guest pmali Objavljeno December 28, 2008 Opozori Objavljeno December 28, 2008 (popravljeno) Midva tud neki želiva vsem v 2009! :lol: :beer2: :friend1: :friend2: Popravljeno December 28, 2008. Popravil pmali
raza Objavljeno December 28, 2008 Opozori Objavljeno December 28, 2008 Lepim željam se pridružujeva tudi midva! Veliko varnih in uživanja polnih kilometrov! Irena in Bogdan :beer2:
pero71 Objavljeno December 28, 2008 Opozori Objavljeno December 28, 2008 Čestitke in najlepše želje tudi od novih članov "kluba varadero" :naughty: :whistle: Pero&Lili
Medoo Objavljeno December 28, 2008 Opozori Objavljeno December 28, 2008 Tudi jaz se pridružujem vsem željam! Edi :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se