Brrrm Objavljeno Avgust 16, 2002 Deli Objavljeno Avgust 16, 2002 Klobasek, si videl, kako se nadimek kar tako mimogrede pridobi :wink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 16, 2002 Deli Objavljeno Avgust 16, 2002 Evo, Klobasek, unikatno!!! :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Avgust 16, 2002 Deli Objavljeno Avgust 16, 2002 Kaj pa, če rečeš, da sta l-ja samo palčki, vmes je pa tvoj nick sabo. Pa Codeinu prišparaš sekundo dela. :) :wink: Cyc, glede izgovarjanja nickov smo se še vedno kaj spomnili. Tudi tvoj ni ravno jasen. Tudi Brrrm gre kar doro z jezika. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Avgust 16, 2002 Deli Objavljeno Avgust 16, 2002 Cyc, glede izgovarjanja nickov smo se še vedno kaj spomnili. Tudi tvoj ni ravno jasen. :wink: Oh, tudi moj gre cisto fino z jezika, v obeh varijantah izgovorjave! :twisted: :idea: :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno Avgust 18, 2002 Deli Objavljeno Avgust 18, 2002 Prisel je trenutek...koncno vem kak nick bom mel :wink: ...codeine prosim spremeni v mr. foggy :!: :!: :!: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Avgust 18, 2002 Deli Objavljeno Avgust 18, 2002 Prisel je trenutek...koncno vem kak nick bom mel :wink: ...codeine prosim spremeni v mr. foggy :!: :!: :!: :wink: Whatever! :lol: :lol: Torej: lsabol ---> mr. foggy Urejeno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
duhec Objavljeno Avgust 19, 2002 Deli Objavljeno Avgust 19, 2002 Po dolgem razmišljanju in tuhtanju sm se tudi jst odloču za eno korenito spremembo v mojem nicku. Namesto "duhc" bi rad bil "duhec". :roll: :oops: ;) Lahko :?: Hvala. :) LP duhc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 19, 2002 Deli Objavljeno Avgust 19, 2002 Še dobro, da je codeine zbran pri delu in da se ni zatipkal v mr. froggy. :wink: :lol: Kar se tiče mojega nadimka je Brrrm res bolj neizgovorljive sorte. Ker je čas kislih kumaric, lahko naredimo natečaj za predloge za moj novi nadimek, pa bom potem izbral zamenjavo, če bo kaj primernega. :idea: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Avgust 19, 2002 Deli Objavljeno Avgust 19, 2002 Ker je čas kislih kumaric, lahko naredimo natečaj za predloge za moj novi nadimek, pa bom potem izbral zamenjavo, če bo kaj primernega. :idea: Brrrrrrrrrm? :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Avgust 19, 2002 Deli Objavljeno Avgust 19, 2002 Še dobro, da je codeine zbran pri delu in da se ni zatipkal v mr. froggy. :wink: :lol: Kar se tiče mojega nadimka je Brrrm res bolj neizgovorljive sorte. Ker je čas kislih kumaric, lahko naredimo natečaj za predloge za moj novi nadimek, pa bom potem izbral zamenjavo, če bo kaj primernega. :idea: Tako ja, ko boš imel pa dovolj predlogov, pa anketo pa je. moj predlog : bemfl :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 19, 2002 Deli Objavljeno Avgust 19, 2002 Brrrm, sem za Desmotov predlog, mogoče le malo modificiran: Brrrrrrrrrrrrrrrrrmm! Kdo je rekel, da je neizgovorljiv, saj se ga da kar lepo zabrundat!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Avgust 19, 2002 Deli Objavljeno Avgust 19, 2002 Brrrm, sem za Desmotov predlog, mogoče le malo modificiran: Brrrrrrrrrrrrrrrrrmm! Kdo je rekel, da je neizgovorljiv, saj se ga da kar lepo zabrundat!? Za moj okus je en R premalo. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 19, 2002 Deli Objavljeno Avgust 19, 2002 brrm,glede na nov "sound" predlagam ZZZZSSSSsss :P :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
duhec Objavljeno Avgust 20, 2002 Deli Objavljeno Avgust 20, 2002 Codeinu se najlepše zahvaljujem za intervencijo... ok zamenjavo nicka. :) 10x! LP duhec. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Januar 5, 2003 Deli Objavljeno Januar 5, 2003 2003 leto sprememb ker je suzuki250 že davno preživet bi prosil za dodelavo v preprosti: D J pa seveda hvala lepa v naprej za vložen čas in trud :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 6, 2003 Deli Objavljeno Januar 6, 2003 novo leto, novi nicki pa kaj bi radi vse zamenjali halo spomini so pa še vedno lepi (na preteklo leto) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno Januar 7, 2003 Deli Objavljeno Januar 7, 2003 Če se slučajno kkšn moderator spotakne ob tale post, mu bom hvaležen če me spremeni iz cpromzy v CAPIROMZY, da mi ne bo treba več vsakmu razlagat od kje mi nick. Thanks pomoje da bo Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 7, 2003 Deli Objavljeno Januar 7, 2003 ne bo ice,ker to lahko delata le admina.ti ne preostane drugega,kot da ali posljes codeinu ponizno & vljudno prosnjo,ali pa pocakas na nojza,da se vrne z vrocega kontinenta in njemu posljes ponizno & vljudno prosnjo. :P :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Januar 7, 2003 Deli Objavljeno Januar 7, 2003 jaz se pa oglašam samo zato ,ker sm zadovoljen s svojim nickom :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Januar 7, 2003 Deli Objavljeno Januar 7, 2003 jaz se pa oglašam samo zato ,ker sm zadovoljen s svojim nickom :P Tko je treba. Men je moj tut vredi 8) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno Januar 7, 2003 Deli Objavljeno Januar 7, 2003 ne bo ice,ker to lahko delata le admina.ti ne preostane drugega,kot da ali posljes codeinu ponizno & vljudno prosnjo,ali pa pocakas na nojza,da se vrne z vrocega kontinenta in njemu posljes ponizno & vljudno prosnjo. :P :lol: Jajks zmotu :oops: bomo probal, thanks Ice vseen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Januar 7, 2003 Deli Objavljeno Januar 7, 2003 ne bo ice,ker to lahko delata le admina.ti ne preostane drugega,kot da ali posljes codeinu ponizno & vljudno prosnjo,ali pa pocakas na nojza,da se vrne z vrocega kontinenta in njemu posljes ponizno & vljudno prosnjo. :P :lol: Jajks zmotu :oops: bomo probal, thanks Ice vseen Urejeno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Januar 7, 2003 Deli Objavljeno Januar 7, 2003 vseeno bi prosil da pogledaš še nekaj postov višje, seveda na prejšnji strani ali pa kar tukaj suzuki250 :arrow: D.J. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Januar 8, 2003 Deli Objavljeno Januar 8, 2003 Codeine hvala... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Januar 8, 2003 Deli Objavljeno Januar 8, 2003 lepa lepa lepa hvala :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se