Jump to content

A se da spremeniti nick??

Recommended Posts

Kaj pa, če rečeš, da sta l-ja samo palčki, vmes je pa tvoj nick sabo. Pa Codeinu prišparaš sekundo dela. :) :wink:

Cyc, glede izgovarjanja nickov smo se še vedno kaj spomnili. Tudi tvoj ni ravno jasen. Tudi Brrrm gre kar doro z jezika. :wink:

Cyc, glede izgovarjanja nickov smo se še vedno kaj spomnili. Tudi tvoj ni ravno jasen. :wink:

Oh, tudi moj gre cisto fino z jezika, v obeh varijantah izgovorjave! :twisted: :idea: :D :wink:

Prisel je trenutek...koncno vem kak nick bom mel :wink: ...codeine prosim spremeni v mr. foggy :!: :!: :!: :wink:

Prisel je trenutek...koncno vem kak nick bom mel :wink: ...codeine prosim spremeni v mr. foggy :!: :!: :!: :wink:

Whatever! :lol: :lol:

Torej: lsabol ---> mr. foggy

Urejeno!

Po dolgem razmišljanju in tuhtanju sm se tudi jst odloču za eno korenito spremembo v mojem nicku.

Namesto "duhc" bi rad bil "duhec". :roll: :oops: ;)

Lahko :?: Hvala. :)

LP duhc

Še dobro, da je codeine zbran pri delu in da se ni zatipkal v mr. froggy. :wink: :lol:

Kar se tiče mojega nadimka je Brrrm res bolj neizgovorljive sorte.

Ker je čas kislih kumaric, lahko naredimo natečaj za predloge za moj novi nadimek, pa bom potem izbral zamenjavo, če bo kaj primernega. :idea:

Ker je čas kislih kumaric, lahko naredimo natečaj za predloge za moj novi nadimek, pa bom potem izbral zamenjavo, če bo kaj primernega. :idea:

Brrrrrrrrrm? :wink: :D

Še dobro, da je codeine zbran pri delu in da se ni zatipkal v mr. froggy. :wink: :lol:

Kar se tiče mojega nadimka je Brrrm res bolj neizgovorljive sorte.

Tako ja, ko boš imel pa dovolj predlogov, pa anketo pa je.

moj predlog :

bemfl

:wink:

Brrrm, sem za Desmotov predlog, mogoče le malo modificiran: Brrrrrrrrrrrrrrrrrmm!

Kdo je rekel, da je neizgovorljiv, saj se ga da kar lepo zabrundat!?

Brrrm, sem za Desmotov predlog, mogoče le malo modificiran: Brrrrrrrrrrrrrrrrrmm!

Kdo je rekel, da je neizgovorljiv, saj se ga da kar lepo zabrundat!?

Za moj okus je en R premalo.

:wink:

• 4 months later...

2003 leto sprememb

ker je suzuki250 že davno preživet bi prosil za dodelavo v preprosti:

D J

pa seveda hvala lepa v naprej za vložen čas in trud :wink:

novo leto, novi nicki pa kaj bi radi vse zamenjali halo spomini so pa še vedno lepi (na preteklo leto) :D

Če se slučajno kkšn moderator spotakne ob tale post, mu bom hvaležen če me spremeni iz cpromzy v CAPIROMZY, da mi ne bo treba več vsakmu razlagat od kje mi nick. Thanks pomoje da bo Ice

ne bo ice,ker to lahko delata le admina.ti ne preostane drugega,kot da ali posljes codeinu ponizno & vljudno prosnjo,ali pa pocakas na nojza,da se vrne z vrocega kontinenta in njemu posljes ponizno & vljudno prosnjo. :P :lol:

jaz se pa oglašam samo zato ,ker sm zadovoljen s svojim nickom :P

Tko je treba. Men je moj tut vredi 8) :)

ne bo ice,ker to lahko delata le admina.ti ne preostane drugega,kot da ali posljes codeinu ponizno & vljudno prosnjo,ali pa pocakas na nojza,da se vrne z vrocega kontinenta in njemu posljes ponizno & vljudno prosnjo. :P :lol:

Jajks zmotu :oops: bomo probal, thanks Ice vseen

Jajks zmotu :oops: bomo probal, thanks Ice vseen

Urejeno!

vseeno bi prosil da pogledaš še nekaj postov višje, seveda na prejšnji strani

ali pa kar tukaj suzuki250 :arrow: D.J.