SiR Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 -in nisem več špilferderber ampak Špilferderber you are, what you eat. JAz pa nisem več Symru, ampak "Tvoj najljubši moderator" :)
Meetya Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 (popravljeno) Tudi jaz bi imel prošnjo za zamenjavo svojega nicka, ki je res bedn. In sicer bi rad spremenil sspzslav----->Meetya. Hvala Popravljeno Oktober 1, 2004. Popravil sspzslav
Manu Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 In sicer bi rad spremenil sspzslav----->Meetya. Dobra izbira. :devil: Mislim, čist res... prejšnji je bil res še kar bedn... :)
bassko Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 jst bi tut rad svoj nick spremenu k ta zdejsn je iber bedn! ce bi bil lahko bassko! hvala lp
Codeine Objavljeno Oktober 2, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 jst bi tut rad svoj nick spremenu k ta zdejsn je iber bedn! ce bi bil lahko bassko! Urejeno!
Shargo Objavljeno Oktober 2, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 Matr, k, da bi zlato ribico ujel....si nekaj zazelis in pufff... .)
Dr.SPEED Objavljeno Oktober 2, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 Prosim vas,da tudi meni spremenite nick,in sicer namesto petra-DR.SPEED
Codeine Objavljeno Oktober 2, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 Prosim vas,da tudi meni spremenite nick,in sicer namesto petra-DR.SPEED Urejeno in spremenjeno v: Dr. SPEED
Wobewt Objavljeno Oktober 2, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 No, dolg sm kolebal, zdey pa bi kr tut yst spremenil nick, po zaslugi mojega vzornika dr. PEPE-ta! B) Evo, namest Robycop-a, bi bil: Wobewt
Codeine Objavljeno Oktober 2, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 No, dolg sm kolebal, zdey pa bi kr tut yst spremenil nick, po zaslugi mojega vzornika dr. PEPE-ta! B) Evo, namest Robycop-a, bi bil: Wobewt :D :D :D :D :D Ima še kdo želje po zamenjavi imena, zdaj, ko smo že ravnokar pri tem opravilu :wacko: :) :o :D :D
era Objavljeno Oktober 2, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 Ima še kdo želje po zamenjavi imena, zdaj, ko smo že ravnokar pri tem opravilu :wacko: :) :o :D :D Jest :rolleyes: ... iz kr1a v KRena
BAD PIT Objavljeno Oktober 2, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 Pa še jst bi prosu za rename iz bad pitt na BAD PIT!
Saint Objavljeno Oktober 2, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 Po dolgih letih j nastopil čas, da končno po (skoraj) vseh forumih poenotim svoj nick. Vsled tega vljudno prosim admina, če bi se moj nick odsedaj lahko glasil: Saint Mogoče se bom z novim nickom bolj približal idealnemu uporabniku foruma (manj nakjadanja več pametnih postov :devil: ). lp Rudi
gebre Objavljeno Oktober 2, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 Zdej pa n'benga več ne poznam :( .
batzajla Objavljeno Oktober 2, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 sam res... jst pa svojga ne spremenim,čeprov je butast pa še ženski povrh :D
Manu Objavljeno Oktober 2, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 Mislim.... :wacko: Codeine!!!!!????? :kva2: Noisie!!!!!! :kva2: p.s. Imam IMENITEN predlog ; kaj pa , če bi vsi imeli en sam nick? :) :D :P
bLuZoNdEr Objavljeno Oktober 5, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2004 no sprememba foruma me je dokončno opogumila zatorej naprošam moderatorja za spremembo nicka; odslej bi bil: bLuZoNdEr Hvala
Rude Boy Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 Imam IMENITEN predlog ; kaj pa , če bi vsi imeli en sam nick? :) :D :P ←
Manu Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 Imam IMENITEN predlog ; kaj pa , če bi vsi imeli en sam nick? :) :D :P ← samo bi se prej še s kako numerologinjo posvetovali ! :lol1: :o ←
Rude Boy Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 enu malu se hecamu Manu ! :004
Janis Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 Ce je ze forum prenovljen .) bi se tud jaz malo preimenovala :) Prosim za nick: Janis Hvala!
Janis Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 Ce je ze forum prenovljen .) bi se tud jaz malo preimenovala :) Prosim za nick: Janis Hvala! ← če se še da?
bLuZoNdEr Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 Sem že jez hotu vprašat kako je kaj s tem pa nisem hotu težit O:-) no ampak zdej ko je led prebit...kaj zdaj bo kaj al JA :blink: :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se