SiR Objavljeno Oktober 1, 2004 Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 -in nisem več špilferderber ampak Špilferderber you are, what you eat. JAz pa nisem več Symru, ampak "Tvoj najljubši moderator" :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Meetya Objavljeno Oktober 1, 2004 Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 (popravljeno) Tudi jaz bi imel prošnjo za zamenjavo svojega nicka, ki je res bedn. In sicer bi rad spremenil sspzslav----->Meetya. Hvala Popravljeno Oktober 1, 2004. Popravil sspzslav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 1, 2004 Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 In sicer bi rad spremenil sspzslav----->Meetya. Dobra izbira. :devil: Mislim, čist res... prejšnji je bil res še kar bedn... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Oktober 1, 2004 Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 jst bi tut rad svoj nick spremenu k ta zdejsn je iber bedn! ce bi bil lahko bassko! hvala lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Oktober 1, 2004 Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 Noise Data, hvaljen bodi.. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Oktober 2, 2004 Deli Objavljeno Oktober 2, 2004 jst bi tut rad svoj nick spremenu k ta zdejsn je iber bedn! ce bi bil lahko bassko! Urejeno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Oktober 2, 2004 Deli Objavljeno Oktober 2, 2004 hvala ! :OK: :OK: :OK: :OK: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Oktober 2, 2004 Deli Objavljeno Oktober 2, 2004 Matr, k, da bi zlato ribico ujel....si nekaj zazelis in pufff... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr.SPEED Objavljeno Oktober 2, 2004 Deli Objavljeno Oktober 2, 2004 Prosim vas,da tudi meni spremenite nick,in sicer namesto petra-DR.SPEED Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Oktober 2, 2004 Deli Objavljeno Oktober 2, 2004 Prosim vas,da tudi meni spremenite nick,in sicer namesto petra-DR.SPEED Urejeno in spremenjeno v: Dr. SPEED Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Oktober 2, 2004 Deli Objavljeno Oktober 2, 2004 No, dolg sm kolebal, zdey pa bi kr tut yst spremenil nick, po zaslugi mojega vzornika dr. PEPE-ta! B) Evo, namest Robycop-a, bi bil: Wobewt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Oktober 2, 2004 Deli Objavljeno Oktober 2, 2004 No, dolg sm kolebal, zdey pa bi kr tut yst spremenil nick, po zaslugi mojega vzornika dr. PEPE-ta! B) Evo, namest Robycop-a, bi bil: Wobewt :D :D :D :D :D Ima še kdo želje po zamenjavi imena, zdaj, ko smo že ravnokar pri tem opravilu :wacko: :) :o :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Oktober 2, 2004 Deli Objavljeno Oktober 2, 2004 Ima še kdo želje po zamenjavi imena, zdaj, ko smo že ravnokar pri tem opravilu :wacko: :) :o :D :D Jest :rolleyes: ... iz kr1a v KRena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAD PIT Objavljeno Oktober 2, 2004 Deli Objavljeno Oktober 2, 2004 Pa še jst bi prosu za rename iz bad pitt na BAD PIT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Oktober 2, 2004 Deli Objavljeno Oktober 2, 2004 Po dolgih letih j nastopil čas, da končno po (skoraj) vseh forumih poenotim svoj nick. Vsled tega vljudno prosim admina, če bi se moj nick odsedaj lahko glasil: Saint Mogoče se bom z novim nickom bolj približal idealnemu uporabniku foruma (manj nakjadanja več pametnih postov :devil: ). lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Oktober 2, 2004 Deli Objavljeno Oktober 2, 2004 Zdej pa n'benga več ne poznam :( . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Oktober 2, 2004 Deli Objavljeno Oktober 2, 2004 sam res... jst pa svojga ne spremenim,čeprov je butast pa še ženski povrh :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 2, 2004 Deli Objavljeno Oktober 2, 2004 Mislim.... :wacko: Codeine!!!!!????? :kva2: Noisie!!!!!! :kva2: p.s. Imam IMENITEN predlog ; kaj pa , če bi vsi imeli en sam nick? :) :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 no sprememba foruma me je dokončno opogumila zatorej naprošam moderatorja za spremembo nicka; odslej bi bil: bLuZoNdEr Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 Imam IMENITEN predlog ; kaj pa , če bi vsi imeli en sam nick? :) :D :P ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 Imam IMENITEN predlog ; kaj pa , če bi vsi imeli en sam nick? :) :D :P ← samo bi se prej še s kako numerologinjo posvetovali ! :lol1: :o ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 enu malu se hecamu Manu ! :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janis Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 Ce je ze forum prenovljen .) bi se tud jaz malo preimenovala :) Prosim za nick: Janis Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janis Objavljeno Oktober 10, 2004 Deli Objavljeno Oktober 10, 2004 Ce je ze forum prenovljen .) bi se tud jaz malo preimenovala :) Prosim za nick: Janis Hvala! ← če se še da? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Oktober 10, 2004 Deli Objavljeno Oktober 10, 2004 Sem že jez hotu vprašat kako je kaj s tem pa nisem hotu težit O:-) no ampak zdej ko je led prebit...kaj zdaj bo kaj al JA :blink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se