Codeine Objavljeno Oktober 10, 2004 Deli Objavljeno Oktober 10, 2004 Jest :rolleyes: ... iz kr1a v KRena ← Ime "KRena" že obstaja, torej si moraš izbrati drugega, če se želiš preimenovati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Oktober 11, 2004 Deli Objavljeno Oktober 11, 2004 dankešen :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno December 2, 2004 Deli Objavljeno December 2, 2004 (popravljeno) Jest bi si dal pa nick : Fabo prossim :notworthy: Popravljeno December 2, 2004. Popravil Demolitionman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno December 3, 2004 Deli Objavljeno December 3, 2004 Jaz bi si pa dal nick _n3r|0 prosim :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KEBO Objavljeno December 3, 2004 Deli Objavljeno December 3, 2004 Jaz bi si tu nick spremeno v ( KEBO ) Na začetku in na koncu s razmakom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno December 4, 2004 Deli Objavljeno December 4, 2004 (popravljeno) Zdej pa n'benga več ne poznam :( . ← Men se zdi, da so ga z nicki mal okol sral zdej bi se pa radi zakamuflirali in izbrisali sledi :afro1: :naughty: :devil: O:-) Sicer pa ene-par osebkov tudi jaz ne prepoznam vec :cry: ... ...pol se pa spomnem :OK: je pa spet OK :rolleyes: Popravljeno December 4, 2004. Popravil Max Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 Jest bi si dal pa nick : Fabo prossim :notworthy: ← HVALA :OK: :OK: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno December 7, 2004 Deli Objavljeno December 7, 2004 Jst tuuud... Bi bil... Yoldi Plizzz Lp Za vekomaj Drp11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 7, 2004 Deli Objavljeno December 7, 2004 Jast bi pa rad ostal AlterMann :P Hvala. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno December 7, 2004 Deli Objavljeno December 7, 2004 Ime "KRena" že obstaja, torej si moraš izbrati drugega, če se želiš preimenovati. ← Potem pa probajva z : era Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 Jast bi pa rad ostal AlterMann :P Hvala. :004 ← Quala tebi :OK: , bom fsaj se koga prepoznal :P B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KEBO Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 A mi lahko kdo spremeni nick v KEBO :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno December 8, 2004 Deli Objavljeno December 8, 2004 Vprašanje, če se da spremeniti nick tudi mene že dolgo mori, pa nisem nikoli opazil te teme, administratorjem pa tudi nisem hotel utrujat. No če je pa že možno, bi pa tudi jaz prosil za spremembo nicka iz mcdex v DeX, ker tisi mc je tam popolnoma brez potrebe in mi že pošteno mori! Že vnaprej lepa hvala :) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BrančBMW Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Ali mi lahko spremeniš nick v BrančBMW ? :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno December 9, 2004 Deli Objavljeno December 9, 2004 Lepo se zahvaljujem za spremembo nicka! TNX! :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_toony Objavljeno Januar 5, 2005 Deli Objavljeno Januar 5, 2005 jst bi vas tut rad prosu ce bi mi spremenil uporabnisko ime iz _slider_ -ja (ta nick sem zaj...) v _toony! :wub: Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EuroBiker Objavljeno Januar 6, 2005 Deli Objavljeno Januar 6, 2005 from runner_ to EuroBiker please :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 A lahko men ta ™ odstrante, k ga mam počas že dost. Hvala! :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Februar 24, 2005 Deli Objavljeno Februar 24, 2005 A res ni nobenga junaka k bi mi ta ™ zbrisov. K če mam to v nicku se ne moram na chat joinat :) . Lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu prosem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Februar 24, 2005 Deli Objavljeno Februar 24, 2005 A res ni nobenga junaka k bi mi ta ™ zbrisov. K če mam to v nicku se ne moram na chat joinat :) . Lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu lepu Ne morem, ker ime Dolenc (brez tm) že obstaja, torej si moraš izmisliti nekaj drugega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 kaj pa mojo staro 1 a se da? ta je po predelavi MSa ratala rdeča in ni več prijela .. tako da sem se na novo logiral z jur če ne pa nč ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 Hm, pa sem gledov če je na forumu kaki dolenc. Ja dolenc1 glih nebi biv :). A obstaja kaki znak, pa da ga chat prepozna? Dej poglej če je ta dolenc kej aktive. K lahko da si je naredu login pa da ga ne uporablja. K je škoda imena ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 5, 2005 Deli Objavljeno Marec 5, 2005 administratorji, prosim če spremenite moj nick v: zdrawc, ako bo to izvedljivo, sem vam neizmerno hvaležen ino vam častim :beer2:, ko se srečamo thanks drgač me kameraten nea bodo spoznali... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 (popravljeno) pri meni vse kaže, da ne gre kot pri drugih ali so za to kaki tehnični razlogi, ki so nepremagljivi za admina ? za prijazno pojasnilo se bom stopil od hvaležnosti ... pa tudi kakih 15 Cokckt častil ob priliki - samo za pojasnilo, se razume, ne za nick 1 ... za to bi že moralo bit 15 Unionof, ki bi tudi bili, če ... pojasnilo na PM, lepo prosim Popravljeno Marec 6, 2005. Popravil Jur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 Hm, pa sem gledov če je na forumu kaki dolenc. Ja dolenc1 glih nebi biv :). A obstaja kaki znak, pa da ga chat prepozna? Dej poglej če je ta dolenc kej aktive. K lahko da si je naredu login pa da ga ne uporablja. K je škoda imena ;) ← Probaj se sedaj prijaviti v chat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se