Noise Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 ali so za to kaki tehnični razlogi, ki so nepremagljivi za admina ? Da. Uporabnik "1" že obstaja v bazi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 (popravljeno) Da. Uporabnik "1" že obstaja v bazi. ← meni odgovori tole: (Ctrl c) Na žalost člana z imenom 1 ne najdemo med registriranimi člani. Ali ste prepričani, da je ime 1 pravilno? nisem mislil "1" ampak sem mislil 1 meni se zdi da to ni isto moj nick prej je bil 1 na mojih starih objavah izgleda takole: 1 no ja če ne gre pač ne gre Popravljeno Marec 6, 2005. Popravil Jur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 (popravljeno) no sedaj enka ni več rdeča ampak je takale - tj kako je izgledal nick lahko vidiš tukaj 1 dodana je opomba "unregisterd" Popravljeno Marec 6, 2005. Popravil Jur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 No zdej chat dela! :004 :004 :004 :004 :004 :004 Pa če se kdaj srečamo me kr porukejte za per! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 No zdej chat dela! :004 :004 :004 :004 :004 :004 Pa če se kdaj srečamo me kr porukejte za per! ← ok, nas pride ene 25 ... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 no sedaj enka ni več rdeča ampak je takale - tj kako je izgledal nick lahko vidiš tukaj 1 dodana je opomba "unregisterd" ← Vse skupaj se mi zdi cudovito provokativno. Najprej "1" banamo s foruma, nakar se pojavis in poves da kljub temu, da smo te banal se vedno pises po motosvetu in si obenem razburjen ker te s starim imenom ne pustimo gor. Ce mi ne bi bilo ze prej jasno kaj se dogaja bi se samo zalostno nasmihal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 Uf me boste mogel pa oreng porukat da dam vsem za per ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 Vse skupaj se mi zdi cudovito provokativno. Najprej "1" banamo s foruma ... ← dave tega pa res nisem veddel, da ste me "banali" s foruma - to verjetno z drugimi besedami pomeni: "sunili v rit" "poslali u 3PM" "odjebali" če prow razumem torej nihče od vas, dave, mi tega ni omenil in od tu vsi nepsorazumi ves kreg z nekaterimi, ki so bili o "bananju" bolj obveščeni od mene če boste kdaj drugič še to delali, si privoščite vsaj sekundo ali 2 za obvestilo, da se ti ne bo treba mučiti z žalostnimi nasmehi in tipkanjem :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 V bistvu sem se zmotil. Sel sem brat stara sporocila in dojel, da te nismo mi banal. Oprosti. V bistvu si sam prosil, da zbrisemo tvoj nick in vse tvoje objave, ter zagrozil, da ne bos nikoli vec pisal na forumu. Tvoje besede, ce se ne motim, pa so bile: zato vas prosim da zaklenete in definitivno izločite moj nick "1" iz foruma katerega se ne bom več udeleževal ne tako ne drugače Najdes jih tule. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 Zarecenega kruha se najvec poje.... :) A lahko jest prosim, da daste Juru njegov nick, pa da bo srecen... (pa da nam ne bo treba vec tega brat.... ) PROSIM..... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 Codeine prosim a bi lahko v-strom 650 v Godfather spremenu. Najlepše hvala !!! Dobiš za :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Maj 8, 2005 Deli Objavljeno Maj 8, 2005 halo.. a je to maticni urad? .) A sm lahko prosim po novem maXXXimum ? :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MrSLapm3 Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 lp rad bi imel nick---> MrSLapm3 <---- hvala lepa :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
margo Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 lp prosim za spremembo nick-a v margo hvala .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Maj 15, 2005 Deli Objavljeno Maj 15, 2005 lepo prosim za izbris mojega klona (Bolha^^), ki je bil ustvarjen čisto po nesreči in sicer ker mi v službi v chatu ni "primil" nick s foruma lepa hvala O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoNgL Objavljeno Maj 19, 2005 Deli Objavljeno Maj 19, 2005 Lohka men nick spremeniš v MoNgL Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 19, 2005 Deli Objavljeno Maj 19, 2005 jst bi tut iz: _MiHeC_ v GrCaR a bi se dal??? :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoNgL Objavljeno Maj 19, 2005 Deli Objavljeno Maj 19, 2005 tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 19, 2005 Deli Objavljeno Maj 19, 2005 hvala VM! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hondaš Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 a bi lahko men spremenu ker pac nimam več mitota v Hondaš :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godspeed Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 Prosim za spremebo nicka v Godspeed Hvala in lp :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mirchy Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 oj a bi lohk mene preimenoval v HELLRIDER? :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
divja zver Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 ja pa mene v divja zver. hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Junij 27, 2005 Deli Objavljeno Junij 27, 2005 jst bi se tud preimenoval v JaRaNe, tko kt sm na ircu, d bom bol prepoznaven .) pa ta nick mi je že prov bedast, tko da prosim za nick JaRaNe hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Junij 27, 2005 Deli Objavljeno Junij 27, 2005 oj a bi lohk mene preimenoval v HELLRIDER? :worship: ← Ime "HELLRIDER" že obstaja, prosim, da si izbereš drugega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se