Skoči na vsebino

Kawasaki Ninja 250 R

Priporočene objave

Objavljeno
glej ti pa se ne oglašaj, prvo si kupi vsaj moped da boš lahko kaj govoril, ker ta cbr 125 si ne zasluži niti imena becikl

Bi lahko zaključil s to debato v tej temi? :hmm:

Napizdi ga po PMju, če ga že morš.

Objavljeno (popravljeno)
Bi lahko zaključil s to debato v tej temi? :hmm:

Napizdi ga po PMju, če ga že morš.

jaz sn samo odgovoril na provokacijo...pa še resnico sem povedal, medtem ko on ne

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Objavljeno
jaz sn samo odgovoril na provokacijo...pa še resnico sem povedal, medtem ko on ne

Ok.

Konc debate!

Nekaj objav je bilo prestavljenih v temo 125ke javite se, ker nisem Nejkotu hotel dati ravno zadnjih 10% :D

Objavljeno
Ok.

Konc debate!

Nekaj objav je bilo prestavljenih v temo 125ke javite se, ker nisem Nejkotu hotel dati ravno zadnjih 10% :D

roky--- tvoja dobrota je neizmerna :D

Objavljeno
in če jo ??? jst nevem no a si motorje ostali kupujejo zato da se važjo z njimi pa da pozirajo pa da draggajo po cest al kwa ? nerazumem

ma ubiu bom 250ko . dead. morto. škrbunc.

Objavljeno

Pozdravljeni!

Men je zaribu kawasaki zzr 250 in me zanima če veste kje bi dobil agregat, oziroma, če veste kiri agregati pašejo na zzr 250 okvir?

Hvala za pomoč!

Objavljeno
Pozdravljeni!

Men je zaribu kawasaki zzr 250 in me zanima če veste kje bi dobil agregat, oziroma, če veste kiri agregati pašejo na zzr 250 okvir?

Hvala za pomoč!

agregati zzr 250 B)

Objavljeno

Sej tolk vem da paše od kawasaki el 250, sam men bi se tud luštal od kakega er, en 500. Če ve kdo

Objavljeno

Cenik pri dks se je spremenil za dobrih 200 evrov v plus za tole ninjo.

Objavljeno

zdej se bo pa zecel tekmovanje kdo jo bo prvi mel?

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

ne je še ne :( nažalost, avto igl ma na avto netu oglas da zbira prednaročila,sam jst jim že ne dam keša v naprej.

Objavljeno

kawasaki-ninja-250-r.jpg

A kdo ve, če pridejo v kratkem tudi te streetfighter ninje v Slovenijo, ker ta mi je skor še bolj všeč...

Drugače pa resno razmišljam o nakupu te ninje 250 :whistle:

Objavljeno

pa si siguren da to sploh obstaja, ker meni zgleda kot photoshop

Objavljeno

Jaoo komi zdej vidim ja, ko sem bolj natančno pogledal sliko..to je kao naked ninja 250 v resnici pa obdelan Z750..Se vidi že po diskih, feltnah, itd.

A slučajno kdo ve, če bo ninja 250r razstavljena na Celjskem motoboomu letos? Da jo bi malo sprobal :evilgrin:

Objavljeno

Do sejma je še 14 dni tako da verjetno na sejmu bo, vsaj v zeleni barvi če ne tudi v črni. Če te zanima lahko pa še vedno pokličeš v dks in se pozanimaš.

Objavljeno
Ninja 250r že v salonih !!!

Vseh? Komi čakam motoboom, da jo sprobam :naughty:

A kdo ve kaj več o porabi te ninje, pa kakšne lastnosti, ker sem gledal mal okol, pa ne dobim teh podatkov..

Objavljeno

v kerem salono prosim povej kličem takoj !

Objavljeno

Tole je zagotovo 1. aprilska šala ... mam prov ane? :lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!