Skoči na vsebino

Kawasaki Ninja 250 R

Priporočene objave

Objavljeno

A se ti to dogaja pri polnem pospeševanju? Prestavljaš brez sklopke?

Do zdaj sem to zasledil samo pri polnem pospeševanju ja. Brez sklopke pa na ninji še nisem prestavljal.

Objavljeno

A se še komu dogaja da recimo se vozim v 5 prestavi in hočem zamenjat v 6 pa mogoče res ne ruknem ročke menjalnika neki močno (se prav mal bol nežno zamenjam) in mi ga vrže v neutralno. Včash tud če nežno zamenjam na primer tudi iz 5 v 6 prestavo, 6 prestava zagrabi za recimo kakšno sekundo potem ga pa vrže v neutral ali pa včasih tudi nazaj v 5. Zdej nevem točno al se dogaja iz 5 v 6 al iz 4 v 5. Nekaj sem na tujih forumih bral in imajo tudi nekateri ostali uporabniki te težave predvsem v 4 prestavi.

Prvič slišim da bi se to komu dogajal :unsure:

Men in še parim kolegom se to ne dogaja...pel na servis pa naj ti zrihtajo :)

Objavljeno (popravljeno)

A se ti to dogaja pri polnem pospeševanju? Prestavljaš brez sklopke?

Jest mam 8500km pa lahko menjam nežno al pa grobo se mi tole ni še nikol zgodilo.

Popravljeno . Popravil BloodyShadow
  • 1 mesec pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

jst zdej kupujem motor (prvič) in grem loh delat izpit do 35kw ker sm 20 str... kokr sm prebrou forum sm ugotovu d tut 71kw ne sme met motor :( zdej bi vs sam uprasu za mnenje ker motor bi se splaču kupt glede na to d sm velk 186.. sm neki gledu ninjo 250 sam zdej ne vem a je to premjhn motr zame pa sm mal prebrou tut druge forume pa ugotovu da ta motor sploh ni tok dobr (balanca ni dobra, preozke gume, niso dobre bremze...) uglavnm bi mogu se dost dnarja ulozit u to d ga zrihtam :D bi mi loh kdo kej pomagu glede tega pa mi mal svetovou kaj kupt...res pa je d mi je motor zelo vsec

Jaz mam 188cm pa 250R in se vozim 2-3h brez pb. Bremze so dovolj dobre. Gume so za zacetek OK ... da se navadis... pozabi da bos prvo sezono polagal ovinke. Gume morajo biti ogrete, paravilen pritisk (ne mau ne prevec).

Ce je to prvi motor (ne moped ga priporocam. Ne boti zal.

Glede 600 pa blokade ...ne vem. Sam sem raje kupil novo 250R... vem kaj mam ... se pocutim varnenje, motor v garanciji 2 leti... Zaenkrat vse ok. Zgleda fino. Ni stroskov. Malo pije. Registracija in zavarovanje za celo leto 150€...

http://www.motosvet....is.php?cid=1119

Popravljeno . Popravil fernand9002
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Jaz mam 188cm pa 250R in se vozim 2-3h brez pb. Bremze so dovolj dobre. Gume so za zacetek OK ... da se navadis... pozabi da bos prvo sezono polagal ovinke. Gume morajo biti ogrete, paravilen pritisk (ne mau ne prevec).

Glede 600 pa blokade ...ne vem. Sam sem raje kupil novo 250R... vem kaj mam ... se pocutim varnenje, motor v garanciji 2 leti... Zaenkrat vse ok. Zgleda fino. Ni stroskov. Malo pije. Registracija in zavarovanje za celo leto 150€...

http://www.motosvet.com/ads/motocikli/izpis.php?cid=1134

Objavljeno

Objavljeno

Če koga slučajno zanima, prodam motor :)

http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/_MOTO/ad.asp?ID=3943203

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

A se da mogoče kako na tej ninji zvišat tačke al pa kaj podobnega? Ker mi je danes že drugič odneslo zadnjo gumo ko so tačke premočno nasedle ob tla. Drgač onih štiklov ki so še pod tačko nimam več ker so že podrsani, motijo me pa samo tačke ker so tako nizke na tej ninji. Zdaj če obstaja kakšna rešitev al je edina rešitev vožnja bol na easy, ker se že zaradi tega res bojim da mi bo enkrat res dobro odneslo zadnjo gumo in bom padel.

Objavljeno

zdravo vsi

Jutri bom kupil rabljeno Ninjo 250r in imam sedaj par vprašanj na katere upam da bom dobil hitre odgovore saj bi se rad cez vikend ze vozil.

1. Kje v Lj ste vi kupili nove gume in da so vam jih takoj premontirali. Katere ste vzeli. Namreč gor so nameščene še originalne.

2. Motor ima 13000 km in je bil na servisu samo enkrat (prvi servis). Se vam zdi to ok? Kakšne stroške lahko pričakujem?

Kam ga lahko zapeljem da bo zadeva narejena korektno? (mogoce da bi se dalo se gume zamenjat)

Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem. Zgleda da bom zdej večkrat postal na ta forum

lp m

Objavljeno

ok sem si odgovoril ze sam.

V najslabsem primeru se bom zapeljal do vulkanizerstva širnik.

Kaj pa v Lj? Komu zaupate?

lp m

Objavljeno

mislm za št 2. me še zmeraj zanima odgovor

Objavljeno

ok sem si odgovoril ze sam.

V najslabsem primeru se bom zapeljal do vulkanizerstva širnik.

Kaj pa v Lj? Komu zaupate?

lp m

Jest sem spomladi gume na moji strupenjači menjal pri Španu na Brezovici, zaenkrat kr zadovoljen.:yea1:

Objavljeno

A se da mogoče kako na tej ninji zvišat tačke al pa kaj podobnega? Ker mi je danes že drugič odneslo zadnjo gumo ko so tačke premočno nasedle ob tla. Drgač onih štiklov ki so še pod tačko nimam več ker so že podrsani, motijo me pa samo tačke ker so tako nizke na tej ninji. Zdaj če obstaja kakšna rešitev al je edina rešitev vožnja bol na easy, ker se že zaradi tega res bojim da mi bo enkrat res dobro odneslo zadnjo gumo in bom padel.

Zadn amortizer potrši kolkor se da, pr men je zdej mal bolš.

Objavljeno

Jest sem spomladi gume na moji strupenjači menjal pri Španu na Brezovici, zaenkrat kr zadovoljen.:yea1:

Katere si pa namontiral. Ker ravno zdaj gledam po netu. Recimo Dunlop ane, nisem še našu 140/70 r17 . A to sploh še delajo?

160/70 r17 je pa verjetno že prevelika ane.

Objavljeno

Katere si pa namontiral. Ker ravno zdaj gledam po netu. Recimo Dunlop ane, nisem še našu 140/70 r17 . A to sploh še delajo?

IMHO so najbolš gume predpisanih mer. za vse motorje. Na servis bi ga jaz peljal v Eliso v Domžalah.

Objavljeno

Dunlop maš zadno D208SM se mi zdi da je 140/70 17

Objavljeno

Dunlop maš zadno D208SM se mi zdi da je 140/70 17

Jap, sem klical vulkanizerja pa je reku da je to star model.

No sej sem pol našu SportSmart pa recimo tut Qualifier 2.

Samo recimo nobena od teh ni 110/... res WTF.

Objavljeno

Jap, sem klical vulkanizerja pa je reku da je to star model.

No sej sem pol našu SportSmart pa recimo tut Qualifier 2.

Samo recimo nobena od teh ni 110/... res WTF.

Prvo daš qualifier, zadno pa D208

140/70/17 jih še delajo pa čeprav je star model...in za take nagibe kakršne dopušča ninja držijo več kot dovolj (preizkušeno), nisem doživel še nobenga zdrsa

Če boš dal širšo od 140 bo pa že prešroka.

lp

Objavljeno

kul hvala za nasvet. bom probu dobit te ki si jih omenil.

drugace pa sm se ravn vrnu iz izole. sm sel kr s temi kitajskimi gumamai.blo je kr kr kul

stara cesta je bla cist prazna. mogoce sem bil pa res zgoden. sem pa ke kaksn italjan z kemperjem.

bil sem dol sam pol ure ker trenutno nimam nobenga ruzaka da bi vzel kopalke in brisaco s sabo. sm norel doma zarad tega pa pol nisem na cesti :) .

lp m

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

A je že kdo naročal ali kupoval zavorne ploščice? Kje bi jih lahko dobil najhitreje?

Objavljeno

A je že kdo naročal ali kupoval zavorne ploščice? Kje bi jih lahko dobil najhitreje?

Jst sm jih kupu pr šegu, jih je meu na zalogi.

Objavljeno

Skofk pr kok km si jih pa menu? K jst mam zdj okol 10k pa so vidt se uredu :hmm:

Objavljeno

Euroton (za tega na Tržaški v LJ vem da ima ploščice Lucas pa EBC za ogromno motorjev na zalogi)

Objavljeno (popravljeno)

Skofk pr kok km si jih pa menu? K jst mam zdj okol 10k pa so vidt se uredu :hmm:

Uf js sm moje zrabil pr 4700 km. Je pa res da se vozim samo na golico in jih najbl pobera pr vožnji dol nazaj ker je skoz klanec.

Popravljeno . Popravil cesko
Objavljeno

Uf js sm moje zrabil pr 4700 km. Je pa res da se vozim samo na golico in jih najbl pobera pr vožnji dol nazaj ker je skoz klanec.

Aja uf to je pa res kr hitr, si mogu res ornk bremzat. K sm meu jst servis pr 6,5k so ble še k nove :whistle: Jst načeloma po klancih pa to probavam kukr se da bremzat z motorjem (pač dam u nižjo prestavo), če ne zarad druzga zarad porabe benza, zgleda se pol kr pozna to :notworthy:. Je pa tud res da se načeloma ne vozm glih skos po kšnih hribih :lol:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!