Skoči na vsebino

Kačje Ride III

Sanda7
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

30 minutes ago, Zivnorc said:

Fantje:

... zanima me nekaj:

... kdo izmed vas bi dovolil, da na njegovem dvorišču polkrožno obrne polno otovorjen šleper (če je vroče vreme...sonce..itd... če smo pikolovski)?

Pričakujem odgovore!

... no da vam prikrajšam pisanje....

....verjetno samo tisti, ki ne ve, kaj se bo zgodilo....

...in ko se bo zgodilo, se bo verjetno pravno spravil na šoferja, kaj mu je storil z dvoriščem, ali pa bo tiho in se ugriznil v jezik in tiho odšel v Baubau po nekaj hobokov "hladnega asfalta", da bo pokrpal luknje, če ima asfaltirano dvorišče.....

....ali pa bo pozvonil pri sosedu, da mu bo čez živo mejo vrnil, oz. nazaj zmetal tlakovce, če ima tlakovano dvorišče s tlakovci.

...vožnja šleperjev čez ostre serpentine ni praktično nič drugega, kot polkrožno obračanje.

Verjetno bi bila edina rešitev tlakovanja tako ostrih serpentin , da jih zabetonirajo....in ne asfaltirajo. .... pa tudi beton mora odležati tiste 4 tedne, da dobi 80% trdnost (se mi zdi, da je tako)

K si bom lah prvoscu tok velk dvorisce da bo sleper obrnu.. :P 

mislm da je nesmiselno debatirati o tem asfaltu.. jaz nisem gradbenik, pa tudi dvomim da kdo je :P  sigurno pa nihce od nas ni bil zraven pri gradnji.  Živi bili pa videli.. kaj bo

A lah ksno lepo slikco vidmo? :) 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, Zivnorc pravi:

Fantje:

... zanima me nekaj:

... kdo izmed vas bi dovolil, da na njegovem dvorišču polkrožno obrne polno otovorjen šleper (če je vroče vreme...sonce..itd... če smo pikolovski)?

Pričakujem odgovore!

odgovor je:

kdo si potem upa še trditi, da je dvorišče ok, ko bo luknjasto, narebreno in poflikano. In ja če delaš serpentine in ovinke (tudi ovinki so zalivani z bitumnom, vsaj nekateri), kjer veš da bodi šleparji vozili, potem naredi da bo vzdržalo in ne se hvalit s tem da je za 20 let.

pred 50 minutami, mladench pravi:

A niso včasih tlakoval ovinkov :hmm:lohk bi tlakovce dal :D

lahko, bi vsaj dirkače umirili, nas pussijev ni potrebno :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 18 minutami, DAMI34 pravi:

odgovor je:

kdo si potem upa še trditi, da je dvorišče ok, ko bo luknjasto, narebreno in poflikano. In ja če delaš serpentine in ovinke (tudi ovinki so zalivani z bitumnom, vsaj nekateri), kjer veš da bodi šleparji vozili, potem naredi da bo vzdržalo in ne se hvalit s tem da je za 20 let.

lahko, bi vsaj dirkače umirili, nas pussijev ni potrebno :D

Drži ali ne drži guma na ridah? 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

3 hours ago, DAMI34 said:

nekaj malega sem prevozil tudi jaz in ni hudič in niti ni potrebe, da se strinjam z vsem, kar drugi ali nekateri napišejo. Se bo potrebno navaditi, da imajo ljudje pravico do drugačnega mišlenja, ki ga lahko zapišejo brez žalitve drugih. Namreč, ko se nekdo posluži žaljenja drugih (ne bom opisoval, ti dobro znaš) pokaže samo na njegovo nemoč in neznanje prepričati drugega v nasprotno.

Sedaj, če se pa spustiva konkretno v dano situacijo:

če ti jaz prodam en nov čevelj, drugi pa je tudi nov in ima samo zdrsano peto, in se ti izgovarjam, da je to sicer Gucci ali pa kaka druga blagovna znamka odlične kvalitete, za zdrsanost pete so pa itak krivi kuci, ki čevelj pomerjajo, boš verjetno imel občutek da te malo nategujem, mar ne.

Kar pa se tiče internetnih expertov, raje ne komentiram....je samo plod nemoči in žaljenje drugega.

Smanji dozivljaj

En sopek domacih in tujih zate.  Od srca :love1:

"Le cevlje sodi Kopitar"

"Opinions are like arseholes - everybody has one."

:smoke:

Popravljeno . Popravil Nearrain
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 13 urami, Borutt pravi:

Drži ali ne drži guma na ridah? 

drži, še vedno pa mi ni všeč podalga. Amapak za vse, ki res trpijo srčne bolečine bom dal zadnjo izjavo, potem boste srečni:

podlaga na ridah je kvalitetna, le obremenitve prometa ne prenese :kva2:

pred 13 urami, Nearrain pravi:

Smanji dozivljaj

En sopek domacih in tujih zate.  Od srca :love1:

"Le cevlje sodi Kopitar"

"Opinions are like arseholes - everybody has one."

:smoke:

med evribodi si tudi ti zajet mar ne :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

17 minutes ago, Xebec said:

dons šel čez ko je pralo....to je nek skrivni sex club na vrhu da taka bela voda dol skoz teče?:huh:

PS: na enih mestih je mal drsel :ninja:

Asfaltu je prsl.. od vsga jebanja na motosvetu:fyou:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 urami, Xebec pravi:

dons šel čez ko je pralo....to je nek skrivni sex club na vrhu da taka bela voda dol skoz teče?:huh:

PS: na enih mestih je mal drsel :ninja:

Ne govor tega na glas :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 9 minutami, Xebec pravi:

a da ga eni žgejo?

al un druga stvar, k je ne smemo imenovat? :lol1:

Una druga :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 urami, ftp pravi:

Se mu je že kdo zahvalil, da so po njegovi zaslugi pometli pesek? Nihče? Kakšni nehvaležneži.

Vsaj tisti, ki so imeli največ pripomb glede peska, bi se mu lahko zahvalili in kakšno čokolado poslali. Najmanj.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Od kar je kao nov asfalt sem sel ze ene parkrat cez pa ni blo nobene drame,seveda hitrost v mejah normale,ce se bo pa kaksen bi bil drekac vec ulegel bo pa samo dodatna popestritev za publiko na parkplacu.:kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 minutami, DAMI34 pravi:

bil je en fočk :P

js tut, js tut :P

638704345_Ride5.8.20181.thumb.jpg.8fb0df10a1373dd2083a173132f69b20.jpg1305357353_Ride5.8.20182.thumb.jpg.469f3af89b725d7c24f57b2504aecc58.jpg2038300878_Ride5.8.20183.thumb.jpg.34ce6cac86f9a0c609880cc24e1d9ff3.jpg

p.s.

lepota ni naklućje :huh: 

Popravljeno . Popravil maus
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 minutami, Darko3g pravi:

A je to lepota na ključ?

pr men ja, Maus se pa že mora mal trudit :D

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eh, bom moral it enkrat tja pogledat, da vidim, če znam spelat štiri zaporedne ovinke gor in dol. Gor bo najbrž šlo, za dol nisem čist ziher.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 22 minutami, Joker pravi:

Jebela, nisem si mislil, da je tale ZX10 tako velik motor...:)

sj ni.. js sm majćken :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tako. Sem šel danes pogledat in se moram pohvalit, da sem uspešno zvozil Kačje Ride III. Moral sem pelat počasi, ker imajo policaji ta teden akcijo Hitrost. :) Pa nazajgrede me je ovirala še Manca Špik, ki seka ovinke.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, Vin pravi:

Tako. Sem šel danes pogledat in se moram pohvalit, da sem uspešno zvozil Kačje Ride III. Moral sem pelat počasi, ker imajo policaji ta teden akcijo Hitrost. :) Pa nazajgrede me je ovirala še Manca Špik, ki seka ovinke.

vseh ovinkov ne moreš odpeljatz 90 km/h, kolikor je dovoljeno ;)

po ravnini ga pa itak vsi peglajo do konca :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!