Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno
no no!! a bi ti bilo predaleč, če bi snoopy skaku v tangicah po epikcentru??? :whistle: :whistle: :whistle: :naughty:

:blink:

za to se bom pa potrudla prist :P

Objavljeno
men je to use skupi mau daleč :unsure:

res je, za ns gorence je kr delč :P

Ampak naj bo kakorkoli ze, ti kar posteno peljes, obcasno dalec cez zmoznosti 125 :D

Drugace pa Fifty, ne sekiraj se, tudi tisti z vecjimi motorji od 125 se znamo prilagodit :)

se bomo že nekak zmenil :P

amm, moja prisotnost na racelandu je sedaj vprašljiva, ker grem verjetno v nedeljo pogledat/kupit zase avto :) tko da zelo težko če pridem. :closedeyes: :closedeyes:

Objavljeno
Ampak naj bo kakorkoli ze, ti kar posteno peljes, obcasno dalec cez zmoznosti 125 :D

Drugace pa Fifty, ne sekiraj se, tudi tisti z vecjimi motorji od 125 se znamo prilagodit :)

hehe dex te morm prov pohvalt da si zdržu zamano takrat od logatca do rid, nepoznam lih tiste ceste pa še vonj 2t motorja (castrol tts hehe)

Objavljeno
hehe dex te morm prov pohvalt da si zdržu zamano takrat od logatca do rid, nepoznam lih tiste ceste pa še vonj 2t motorja (castrol tts hehe)

sej je sms-e vmes pisal :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

Ma ni problema, sj si uredu pelu :D

sej je sms-e vmes pisal :naughty:

:lol1:

No takrat ne, sem jih pa enkrat proti Mobikrogu, ko je bilo bolj slow motion vse skup :D O:-)

Btw Fric, planiras kej do Racelanda to nedeljo?

Popravljeno . Popravil DeX
Objavljeno
No takrat ne, sem jih pa enkrat proti Mobikrogu, ko je bilo bolj slow motion vse skup :D O:-)

le kdo je vodil kolono :P :whistle:

Objavljeno

dvakrat lahko ugibaš :whistle:

Objavljeno

Jaz nisem bil, to lahko recem :D

No folk, tu se pocasi prikazuje soncek.. Padat je tudi nehalo? Pride kdo do rid, ce se bo vreme malo porihtalo?

Objavljeno

No folk, tu se pocasi prikazuje soncek.. Padat je tudi nehalo? Pride kdo do rid, ce se bo vreme malo porihtalo?

tuki še vedno pada..pa suzuki je že na slajkah..in bo tko ostal do pomladi..

Objavljeno
dvakrat lahko ugibaš :whistle:

si bil ti? :whistle: :unsure: :evilgrin:

Objavljeno
si bil ti? :whistle: :unsure: :evilgrin:

sam še enkrat lahko :evilgrin:

Objavljeno
sam še enkrat lahko :evilgrin:

raj nam napisou.. ker poj bom tko zvenel k da sm zlobn :P :evilgrin:

Objavljeno

EJ DEX!! mater se je vreme porihtalo!!! :whistle: k boš šu na ride se pri meni ustavi, da ti dam zložljivo streho!!! HEHE!! :whistle: :whistle:

Objavljeno

Jst ne.... :evilgrin:

Objavljeno
streljačino...to maš v mislih paintball / airsoft ???

sonček, sonček, sonček :worship: :worship:

aha paintball,ker airsoft za nas ne bi prišel v poštev.

Kake podrobnosti s tem v zvezi? Kdo, kdaj, kje, ... :unsure:

podrobnosti sledijo drug tedn,čim se vidi kakšno bo vreme drugi teden,bo pa za vse željne pustolovščine

men je to use skupi mau daleč :unsure:

no ja iz Besnce pa res ni tkooo daleč

sonce je posijalo sam je pa še vse mokro tko da mene ride danes ne bojo vidle,zarečenga kruha se baje največ poje :naughty:

Objavljeno
no ja iz Besnce pa res ni tkooo daleč

ja pa je, z avtom mi je use predelč :closedeyes: hehehe joke o mama. itak, da se ga bom kdaj pršla nadrajsat dol u vaše kraje, najrajš bi kr ATVja dol u besnco prpelala, pa po gmajni do postojne hehehe, da nau preveč policjotou, aja fak bo čez ride prist :unsure:

Objavljeno (popravljeno)
tuki še vedno pada..pa suzuki je že na slajkah..in bo tko ostal do pomladi..

Jst sm tud že zakluču z cestami za letos, moje je tud na slajkah, in v nizkem štartu za nedeljo :whistle: :whistle:

Popravljeno . Popravil condor
Objavljeno

Enako. Ravnokar pripeljal od vulkanizerja. Papa ride v letu 2007 :)

Objavljeno
Jst sm tud že zakluču z cestami za letos, moje je tud na slajkah, in v nizkem štartu za nedeljo :whistle: :whistle:

to bo ceu fakof u nedeljo pol hehe kdaj greste vi na raceland u nedeljo?

Objavljeno

upam da bo še lepga vremena in da pade še ena dva jurja kilometrov letos

pa da bi blo vsaj ene +25,da vam bo mal hudo k se poslavljate iz cest

pa upam da vas bom fajn rajcala ko se bom vozila po cest :naughty:

Objavljeno
Enako. Ravnokar pripeljal od vulkanizerja. Papa ride v letu 2007 :)

dobr avatar, dexter :OK: :OK: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:

Objavljeno
upam da bo še lepga vremena in da pade še ena dva jurja kilometrov letos

pa da bi blo vsaj ene +25,da vam bo mal hudo k se poslavljate iz cest

pa upam da vas bom fajn rajcala ko se bom vozila po cest :naughty:

jst sm istga mnenja, paše na morje grem drsat :naughty: :whistle: sam ste res zgodni s poslavlanjem, u pondelk j ful sončk napovedan, tut nedelja bo že lepa, pa živ srebro se bo dvignilu na +.. tko d nwm kaj čakate :whistle: :winkiss:

Objavljeno
jst sm istga mnenja, paše na morje grem drsat :naughty: :whistle: sam ste res zgodni s poslavlanjem, u pondelk j ful sončk napovedan, tut nedelja bo že lepa, pa živ srebro se bo dvignilu na +.. tko d nwm kaj čakate :whistle: :winkiss:

Itak da bo še lepga vremena....sploh pa oktober :P . Ta teden pa bo od nedelje cel lep in topu, tko da na morje ga pa bomo še žgali :OK: :OK:

Objavljeno
Itak da bo še lepga vremena....sploh pa oktober :P . Ta teden pa bo od nedelje cel lep in topu, tko da na morje ga pa bomo še žgali :OK: :OK:

Naj bo, upam da mi bo uspelo, jst sm predvsem zakluču zato k sm zadno gumo predru :whistle: :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!