Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno

Baje so bili trije ridaši dans na Rakitni, Fireblade (ta nov model-črna), drugedva si nism zapomnu, ker sta se peljala po svojmu pasu, črna CBR-a mi je pa po kolenu lepo prpelu po mojmu pasu-še dobr da se nism dau na kolen....Povem samo zato, ker je bilo v temi Rakitna napisan da ridaši pa samo po svojmu pasu vozjo.....

Lp.

Objavljeno
Baje so bili trije ridaši dans na Rakitni, Fireblade (ta nov model-črna), drugedva si nism zapomnu, ker sta se peljala po svojmu pasu, črna CBR-a mi je pa po kolenu lepo prpelu po mojmu pasu-še dobr da se nism dau na kolen....Povem samo zato, ker je bilo v temi Rakitna napisan da ridaši pa samo po svojmu pasu vozjo.....

Lp.

casper7 verjem da ni blo namerno od tipa s hondo :whistle: pa niti ne vem če je ridaš ko pride gor na usake kvatre :P

calm down ;):beer2:

Objavljeno
casper7 verjem da ni blo namerno od tipa s hondo :whistle: pa niti ne vem če je ridaš ko pride gor na usake kvatre :P

calm down ;):beer2:

:nono:

Ko sem naložil sike iz Rakitne v album.....sta se najdla dva brihtna in pametovala kako vozmo, da itak ne

znamo pelat motorja in smo usi eni luleki brez izkušenj....na ridah je ista situacija-še bolj prometna cesta

je, še več motoristov se zbere na ridah....zato je casper7 to napisu ;)

Pa brez zamere! Zanimivo vas je brat :)

Objavljeno

A zdej bo Ride vs. Rakitna fight, al kako? :rolleyes:

Objavljeno
:nono:

Ko sem naložil sike iz Rakitne v album.....sta se najdla dva brihtna in pametovala kako vozmo, da itak ne

znamo pelat motorja in smo usi eni luleki brez izkušenj....na ridah je ista situacija-še bolj prometna cesta

je, še več motoristov se zbere na ridah....zato je casper7 to napisu ;)

Pa brez zamere! Zanimivo vas je brat :)

no tista dva ta pametna pa le dejte za ušesa :P če ne bo ata osa red naredu :D kregat pa pametovat pa res ne rabmo :D

zamere?! zakaj neki le sj smo motoristi :D

pridem še kej gor :)

Objavljeno

heheh igor :D nč fajta ne bo jst sm lepo pelau v gosjem redu :) kaj je blo par 100metrov za mano pa težko komentiram ker ne vem

Objavljeno

Hoj, brembo jz sm čist miren, sam sporočit sm hotu....Vi kr pridte kej h nam na kako pijačo....

Igorr....Upam da ne, ker ns je več :P šala kolegi....

Objavljeno

Brembo, ker si pa biu če smem prašat?? Tist z Rdečim kombinezonom?? :?

Objavljeno

Vi sam pridte na Rakitno ;)

Eh kakšn fajt....ni blo mišljen tko :)

Objavljeno
Hoj, brembo jz sm čist miren, sam sporočit sm hotu....Vi kr pridte kej h nam na kako pijačo....

Igorr....Upam da ne, ker ns je več :P šala kolegi....

bomo vam odpeljali kelnarce :P lih da grem na vc pa je stresla ceu pladen :unsure:

jap rdeč kombinezon pa modr sv :)

Objavljeno (popravljeno)
bomo vam odpeljali kelnarce :P lih da grem na vc pa je stresla ceu pladen :unsure:

jap rdeč kombinezon pa modr sv :)

Hahaha pladn je stresla :D Takih ne rabmo :nono:

Zakaj se niste ustavl??? Naslednič obvezno! :D

Popravljeno . Popravil _Mihaa_
Objavljeno (popravljeno)

Ja sej po tistm k je pladn stresla se še z nami k smo "skor" vsak dan gor ni hotla lepo pogovarjat.....oz tut pogledi niso bli nežni :O

PS. Ja res bi se lahko ustavl!

Popravljeno . Popravil casper7
Objavljeno

A una eva ga je stresla?? :?

Zato je stražatu tak kensl stisnla k jo je vprašu...hahaha :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno
A una eva ga je stresla?? :?

Zato je stražatu tak kensl stisnla k jo je vprašu...hahaha :evilgrin: :evilgrin:

ne vem kak se je klicala :) na žalost nimajo unih priponk...danes z vami natakarica Eva ;)

sj smo spili eno rundo al ustavt kje? leteli smo še domou (ride) na začudenje sta bla tam sam Maus kermu je dolgcajt pa gre do Splita obrnt ;) pa Irenčka :P

Objavljeno
ne vem kak se je klicala :) na žalost nimajo unih priponk...danes z vami natakarica Eva ;)

sj smo spili eno rundo al ustavt kje? leteli smo še domou (ride) na začudenje sta bla tam sam Maus kermu je dolgcajt pa gre do Splita obrnt ;) pa Irenčka :P

Na klopci...mal pred vrhom ;) Sicer sva bla tam samo jst in oblaček ker so ostali šli na pijačo :whistle:

Ta je dobra: " leteli smo še domou (ride)" Domov ane :OK:

Objavljeno
osa si to ti jebote ?!?!?!?! ;)

:kva2::lol1::kva2::lol1::kva2::lol1::kva2::lol1::kva2::lol1::kva2::lol1:

Objavljeno (popravljeno)
Povem samo zato, ker je bilo v temi Rakitna napisan da ridaši pa samo po svojmu pasu vozjo.....

Lp.

Ja,ma sam na ridah :whistle:

Popravljeno . Popravil Ninjaraider
Objavljeno

Kdo se pa dns še tepe :wacko:

to je za punce :yea1:

Objavljeno
Kdo se pa dns še tepe :wacko:

to je za punce :yea1:

igor sprašuje ker je med dvema ognjema :lol1:

Objavljeno
igor sprašuje ker je med dvema ognjema :lol1:

Tko, tam kjer dobim večkrat za en krog, tja grem. Zmente se.

:whistle:

Objavljeno

sj smo spili eno rundo al ustavt kje? leteli smo še domu (ride) na začudenje sta bla tam sam Maus kermu je dolgcajt pa gre do Splita obrnt ;) pa Irenčka :P

:whistle:

Objavljeno
osa si to ti jebote ?!?!?!?! ;)

:eek::eek::eek::eek:

fak . . . . sestrco si mi fentu . . . . . :naughty: ;)

Objavljeno

jebovas....se pa dogaja tkole zvečer ej...

dns pa do idrske bele....mal rit namočt...upam da ni preveč mrzla,da mi nau drek zmrznu...kdo bo pol to tajal k je tolk tega sranja...

Objavljeno
No pa je dve leti mimo od... :headbang::headbang::headbang:

Klajba :worship: , doug te ni blo!

Objavljeno

mat marija spet so zakurli :wacko: :mellow:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!