Jure Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 (popravljeno) Točno tako, imaš čisto prav. Jaz te ne poznam, pa vseno v razmislek .... a si kdaj pomislil, da si lahko ti tisti in nekoga sklatiš? Ko začne enkrat drseti, drsi do konca :yes: ...... to si verjetno že izkusil Seveda sem tudi na to pomislil. In izkusil tudi. Zgodi se lahko vsakemu, ampak dejstvo je, da nekateri prav prosijo. Saj nic ne rečem, tudi sam nisem pri tapočasnih ampak, če ne drugega se vozim vsaj po svojem pasu, kar za nekatere ne morem reči.. Kakorkoli že, jaz sem daleč od nekaterih kamikaz, ki jih kar redno videvam po slo cestah. Kar pa zdaleč ne pomeni, da se ne more nič zgodit, smatram le, da je malce manjša verjetnost. To enostavno ne bo šlo! Ker se dogajanja na ridah tičejo nas vseh. Lep dokaz je postajanje kretena (na sliki v "vaši" temi) na cestišču.Kako lepo je biti noj. A imaš jajca tudi tolikšna? Ne izgleda! Točno tako. Dogajanja na ridah se tičejo čisto vseh. Ravno zato pa imate na istem spletnem mestu, celo v isti kategoriji, temo, da izrazite svoja mnenja in skrbi, poveste kritike, predebatirate rešitve.. Rekel sem zgolj, da je prav, da imamo dve temi in vsak naj piše v tisti, kjer se bolj najde, drugo pa pusti pri miru :) Nič drugega. Popravljeno Oktober 10, 2007. Popravil DeX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
girox Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 oo kdo se je javu..čudn da se antares ni Sedi tukaj v bližini; a želiš, da mu predam "linijo"? :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
girox Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 tudi sam nisem pri tapočasnih Rekel sem zgolj, da je prav, da imamo dve temi in vsak naj piše v tisti, kjer se bolj najde, drugo pa pusti pri miru :) Nič drugega. Pri tapočasnih?! Bolj težko, ko pa še drugim tolčeš v glavo, da če imaš SuperSport motor, da MORAŠ biti dirkalno usmerjen (drugače si osel, zguba,...)-vse za umirjen in omejitvam prilagojen promet. Ja, ja. Druga tema je zasebni klub. Zakaj pa si jo ne zaklenete z geslom ali pa napišete, da je samo za povabljene? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
girox Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 oo kdo se je javu..čudn da se antares ni V tvojem podpisu vidimo, da prodajaš celo rabljene obleke. Kaj je tako težko tako sposobnemi človeku kot si ti skupaj nastrgati denar za nov motocikel za prihodnjo sezono? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 Pri tapočasnih?! Bolj težko, ko pa še drugim tolčeš v glavo, da če imaš SuperSport motor, da MORAŠ biti dirkalno usmerjen (drugače si osel, zguba,...)-vse za umirjen in omejitvam prilagojen promet. Ja, ja. Druga tema je zasebni klub. Zakaj pa si jo ne zaklenete z geslom ali pa napišete, da je samo za povabljene? Povej mi kdaj sem to rekel :) Pa tudi če bi, ne bi na tak način. Žaljenje je bolj tvoja in antaresova vrlina :) Ni zasebni klub. Vendar nekako na Motosvet forumu in tudi drugje velja pravilo, da je forum narejen iz več tem različnih namembnosti in pravila narekujejo, naj bi se pisalo tisto, za kar je bila tema odprta.. Če ima kdo kaj drugega za povedat, kar ne sovpada z določeno temo ima vso pravico, da odpre novo. In to se je tud zgodilo :) In prav je tako. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 No no........malček olike prosim...... Ne žalite Dex-a....kakšn motor ma.....on ma "VEČNEGA"..........ne pa vi.....plebejci. BTW.....radio postojna opozarja, da se na ridah eni premetavajo s totalno neuporabnimi gumami za na cesto.......in s tem ogrožajo promet v celoti. Baje jih Weweričja mati še ni skurcala :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 Povej mi kdaj sem to rekel :) Pa tudi če bi, ne bi na tak način. Žaljenje je bolj tvoja in antaresova vrlina :) velja pravilo, da je forum narejen iz več tem različnih namembnosti . Vsebina paketa je pomembna, ne celofan v katerega vsebino zaviješ. Prav zato, ker je "preveč" članov povedalo kaj je prava namembnost Kačjih rid so njihovi ustvarjalci začeli z odganjanjem drugače mislečih (kar je imelo za posledico ukinitev Kačjih rid II). Isti ustvarjalci so nato brez vsakršnih zadržkov napadli tole temo (ki jo je PikiJpok objavil zaradi tega, da bi se malo pomenilo kako se izogniti težavam z drugimi uporabniki ceste, s Policijo in krajevno skupnostjo) ter jo z celimi vagoni napletanja spremenili v PARODIJO. Antares Seveda pa razumem, da si ti fin človek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 V tvojem podpisu vidimo, da prodajaš celo rabljene obleke. Kaj je tako težko tako sposobnemi človeku kot si ti skupaj nastrgati denar za nov motocikel za prihodnjo sezono? še dobro da imamo tebe ki vse opozori na to.. in res ne vem kaj tebe briga če jest prodajam pač neko obleko? pa da ne bom čist :topic: kot ti naj povem da je problem rid tudi v tem da se nekateri z neprimerno opremo vozijo.. no ja..to si zihr ti al pa tvoj kompanjon antares že nekje v neki temi napisal.. fajn bodi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 al pa tvoj kompanjon antares že nekje v neki temi napisal.. Ni moj kompanjon, niti jaz njegov; dela se o osebnem in družinskem prijatelju. Antares Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 No no........malček olike prosim...... Ne žalite Dex-a....kakšn motor ma.....on ma "VEČNEGA"..........ne pa vi.....plebejci. Sej ni noben zalil :winkiss: Motorcek je pa drugace kljub vecnosti cist ok, na Racelandu je skoraj vso italjansko in japonsko konkurenco zadaj pustil :) Seveda pa razumem, da si ti fin človek. Seveda. Kako sem jaz fin B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 Sej ni noben zalil :winkiss: Motorcek je pa drugace kljub vecnosti cist ok, na Racelandu je skoraj vso italjansko in japonsko konkurenco zadaj pustil :) to je pa zaradi dobrega jezdeca :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Oktober 12, 2007 Deli Objavljeno Oktober 12, 2007 ...BTW.....radio postojna opozarja, da se na ridah eni premetavajo s totalno neuporabnimi gumami za na cesto.......in s tem ogrožajo promet v celoti. Baje jih Weweričja mati še ni skurcala :headbang: :headbang: V nadaljevanju je bilo tudi rečeno, da nimajo pojma in ne znajo analizirati Tanjuškinega videa. A menda se še dogovarjajo za glasnika, ki bi to v imenu celovite kulturne umetniške skupine vendarle realiziral. Bomo videli, je rekel slep. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žeks Objavljeno Oktober 12, 2007 Deli Objavljeno Oktober 12, 2007 V nadaljevanju je bilo tudi rečeno, da nimajo pojma in ne znajo analizirati Tanjuškinega videa. A menda se še dogovarjajo za glasnika, ki bi to v imenu celovite kulturne umetniške skupine vendarle realiziral. Bomo videli, je rekel slep. :whistle: HHV katera puberteta te daje peta al šesta????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Oktober 13, 2007 Deli Objavljeno Oktober 13, 2007 HHV katera puberteta te daje peta al šesta????? Tista, ki bi vas rada prepričala, da svoja dejanja in posnetke, ki jih tu lepite, tudi analizirate in ugotovitve jasno zapišete. A očitno boste morali vi preboleti prvo puberteto, da boste tega sposobni. Pa to še ne pomeni, da si zaslužite posebno varstvo v prometu (starejši in otroci - glej CPP), ali pač? Če že, bi vam morali starši pobrati nevarne igrače in nagnati nazaj v peskovnik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 13, 2007 Deli Objavljeno Oktober 13, 2007 Tista, ki bi vas rada prepričala, da svoja dejanja in posnetke, ki jih tu lepite, tudi analizirate in ugotovitve jasno zapišete. Ej res ne vem kaj je potrebno analizirat pri tistem posnetku, da to tako poudarjas. :headbang: Sem ga sele zdaj pogledal, zadnjic sem bil v sihtu pa mi ne predvaja filmckov, cene bi ze takrat napisal to. Sem ze mislil kaj je gor :krneki: Sel je prehitro in ni zvozil.. Kaj bi ti analiziral drugega?? Moral bi it bolj pocasi, pa bi slo skoz, to je vse kar je za analizirat. Seveda na to, ali bi pri tej hitrosti zvozil ovinek ali ne vplivajo tudi pnevmatike, ogretost le teh, ipd, ampak to nima popolnoma nobene veze. Vsak zase ve kaj ima namotorju, kako je motor pripravljen in v skladu s tem mora peljat. Ce se po kolenu peles se ni treba, da gres na polno a ves.. Na polno se pele na pisti, na cesti pa si pustis rezervo, oziroma jaz si jo, je pa res, da nekateri si jo ne.. Ampak takim ne ti, ne jaz, ne noben drug ne bo dopovedal tega, jih bo moglo izucit. Upajmo samo, da s cim manj posledicami, pa da ne bo se kdo drug nastradal glede tega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rrrr Objavljeno Oktober 13, 2007 Deli Objavljeno Oktober 13, 2007 (popravljeno) Ej res ne vem kaj je potrebno analizirat pri tistem posnetku, da to tako poudarjas. :headbang: Sem ga sele zdaj pogledal, zadnjic sem bil v sihtu pa mi ne predvaja filmckov, cene bi ze takrat napisal to. Sem ze mislil kaj je gor :krneki: Sel je prehitro in ni zvozil.. Kaj bi ti analiziral drugega?? Moral bi it bolj pocasi, pa bi slo skoz, to je vse kar je za analizirat. Seveda na to, ali bi pri tej hitrosti zvozil ovinek ali ne vplivajo tudi pnevmatike, ogretost le teh, ipd, ampak to nima popolnoma nobene veze. Vsak zase ve kaj ima namotorju, kako je motor pripravljen in v skladu s tem mora peljat. Ce se po kolenu peles se ni treba, da gres na polno a ves.. Na polno se pele na pisti, na cesti pa si pustis rezervo, oziroma jaz si jo, je pa res, da nekateri si jo ne.. Ampak takim ne ti, ne jaz, ne noben drug ne bo dopovedal tega, jih bo moglo izucit. Upajmo samo, da s cim manj posledicami, pa da ne bo se kdo drug nastradal glede tega. Tole so pa ene čisto male bučke... samo ful na gosto!!! nic osebnega, but jebiga, sem moral napisat. rrrr Popravljeno Oktober 13, 2007. Popravil rrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 Prav, da napises :) Sedaj pa se utemelji :) Jaz ne vidim buck. To da je sel prehitro je itak ocitno. To, da voznja po kolenu ni nujno voznja na meji je itak jasno vsakomur, ki je to kdaj probal. To, da se pa usak nauci iz lastnih napak in ponavadi ne poslusa nasvetov, dokler ne fase pa tudi :) Kje je problem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rrrr Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 (popravljeno) Prav, da napises :) Sedaj pa se utemelji :) Jaz ne vidim buck. To da je sel prehitro je itak ocitno. To, da voznja po kolenu ni nujno voznja na meji je itak jasno vsakomur, ki je to kdaj probal. To, da se pa usak nauci iz lastnih napak in ponavadi ne poslusa nasvetov, dokler ne fase pa tudi :) Kje je problem? Vsak ve kaj in kako ima na motorju ... ali pa tudi ne, pa izve potem, ko že rije v asvalt. Ampak bolj me je zmotilo, da ne komentiraš faktorja občinstva, ki po zdrsu priskače na cesto mahat, tik pred vstopom v ovinek pa revežu adrenalin dvigne do te mere, da mu ročica še malo zadrhti, pa gremo še bolj na iglo. Vprašanje, ki ostane: Koliko je poza vredna? Tačke, plastike, rame, ali še česa več? Kakšna je vrednost 'biti Jack' na Ridah? Dosti naj bo. Zdaj grem spat, ker sem zbutan. Pa ne od motorja, ampak od soških skal. Dobro bodite, rrrr Popravljeno Oktober 14, 2007. Popravil rrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 Vsak ve kaj in kako ima na motorju ... ali pa tudi ne, pa izve potem, ko že rije v asvalt. Ampak bolj me je zmotilo, da ne komentiraš faktorja občinstva, ki po zdrsu priskače na cesto mahat, tik pred vstopom v ovinek pa revežu adrenalin dvigne do te mere, da mu ročica še malo zadrhti, pa gremo še bolj na iglo. Vprašanje, ki ostane: Koliko je poza vredna? Tačke, plastike, rame, ali še česa več? Kakšna je vrednost 'biti Jack' na Ridah? Dosti naj bo. Zdaj grem spat, ker sem zbutan. Pa ne od motorja, ampak od soških skal. Dobro bodite, rrrr Se enkrat bom ponovil tezo, ki jo ze vseskozi zagovarjam.. "Reveza", ki ga sprovocira par folka ob cesti nekje pri enem ovinku, da pretirava v padec, bi sprovocirala tudi blond joskasta kelnarca v enem kaficu v centru Lj in bi se pokazal kako se on po zadnji mimo pelje in najahal koga pri tem.. Itd, miljon je takih situacij. Tak clovek je budala. Jaz grem prej bolj pocasi, ce kdo buli vame. Ce ze imam uzgat naj vsaj tako, da ne bom poleg vsega hudega se tarca posmeha. Publika na razlicne ljudi vpliva razlicno. In kdor pusti, da ga spravi v pretiravanje je bedak. Zal. No sedaj grem pa tudi jaz spat, zdelan od Grobnika ta vikend, pa ne od voznje, ampak festanja :) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzek Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 (popravljeno) Po celem tednu branja SAMO tele teme na motosvetu sem končno prišel do konca. Čestitke Pikiju in njegovi ekipi, pa vsem v debati sodelujočim, ki so premogli kanček razuma. Da se je vsaj nekomu zljubilo nekaj narediti in ne samo srat po tujih glavah. Pa v tej temi mi še celo brum brum ni šel na živce :hmm: AJA pozabu... Ride mi ne pomenijo čisto 0, so samo občasna prehodna točka na poti od A do B. hej naute verjel tud drugje se kolenčka btw - motor totalka, motorist preživel, samo kaj bi blo, če neb blo dvojne ograje :closedeyes: Ja kaj pa tisti revež v avtu, nič dolžen in nič kriv ki se je nasproti pravilno (po filmu sodeč) pripeljal, pa je motor vanj zdrsnil, ali pa celo bog ne daj, človek? Zakaj je bil kaznovan tudi on za oslarijo, ki jo je povzročil nekdo drug? Saj vem, nesreče se dogajajo, ampak očitno je na tem mestu prisotno malce več izzivanja lastne in tuje usode...? Popravljeno Oktober 15, 2007. Popravil lojzek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 ...Ja kaj pa tisti revež v avtu, nič dolžen in nič kriv ki se je nasproti pravilno (po filmu sodeč) pripeljal, pa je motor vanj zdrsnil, ali pa celo bog ne daj, človek? ... Ko ga je.e! Kaj pa je delal tam? Važno da se kolenčka in snema in ah in oh in stok in ..... A ne ridaši, da je tako? :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 Ko ga je.e! Kaj pa je delal tam? Važno da se kolenčka in snema in ah in oh in stok in ..... A ne ridaši, da je tako? :SS je tako..kaj sprašuješ..sej že veš.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 piki :worship: :worship: res maš živce, da si kljub vsem nesramnostim in žaljivkam speljal stvar. kapo dol. vsem, ki ste tako vneto pljuvali po pikiju, upam da vas je vsaj malo sram vašega primitivnega in nezrelega obnašanja. lahko bi se opravičili, čeprav dvomim ,da to zmorete. škoda da sem šele danes odkrila tole temo. vsekakor se strinjam s pikijevim načinom reševanja problemov in ga 100% podpiram. horjo&co. :worship: dr.looney :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KlintIstvud Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 piki :worship: :worship: res maš živce, da si kljub vsem nesramnostim in žaljivkam speljal stvar. kapo dol. vsem, ki ste tako vneto pljuvali po pikiju, upam da vas je vsaj malo sram vašega primitivnega in nezrelega obnašanja. lahko bi se opravičili, čeprav dvomim ,da to zmorete. škoda da sem šele danes odkrila tole temo. vsekakor se strinjam s pikijevim načinom reševanja problemov in ga 100% podpiram. horjo&co. :worship: dr.looney :devil: ja kdaj se bo pa piki nam opraviču, ku se mormo ustavlat na poti čez ride ko na kaki balkanski meji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gvucko Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 ja kdaj se bo pa piki nam opraviču, ku se mormo ustavlat na poti čez ride ko na kaki balkanski meji Če se bo Pikijev trud pokazal na povišanju varnosti pri vožnji na ridah se vam bom jaz opravičil vsakič, ko bom ride prepeljal brez strahu pred krvoločnim občinstvom in kamikazami. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se