raza Objavljeno Marec 14, 2011 Deli Objavljeno Marec 14, 2011 Kot si že sam ugotovil je tvojemu padcu botrovala neizkušenost. Ker si tudi pogruntal, da si lajik, naj ti motor pregleda strokovnjak, da naslednji padec ne bo posledica neispravnega motorja! Za prilagajanje na motocikel ti priporočam obisk kakega poligona ali večjega praznega parkirišča, da dobiš potrebni občutek, ker mislim, da oceniti hitrost ob neiskušnjah je tako, tako. Bremzer in revival 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Marec 14, 2011 Deli Objavljeno Marec 14, 2011 Doma mi leži cel kup originalnih delov za CBR 600 rr 07-08. PM, če potrebuješ kaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
orcus Objavljeno Marec 14, 2011 Deli Objavljeno Marec 14, 2011 Padec z motorja........... ni nikoli fajn. Je pa bolj fajn če je pri 30km/h v jarek kot pri 130 v avto ali drevo. Motorju po moje ni nekaj hudega, če res nisi imel smole in je ročka udarila v kakšno skalo. Tudi jaz bi stavil na stikalo tačke, če je na tisti strani. Je pa mogoče dober nasvet, da ta čas, ko rihtaš motor prebereš Twist of the wrist ali kaj podobnega. To ne škodi niti izkušenim kaj šele tistim na začetku. Pri vožnji z motorjem v prometu je ogromno v predvidevanju in opazovanju. Pa še ena dobra : Vedno glej tja kamor želiš peljati in ne tja kamor motor gre Bremzer, trebor, sergini in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gis12 Objavljeno Marec 14, 2011 Deli Objavljeno Marec 14, 2011 zadeva je urejena, hvala bogu ni nobenga stroska ..................mal mi je nerodn, ampak bom useeno povedau, motor ni uzgau ker je biu akomulator prazen (spraznal ga je zato ker nisem takoj obrniu kluca na OFF, luci so ga praznale), pri zaganjanju motorja se je slisau rele........ v drugo prestavo pa ni slo, ker nisem motorja mal naprej porino, pa pol prestaviu ..............tak ko sm reko prej ''laik'' Kor13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matej22 Objavljeno Marec 14, 2011 Deli Objavljeno Marec 14, 2011 Boli te kur.c, važn da moped laufa zdej.. Tist mal prakse za te stvari boš pa dobivou z vsakim srečno prevoženim kilometrom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dejansmb Objavljeno Marec 19, 2011 Deli Objavljeno Marec 19, 2011 zgodilo se mi je nekaj kar se lahko zgodi vsakemu motoristu ............to mi je prvi motor imam ga komaj mesec dni, nisem mogeu cakati na toplejse dneve, tak da sem vceraj doziveu padec pri cca. 30km/h v jarek, dan pred tem pa kmet poscricau gnojsnico, blo je mal blatno............motor je ceu, razen levega ogledala (zlomljen) to je kar se tice zunanjega videza, mam pa problem pri vzigu motorja, seveda noce vzgati, uprasau sem kolega kaj bi lahko bilo, pa je reko, da ga je verjetno zalilo, pa naj pocakam en dan, danes sem spet probau a zaman (pri vzigu se slisi samo ''ajnlaser'' motor se ne zavrti)...........je pa se en problem pri prestavljanju, v prvo prestavo gre in v ler, v drugo pa sploh ne (pozabiu sem povedati, da sem se peljau u drugi pri padcu, a ko sem ga zvleko ven je biu v leru ) gre se za hondo cbr 600rr 2007 novejsi model pa ni ki to moja honda sem jo glih taki cajt prodal ...rdeča...18000km... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5n4jd3r Objavljeno Junij 15, 2011 Deli Objavljeno Junij 15, 2011 Mogoče kdo ve, koliko staneizpuh (samo lonec) od leo vince za letnik 2007? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Junij 17, 2011 Deli Objavljeno Junij 17, 2011 na ebayu cca 300€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gizmo_ Objavljeno Junij 17, 2011 Deli Objavljeno Junij 17, 2011 Mogoče kdo ve, koliko staneizpuh (samo lonec) od leo vince za letnik 2007? Tm okol 300 ti ga lahko tud jaz dobim ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5n4jd3r Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 (popravljeno) To velja za vse, ker vidim (link) da jih je več vrst (aluminij, titan, karbon)? Kakšna je sploh razlika med njimi in ker je najboljši? Se mi splača dokupiti preostanek izpuha če imam samo lonec? Hvala za odgovore! Popravljeno Junij 20, 2011. Popravil 5n4jd3r Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gizmo_ Objavljeno Junij 20, 2011 Deli Objavljeno Junij 20, 2011 (popravljeno) To velja za vse, ker vidim (link) da jih je več vrst (aluminij, titan, karbon)? Kakšna je sploh razlika med njimi in ker je najboljši? Se mi splača dokupiti preostanek izpuha če imam samo lonec? Hvala za odgovore! Tolk je aluminij, titan in karbon sta normalno dražja. Razlika je v masi(teži), in pa karbonski se hitreje ohladi. Odvisno kaj od izpuha zahtevaš, če hočeš samo zvok potem je dokup krivin velik nepotreben strošek, če pa ti veliko pomeni tistih nekaj konjev ki jih dobiš, potem pa komplet kupi. Odvisno od financ. Popravljeno Junij 20, 2011. Popravil Gizmo_ 5n4jd3r 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sorty Objavljeno Junij 21, 2011 Deli Objavljeno Junij 21, 2011 Prodam prvi disk za omenjen motor http://www.avt0.net/_OPREMA/ad.asp?ID=4937551 (zamenjaj 0 z o) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Junij 22, 2011 Deli Objavljeno Junij 22, 2011 Živjo, prodaja kdo mogoče rabljene ali ugodne nove zobnike za CBR 600rr 2007, ketna debeline 520, potrebujem 40 in 44 ali 43? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno Junij 27, 2011 Deli Objavljeno Junij 27, 2011 (popravljeno) Popravljeno Junij 27, 2011. Popravil paris2 DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
toco Objavljeno Oktober 8, 2011 Deli Objavljeno Oktober 8, 2011 Pozdravljeni. Ravnokar sem kupil cbr 600 rr 2005 letnik z manjšo napako. Merilnik hitrosti kaže skoraj napol manj manj od dejanske hitrosti s katero vozim. Mi lahko mogoče kdo pomaga ali pa če je že imel kdo podoben primer. Hvala za odgovore. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
iom Objavljeno Oktober 9, 2011 Deli Objavljeno Oktober 9, 2011 Pozdravljeni. Ravnokar sem kupil cbr 600 rr 2005 letnik z manjšo napako. Merilnik hitrosti kaže skoraj napol manj manj od dejanske hitrosti s katero vozim. Mi lahko mogoče kdo pomaga ali pa če je že imel kdo podoben primer. Hvala za odgovore. Da nimaš slučajno nastavljeno na Milje ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
toco Objavljeno Oktober 9, 2011 Deli Objavljeno Oktober 9, 2011 Da nimaš slučajno nastavljeno na Milje ? Piše Kmh.... Sej izšlo bi se ja, nekako tako tud fali. Sem odprl števec, in nikjer sledov kakršnegakoli posega. Recimo da bi bilo mogoče kaj dodano zaradi prevoženih kilometrov. Podatek za števec prihaja iz menjalnika če prav razumem. Zanima me če gre skoz računalnik ali gre direktno na števec. Da vsaj vem kje približno iskati napako. l.p Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zara1 Objavljeno November 15, 2011 Deli Objavljeno November 15, 2011 lp potrebujem navodila za manual servis ali kakšne mikro video posnetke za hondo cbr 600 rr l.2004 lepo prosim če kdo ima karkoli od navedenega da mi posreduje ter ali je mogoče to dobiti v slo jeziku hvala za pomoč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno November 16, 2011 Deli Objavljeno November 16, 2011 lp potrebujem navodila za manual servis ali kakšne mikro video posnetke za hondo cbr 600 rr l.2004 lepo prosim če kdo ima karkoli od navedenega da mi posreduje ter ali je mogoče to dobiti v slo jeziku hvala za pomoč V Slovenščini tega nimaš, tukaj imaš Angleški servis manual. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno December 30, 2011 Deli Objavljeno December 30, 2011 Zgolj v vednost, če bo kdo nastavljal vezico, da vidi do kam pride, Honda ima 25mm višje mehanično blokado, tako da je treba tisto točko vzet za točko "zabijanja" vilc. DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Necky Objavljeno December 30, 2011 Deli Objavljeno December 30, 2011 Ali pa da ni nekdo menjal zobnike spredaj pa zadaj. Preštej zobce pa poglej če so original. DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Januar 10, 2012 Deli Objavljeno Januar 10, 2012 (popravljeno) To imam jaz isto,ma na 1000. Sem sprednji zobnik dal za en zob manjši pa mi fali za enih 8-10 na uro! Popravljeno Januar 10, 2012. Popravil DXR16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samorai Objavljeno Marec 13, 2012 Deli Objavljeno Marec 13, 2012 Kje dobim kakšen dober nosilec tablice za letnik 08? LP Samo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fasttrack Objavljeno April 6, 2012 Deli Objavljeno April 6, 2012 Jaz tudi iščem in najboljši do zdej je pri barracudi http://www.barracudamoto.it/it/shop/barracuda-portatarga-reclinabile-honda-cbr-600-rr-07-11barracuda-licence-plate-honda-cbr-600-rr-07-11/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gizmo_ Objavljeno Maj 3, 2012 Deli Objavljeno Maj 3, 2012 Če ima mogoče kdo mogoče, certifikat za homologacijo Termignoni izpuha za 03/04 letnik, bi ga bil pripravljen skenirat? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se