_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 sploh pa čamči ti bi lahko bil glasn če bi res bil neki vzorn dijak, ne pa da se komaj vlačiš iz letnika v letnik...si pač UGLEDN ja haha...raje boji tiho pa nea trosi neumnosti kak ste vi elitni, ko ti pa pol more en navadn tretjegimnazijec razlagat matematiko v knižnici haha
FlamE#7 Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 Renato says:tretja je za navadno rajo ja Renato says: to so take obične šole za povprečneže Renato says: potem pa obstajata še dve malo bolj ugledni elitni uglajeni prefinjeni šoli Renato says: kot sta II. gim in bežigrad no da se ve ;) bezigrad je bla elitna sola zdej odkar pa suak rođo gor pride pa pač ni več. (brez omejitvepress.) poleg tega pa so testi lazji kot na nasi soli (mat kem fiz..) mam instruktorja k je ucil oz bil na obeh solah in cist realno pove da je pac to k amerika. Bilo je nekaj a ni več
FlamE#7 Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 muci moj...to se da na vseh šolah...samo na temu forumu smo prijavljeni sami nesposobneži ;) k boš igral za slovensko reprezentanco pa na svetovna prvenstva hodu pol bo tud teb to omogočen..do takrt boš pa tko k jst...omejenec ki gre vsak dan v šolo :winkiss: aja stari a ves da sm tut jst podpisu to pogodbo :D individualna hehe
reesko Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 bezigrad je bla elitna sola zdej odkar pa suak rođo gor pride pa pač ni več. (brez omejitvepress.) poleg tega pa so testi lazji kot na nasi soli (mat kem fiz..) mam instruktorja k je ucil oz bil na obeh solah in cist realno pove da je pac to k amerika. Bilo je nekaj a ni več hehe...tole ne bom komenteru :D aja stari a ves da sm tut jst podpisu to pogodbo :D individualna hehe hehe...no vidš ;) bašič jo ma tud...ni mu treba bit nobene sekunde v šoli če noče... ;)
NejcZ Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 Nobenmu ni treba bit če noče... :rolleyes:
Stroj Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 to je res... če je reesko naredu pol že ni težko... tam vem kak vam šenkavajo... kukr vem je najtežja v lj poljane... sam to so itak sam govorice :whistle: K smo se mi vpisval u gimnazije je bil kriterij tak: 70 točk če si bil odličn z vsemi 5, pol še neki priznanja. U LJ je bla omejitev sledeča......73 pik škofijska gimnazija, 71 pik poljane, 70 bežigrad, 69 pik vič. Škofijska je mela 3. najvišjo omejitev v Slo, pred njo je bila še 2. gim MB pa še ena šola iz celja se mi zdi. Letos nobena od teh ljubljanskih šol ni mela omejitev tko kot je že flame reku
reesko Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 K smo se mi vpisval u gimnazije je bil kriterij tak: 70 točk če si bil odličn z vsemi 5, pol še neki priznanja. U LJ je bla omejitev sledeča......73 pik škofijska gimnazija, 71 pik poljane, 70 bežigrad, 69 pik vič. Škofijska je mela 3. najvišjo omejitev v Slo, pred njo je bila še 2. gim MB pa še ena šola iz celja se mi zdi. Letos nobena od teh ljubljanskih šol ni mela omejitev tko kot je že flame reku 5 let nazaj ko se je moja sestra vpisovala v srednjo šolo vič ni imel omejitve...zakaj? ker je imeu prejšnja leta ogromno ;) prejšnji sistem je imel 120 možnih pik...116 je bila omejitev za na bežigrad...sotale poljane itd so pa mele use pod 110...torej...pobrali so same najbolše bodoče dijake na bežigrad...(govorim za mojo generacijo)...no ja...da še neki pripomnem...imeu sm 122pik :P (zalata priznanja.press) ampak hočm povedat da glejte mene...122 pik pa kok mam zdej ocene hehe :P uglavnm..dvisno je od generacije do generacije..če se črto potegne je tako kot praviva jaz in čamy.. ;)
Jerry_exc Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 muci moj...to se da na vseh šolah...samo na temu forumu smo prijavljeni sami nesposobneži ;) k boš igral za slovensko reprezentanco pa na svetovna prvenstva hodu pol bo tud teb to omogočen..do takrt boš pa tko k jst...omejenec ki gre vsak dan v šolo :winkiss: Replika :) moj sosolc je v slovenski reprezentanci hokeja. je igrov tud že na češkem 2 let itd... poj maš pa prizor iz biologije... ga prfoxa pokliče pred tablo. un pa reče :gospa prof. jest mam status športnika... in odgovor: kaj to mene briga prid gor. in ga je zabila...
reesko Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 Replika :) moj sosolc je v slovenski reprezentanci hokeja. je igrov tud že na češkem 2 let itd... poj maš pa prizor iz biologije... ga prfoxa pokliče pred tablo. un pa reče :gospa prof. jest mam status športnika... in odgovor: kaj to mene briga prid gor. in ga je zabila... Replika :) ko to dobiš moraš iti do vsakega profesorja in se posebaj z njim zment kaj in kako...če ti odobri je uredu..če ti ne odobri pač ti ne...greš pa po drugi poti...ministrstvo..sam če maš rezultate te bojo takoj podprl..če pa greješ klop..pol pa bl slaba a se ti ne zdi?
JeRn3j Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 zdej te pa mam..poglej na katerem mestu je bežigrad =* :evilgrin: za ledino .... muuuuuuuuahahahahahha :D :winkiss: :whistle:
JeRn3j Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 jst sm za ledino pa bežigrad v ljubljanski regiji...vič pa razne poljane so pa skret in se loh kr skrijejo =* pa še šubičeva bi bla. :)
JeRn3j Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 muci moj...to se da na vseh šolah...samo na temu forumu smo prijavljeni sami nesposobneži ;) k boš igral za slovensko reprezentanco pa na svetovna prvenstva hodu pol bo tud teb to omogočen..do takrt boš pa tko k jst...omejenec ki gre vsak dan v šolo :winkiss: to pr nas ni mogoče... oz. noben nima... pa so vmes tud posebneži... res pa je da je na bežigradu nek športni oddelek al kaj mate .. ko so pač sami debili k znajo pač en šport... in so zato gor... tko da majo najbrž to opcijo :)
reesko Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 pa še šubičeva bi bla. :) hehe to je samoumevno to pr nas ni mogoče... oz. noben nima... pa so vmes tud posebneži... res pa je da je na bežigradu nek športni oddelek al kaj mate .. ko so pač sami debili k znajo pač en šport... in so zato gor... tko da majo najbrž to opcijo :) no vsaj en kapera...
Schmid87 Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 2t r0x :D ampak kupte raj 4t :whistle:
Drejo Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 2t r0x :D ampak kupte raj 4t :whistle: Se popolnoma strinjam
rok24 Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 Glavn da na bežigrajski hude pičke telovadjo!! :worship:
Stroj Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 Glavn da na bežigrajski hude pičke telovadjo!! :worship: Valda zato pa skoz pločnik zabasan k se folk ustavla pa gleda čez okna not v telovadnco
Drejo Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 Jao vi in vaše šolske teme...najbulš da kr novo temo odprete :naughty: :winkiss:
rok24 Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 Če je ravo sila se kr na okne prpopamo :D ker to je škoda zamudit :OK:
Čamac Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 za navadno rajo ja, smešno pol da tisti iz tretje davajo inštrukcije matematike onim iz druge aneda čamči haha ne vem za niti en tak primer sploh pa čamči ti bi lahko bil glasn če bi res bil neki vzorn dijak, ne pa da se komaj vlačiš iz letnika v letnik...si pač UGLEDN ja haha...raje boji tiho pa nea trosi neumnosti kak ste vi elitni, ko ti pa pol more en navadn tretjegimnazijec razlagat matematiko v knižnici haha ja jaz sem vsaj na spodobni šoli... ja kdaj si te ti meni matematiko razlagal če še je manj znaš ko jaz aja ko sem se jaz vpisoval... najvišja omejitev bežigrajska s 115,5 pikami (jaz bi še bil sprejet če bi se vpisal ker sem imel dovolj), druga najvišja omejitev pa II. gim MB z 111 točkami če se ne motim :)
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 ne vem za niti en tak primerja jaz sem vsaj na spodobni šoli... ja kdaj si te ti meni matematiko razlagal če še je manj znaš ko jaz aja ko sem se jaz vpisoval... najvišja omejitev bežigrajska s 115,5 pikami (jaz bi še bil sprejet če bi se vpisal ker sem imel dovolj), druga najvišja omejitev pa II. gim MB z 111 točkami če se ne motim :) hahaha čuj ga proti tebi pa sn res doktor matematike, ko nisi znal onih osnovnih logaritmov reševat jebala te druga gimnazija u šupak hehe....no jaz sem imel če se dobro spomnim 114 pik, in bi bil lahko sprejet takrat na bilokero gimnazijo, pa sn se na tretjo vpisal ki je mela omejtev takrat 98 v prvem krogu če se ne motim, pa samo zaraji slovesa kao najboljših pičk od vseh srednjih šol...no pol pa sn na moje vlko razočaranje prišel v razred z samimi kmeticami iz prekmurja, žogami, uhami in knjigami....hahha...čamči že ve kere so to :D
JeRn3j Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 (popravljeno) aja ko sem se jaz vpisoval... najvišja omejitev bežigrajska s 115,5 pikami (jaz bi še bil sprejet če bi se vpisal ker sem imel dovolj), druga najvišja omejitev pa II. gim MB z 111 točkami če se ne motim :) a ti res ne dojameš da ni vse v pikah.... če ima šola največ pik ki je pogoj za vpis še ne pomen da je najtežja/najboljša za ledino vem da imamo sistem bolj zahteven kot tisti iz bežigrada, imamo tudi boljši procent na maturi ;) kaj to pomen da je pol boljša šola al kaj... jao čamčy upam da boš zdej dojeu, da pike ne pomenijo nič... pač na bežigrad gredo tisti z najbolšim uspehom, kar ne pomeni da je zato bežigrad NAJTEŽJA OZ. NAJBOLJŠA ŠOLA :) Popravljeno Oktober 21, 2007. Popravil JeRn3j
NejcZ Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Pzda ste potrucani. Boli te k*rac kera je najboljša pa kera najslabša, sam da čez pridemo pa je :krneki:
reesko Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Valda zato pa skoz pločnik zabasan k se folk ustavla pa gleda čez okna not v telovadnco hahah...sej to je res...na unmu semaforju s ezmer usi ustavjo :D od kje ti to veš ? :D :D :D Če je ravo sila se kr na okne prpopamo :D ker to je škoda zamudit :OK: s kere šole si? da se kdaj ustavš pr nas :P
NejcZ Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 A mene pa neboš citiru pa odgovoril? :closedeyes: :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se