Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

sploh pa čamči ti bi lahko bil glasn če bi res bil neki vzorn dijak, ne pa da se komaj vlačiš iz letnika v letnik...si pač UGLEDN ja haha...raje boji tiho pa nea trosi neumnosti kak ste vi elitni, ko ti pa pol more en navadn tretjegimnazijec razlagat matematiko v knižnici haha

Objavljeno
Renato says:

tretja je za navadno rajo ja

Renato says:

to so take obične šole za povprečneže

Renato says:

potem pa obstajata še dve malo bolj ugledni elitni uglajeni prefinjeni šoli

Renato says:

kot sta II. gim in bežigrad

no da se ve ;)

bezigrad je bla elitna sola zdej odkar pa suak rođo gor pride pa pač ni več. (brez omejitvepress.)

poleg tega pa so testi lazji kot na nasi soli (mat kem fiz..) mam instruktorja k je ucil oz bil na obeh solah in cist realno pove da je pac to k amerika. Bilo je nekaj a ni več

Objavljeno
muci moj...to se da na vseh šolah...samo na temu forumu smo prijavljeni sami nesposobneži ;) k boš igral za slovensko reprezentanco pa na svetovna prvenstva hodu pol bo tud teb to omogočen..do takrt boš pa tko k jst...omejenec ki gre vsak dan v šolo :winkiss:

aja stari a ves da sm tut jst podpisu to pogodbo :D individualna hehe

Objavljeno
bezigrad je bla elitna sola zdej odkar pa suak rođo gor pride pa pač ni več. (brez omejitvepress.)

poleg tega pa so testi lazji kot na nasi soli (mat kem fiz..) mam instruktorja k je ucil oz bil na obeh solah in cist realno pove da je pac to k amerika. Bilo je nekaj a ni več

hehe...tole ne bom komenteru :D

aja stari a ves da sm tut jst podpisu to pogodbo :D individualna hehe

hehe...no vidš ;) bašič jo ma tud...ni mu treba bit nobene sekunde v šoli če noče... ;)

Objavljeno

Nobenmu ni treba bit če noče... :rolleyes:

Objavljeno
to je res... če je reesko naredu pol že ni težko... tam vem kak vam šenkavajo... kukr vem je najtežja v lj poljane... sam to so itak sam govorice :whistle:

K smo se mi vpisval u gimnazije je bil kriterij tak: 70 točk če si bil odličn z vsemi 5, pol še neki priznanja. U LJ je bla omejitev sledeča......73 pik škofijska gimnazija, 71 pik poljane, 70 bežigrad, 69 pik vič. Škofijska je mela 3. najvišjo omejitev v Slo, pred njo je bila še 2. gim MB pa še ena šola iz celja se mi zdi.

Letos nobena od teh ljubljanskih šol ni mela omejitev tko kot je že flame reku

Objavljeno
K smo se mi vpisval u gimnazije je bil kriterij tak: 70 točk če si bil odličn z vsemi 5, pol še neki priznanja. U LJ je bla omejitev sledeča......73 pik škofijska gimnazija, 71 pik poljane, 70 bežigrad, 69 pik vič. Škofijska je mela 3. najvišjo omejitev v Slo, pred njo je bila še 2. gim MB pa še ena šola iz celja se mi zdi.

Letos nobena od teh ljubljanskih šol ni mela omejitev tko kot je že flame reku

5 let nazaj ko se je moja sestra vpisovala v srednjo šolo vič ni imel omejitve...zakaj? ker je imeu prejšnja leta ogromno ;)

prejšnji sistem je imel 120 možnih pik...116 je bila omejitev za na bežigrad...sotale poljane itd so pa mele use pod 110...torej...pobrali so same najbolše bodoče dijake na bežigrad...(govorim za mojo generacijo)...no ja...da še neki pripomnem...imeu sm 122pik :P (zalata priznanja.press) ampak hočm povedat da glejte mene...122 pik pa kok mam zdej ocene hehe :P

uglavnm..dvisno je od generacije do generacije..če se črto potegne je tako kot praviva jaz in čamy.. ;)

Objavljeno
muci moj...to se da na vseh šolah...samo na temu forumu smo prijavljeni sami nesposobneži ;) k boš igral za slovensko reprezentanco pa na svetovna prvenstva hodu pol bo tud teb to omogočen..do takrt boš pa tko k jst...omejenec ki gre vsak dan v šolo :winkiss:

Replika :) moj sosolc je v slovenski reprezentanci hokeja. je igrov tud že na češkem 2 let itd... poj maš pa prizor iz biologije... ga prfoxa pokliče pred tablo. un pa reče :gospa prof. jest mam status športnika... in odgovor: kaj to mene briga prid gor. in ga je zabila...

Objavljeno
Replika :) moj sosolc je v slovenski reprezentanci hokeja. je igrov tud že na češkem 2 let itd... poj maš pa prizor iz biologije... ga prfoxa pokliče pred tablo. un pa reče :gospa prof. jest mam status športnika... in odgovor: kaj to mene briga prid gor. in ga je zabila...

Replika :)

ko to dobiš moraš iti do vsakega profesorja in se posebaj z njim zment kaj in kako...če ti odobri je uredu..če ti ne odobri pač ti ne...greš pa po drugi poti...ministrstvo..sam če maš rezultate te bojo takoj podprl..če pa greješ klop..pol pa bl slaba a se ti ne zdi?

Objavljeno
zdej te pa mam..poglej na katerem mestu je bežigrad =* :evilgrin:

za ledino .... muuuuuuuuahahahahahha :D :winkiss: :whistle:

Objavljeno
jst sm za ledino pa bežigrad v ljubljanski regiji...vič pa razne poljane so pa skret in se loh kr skrijejo =*

pa še šubičeva bi bla. :)

Objavljeno

to pr nas ni mogoče... oz. noben nima... pa so vmes tud posebneži... res pa je da je na bežigradu nek športni oddelek al kaj mate .. ko so pač sami debili k znajo pač en šport... in so zato gor... tko da majo najbrž to opcijo :)

Objavljeno
pa še šubičeva bi bla. :)

hehe to je samoumevno

to pr nas ni mogoče... oz. noben nima... pa so vmes tud posebneži... res pa je da je na bežigradu nek športni oddelek al kaj mate .. ko so pač sami debili k znajo pač en šport... in so zato gor... tko da majo najbrž to opcijo :)

no vsaj en kapera...

Objavljeno

2t r0x :D ampak kupte raj 4t :whistle:

Objavljeno
2t r0x :D ampak kupte raj 4t :whistle:

Se popolnoma strinjam

Objavljeno

Glavn da na bežigrajski hude pičke telovadjo!! :worship:

Objavljeno
Glavn da na bežigrajski hude pičke telovadjo!! :worship:

Valda zato pa skoz pločnik zabasan k se folk ustavla pa gleda čez okna not v telovadnco

Objavljeno

Jao vi in vaše šolske teme...najbulš da kr novo temo odprete :naughty: :winkiss:

Objavljeno

Če je ravo sila se kr na okne prpopamo :D ker to je škoda zamudit :OK:

Objavljeno
za navadno rajo ja, smešno pol da tisti iz tretje davajo inštrukcije matematike onim iz druge aneda čamči haha

ne vem za niti en tak primer

sploh pa čamči ti bi lahko bil glasn če bi res bil neki vzorn dijak, ne pa da se komaj vlačiš iz letnika v letnik...si pač UGLEDN ja haha...raje boji tiho pa nea trosi neumnosti kak ste vi elitni, ko ti pa pol more en navadn tretjegimnazijec razlagat matematiko v knižnici haha

ja jaz sem vsaj na spodobni šoli... ja kdaj si te ti meni matematiko razlagal če še je manj znaš ko jaz

aja ko sem se jaz vpisoval... najvišja omejitev bežigrajska s 115,5 pikami (jaz bi še bil sprejet če bi se vpisal ker sem imel dovolj), druga najvišja omejitev pa II. gim MB z 111 točkami če se ne motim :)

Objavljeno
ne vem za niti en tak primer

ja jaz sem vsaj na spodobni šoli... ja kdaj si te ti meni matematiko razlagal če še je manj znaš ko jaz

aja ko sem se jaz vpisoval... najvišja omejitev bežigrajska s 115,5 pikami (jaz bi še bil sprejet če bi se vpisal ker sem imel dovolj), druga najvišja omejitev pa II. gim MB z 111 točkami če se ne motim :)

hahaha čuj ga proti tebi pa sn res doktor matematike, ko nisi znal onih osnovnih logaritmov reševat jebala te druga gimnazija u šupak hehe....no jaz sem imel če se dobro spomnim 114 pik, in bi bil lahko sprejet takrat na bilokero gimnazijo, pa sn se na tretjo vpisal ki je mela omejtev takrat 98 v prvem krogu če se ne motim, pa samo zaraji slovesa kao najboljših pičk od vseh srednjih šol...no pol pa sn na moje vlko razočaranje prišel v razred z samimi kmeticami iz prekmurja, žogami, uhami in knjigami....hahha...čamči že ve kere so to :D

Objavljeno (popravljeno)

a ti res ne dojameš da ni vse v pikah.... če ima šola največ pik ki je pogoj za vpis še ne pomen da je najtežja/najboljša

za ledino vem da imamo sistem bolj zahteven kot tisti iz bežigrada, imamo tudi boljši procent na maturi ;) kaj to pomen da je pol boljša šola al kaj...

jao čamčy upam da boš zdej dojeu, da pike ne pomenijo nič... pač na bežigrad gredo tisti z najbolšim uspehom, kar ne pomeni da je zato bežigrad NAJTEŽJA OZ. NAJBOLJŠA ŠOLA :)

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

Pzda ste potrucani. Boli te k*rac kera je najboljša pa kera najslabša, sam da čez pridemo pa je :krneki:

Objavljeno
Valda zato pa skoz pločnik zabasan k se folk ustavla pa gleda čez okna not v telovadnco

hahah...sej to je res...na unmu semaforju s ezmer usi ustavjo :D od kje ti to veš ? :D :D :D

Če je ravo sila se kr na okne prpopamo :D ker to je škoda zamudit :OK:

s kere šole si? da se kdaj ustavš pr nas :P

Objavljeno

A mene pa neboš citiru pa odgovoril? :closedeyes: :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!