reesko Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 A mene pa neboš citiru pa odgovoril? :closedeyes: :whistle: hehe...tebe imam rad :winkiss:
Dolenc™ Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 (popravljeno) Ko ste glih pr dovžini kurca :) Kdo je lani Bežigrad posral v ŠKLju? :naughty: Sem, pozabu v kateri temi sem, 2T itak v 125-250cc rangu, tle nima 4t kaj praskat. Popravljeno Oktober 21, 2007. Popravil Dolenc™
rok24 Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 s kere šole si? da se kdaj ustavš pr nas :P Ma Gradbena!! NO mi smo eni redkih Slovencev na šoli sploh, pa da še hodmo kdaj pa kdaj peš na Glavo :headbang: . Pa se Ustavmo mal pr vaši šoli k je zmeri kej za vidt, ns poj kr odnese na bus. :naughty:
reesko Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Ma Gradbena!! NO mi smo eni redkih Slovencev na šoli sploh, pa da še hodmo kdaj pa kdaj peš na Glavo :headbang: . Pa se Ustavmo mal pr vaši šoli k je zmeri kej za vidt, ns poj kr odnese na bus. :naughty: to je bistvo življenja :D ja sej mim naše šole itak hod miljon folka hehe :P
Matex_46 Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: MATEX :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Stroj Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 :winkiss: Fafi mi rit še zdej te ni blo......a te zanima kako gre po snegu movistara?
Čamac Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 jao čamčy upam da boš zdej dojeu, da pike ne pomenijo nič... pač na bežigrad gredo tisti z najbolšim uspehom, kar ne pomeni da je zato bežigrad NAJTEŽJA OZ. NAJBOLJŠA ŠOLA :) ja katera pa je potem najboljša/najtežja šola če ne tista, na kateri so najboljši učenci?
reesko Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 ja katera pa je potem najboljša/najtežja šola če ne tista, na kateri so najboljši učenci? točno to je moje mnenje
Čamac Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 točno to je moje mnenje že spet :wub: :blush:
Schmid87 Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 a tuki je še kr debata o šolah.. :D
miha Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 še mal pa boste na fax prešli hehehehe
reesko Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 še mal pa boste na fax prešli hehehehe to bom drugo leto zagovarju moj fax :D
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 še mal pa boste na fax prešli hehehehe na faksih pa je tak situacija jasna: 1.medicinska, 2. ostali naravoslovni in tehniški faksi, 3. družboslovje, 4. filozofija, sociologija in ostale neproduktivne vede....
reesko Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 na faksih pa je tak situacija jasna: 1.medicinska, 2. ostali naravoslovni in tehniški faksi, 3. družboslovje, 4. filozofija, sociologija in ostale neproduktivne vede.... pozabu si še prvo mesto pravo :worship:
k0ci Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 to bom drugo leto zagovarju moj fax :D hahaha, najprej treba maturo nardit ...nejko ti pa tiho k vem kaj boš spet prbu
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 (popravljeno) pozabu si še prvo mestopravo :worship: pravo spada med družboslovje- torej tretje mesto....ni faksa ki bi bil jači od medicine, ker za moje pojme je zdravnik najbolj cenjen poklic na svetu....čisto vsi ostali so brezpredmetni, ker še vsak multimilijarder pa nevemkaki biznismen in odvetnik, na koncu le rabi zdravnika ko pridejo kake težave...torej, tisti ki študirate medicino, vsam samo lahko rečem :worship: :worship:, ker sam priznam da sn nesposoben za ta poklic (kot tudi večina), ker odgovornost in stres ki jo ima zdravnik, se ne more primerjat z nobenim drugim poklicem!!...poleg vsega pa morte še bit jako inteligentni ter se pripravljeni učit dneve in dneve Popravljeno Oktober 21, 2007. Popravil _Nejko_
oranzni Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 eh jas nisem za tako. malo partyja pa ež more bit. samo učit se ni fajn. zato pa grem na neki izi fax
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 eh jas nisem za tako. malo partyja pa ež more bit. samo učit se ni fajn. zato pa grem na neki izi fax bedno razmišljanje povprečneža :BUA:
oranzni Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 jah kaj naj se jebem cele dneve? da se bom učil kaj pa pol? kaj bom razlagal sinu pa vnukom ko sem bil mlad sem se učil cele dneve pa nič se mi ni zanimivega zgodilo. more bit nekaj dogodivščin
NejcZ Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 jah kaj naj se jebem cele dneve? da se bom učil kaj pa pol? kaj bom razlagal sinu pa vnukom ko sem bil mlad sem se učil cele dneve pa nič se mi ni zanimivega zgodilo. more bit nekaj dogodivščin Bo pa sin reku. Ata, js bi pa Ninjo mel.. kaj boš pa pol? Ja sorry, k se nism učil pa sm butl zdej, pa ti lahko sam enga tomosa 125 kupim.. :rolleyes:
oranzni Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 ja pa dobro no se te ni tak hudo se v nulo obvladam jezike pa tak grem za prevajalca. samo ni se mi pa za jebat z neko ful teško fiziko al pa matematiko al pa medicino. tak neki faks ko se da fajn daleč prit pa ne zahteva vsaki dan 3 ure učenja
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 jah kaj naj se jebem cele dneve? da se bom učil kaj pa pol? kaj bom razlagal sinu pa vnukom ko sem bil mlad sem se učil cele dneve pa nič se mi ni zanimivega zgodilo. more bit nekaj dogodivščin oboje mora bit Bo pa sin reku. Ata, js bi pa Ninjo mel.. kaj boš pa pol? Ja sorry, k se nism učil pa sm butl zdej, pa ti lahko sam enga tomosa 125 kupim.. :rolleyes: :yes: :OK:
k0ci Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 Bo pa sin reku. Ata, js bi pa Ninjo mel.. kaj boš pa pol? Ja sorry, k se nism učil pa sm butl zdej, pa ti lahko sam enga tomosa 125 kupim.. :rolleyes: pol se bo pa fental z ninjo pa boš rekel preklet bedak k sm se učil da sm sm sinu ninjo kupu
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se