Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
A mene pa neboš citiru pa odgovoril? :closedeyes: :whistle:

hehe...tebe imam rad :winkiss:

Objavljeno (popravljeno)

Ko ste glih pr dovžini kurca :)

Kdo je lani Bežigrad posral v ŠKLju? :naughty:

Sem, pozabu v kateri temi sem, 2T itak v 125-250cc rangu, tle nima 4t kaj praskat.

Popravljeno . Popravil Dolenc™
Objavljeno
s kere šole si? da se kdaj ustavš pr nas :P

Ma Gradbena!! NO mi smo eni redkih Slovencev na šoli sploh, pa da še hodmo kdaj pa kdaj peš na Glavo :headbang: . Pa se Ustavmo mal pr vaši šoli k je zmeri kej za vidt, ns poj kr odnese na bus. :naughty:

Objavljeno
Ma Gradbena!! NO mi smo eni redkih Slovencev na šoli sploh, pa da še hodmo kdaj pa kdaj peš na Glavo :headbang: . Pa se Ustavmo mal pr vaši šoli k je zmeri kej za vidt, ns poj kr odnese na bus. :naughty:

to je bistvo življenja :D

ja sej mim naše šole itak hod miljon folka hehe :P

Objavljeno

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

MATEX

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Objavljeno

matex gik

Objavljeno
:winkiss:

Fafi mi rit še zdej te ni blo......a te zanima kako gre po snegu movistara?

Objavljeno
jao čamčy upam da boš zdej dojeu, da pike ne pomenijo nič... pač na bežigrad gredo tisti z najbolšim uspehom, kar ne pomeni da je zato bežigrad NAJTEŽJA OZ. NAJBOLJŠA ŠOLA :)

ja katera pa je potem najboljša/najtežja šola če ne tista, na kateri so najboljši učenci?

Objavljeno
ja katera pa je potem najboljša/najtežja šola če ne tista, na kateri so najboljši učenci?

točno to je moje mnenje

Objavljeno

a tuki je še kr debata o šolah.. :D

Objavljeno
še mal pa boste na fax prešli hehehehe

to bom drugo leto zagovarju moj fax :D

Objavljeno
še mal pa boste na fax prešli hehehehe

na faksih pa je tak situacija jasna: 1.medicinska, 2. ostali naravoslovni in tehniški faksi, 3. družboslovje, 4. filozofija, sociologija in ostale neproduktivne vede....

Objavljeno
na faksih pa je tak situacija jasna: 1.medicinska, 2. ostali naravoslovni in tehniški faksi, 3. družboslovje, 4. filozofija, sociologija in ostale neproduktivne vede....

pozabu si še prvo mesto

pravo :worship:

Objavljeno
to bom drugo leto zagovarju moj fax :D

hahaha, najprej treba maturo nardit

...nejko ti pa tiho k vem kaj boš spet prbu

Objavljeno (popravljeno)
pozabu si še prvo mesto

pravo :worship:

pravo spada med družboslovje- torej tretje mesto....ni faksa ki bi bil jači od medicine, ker za moje pojme je zdravnik najbolj cenjen poklic na svetu....čisto vsi ostali so brezpredmetni, ker še vsak multimilijarder pa nevemkaki biznismen in odvetnik, na koncu le rabi zdravnika ko pridejo kake težave...torej, tisti ki študirate medicino, vsam samo lahko rečem :worship: :worship:, ker sam priznam da sn nesposoben za ta poklic (kot tudi večina), ker odgovornost in stres ki jo ima zdravnik, se ne more primerjat z nobenim drugim poklicem!!...poleg vsega pa morte še bit jako inteligentni ter se pripravljeni učit dneve in dneve

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

eh jas nisem za tako. malo partyja pa ež more bit. samo učit se ni fajn. zato pa grem na neki izi fax

Objavljeno
eh jas nisem za tako. malo partyja pa ež more bit. samo učit se ni fajn. zato pa grem na neki izi fax

bedno razmišljanje povprečneža :BUA:

Objavljeno

jah kaj naj se jebem cele dneve? da se bom učil kaj pa pol? kaj bom razlagal sinu pa vnukom ko sem bil mlad sem se učil cele dneve pa nič se mi ni zanimivega zgodilo. more bit nekaj dogodivščin

Objavljeno
jah kaj naj se jebem cele dneve? da se bom učil kaj pa pol? kaj bom razlagal sinu pa vnukom ko sem bil mlad sem se učil cele dneve pa nič se mi ni zanimivega zgodilo. more bit nekaj dogodivščin

Bo pa sin reku. Ata, js bi pa Ninjo mel.. kaj boš pa pol? Ja sorry, k se nism učil pa sm butl zdej, pa ti lahko sam enga tomosa 125 kupim.. :rolleyes:

Objavljeno

ja pa dobro no se te ni tak hudo se v nulo obvladam jezike pa tak grem za prevajalca. samo ni se mi pa za jebat z neko ful teško fiziko al pa matematiko al pa medicino. tak neki faks ko se da fajn daleč prit pa ne zahteva vsaki dan 3 ure učenja

Objavljeno

oboje mora bit

Bo pa sin reku. Ata, js bi pa Ninjo mel.. kaj boš pa pol? Ja sorry, k se nism učil pa sm butl zdej, pa ti lahko sam enga tomosa 125 kupim.. :rolleyes:

:yes: :OK:

Objavljeno

pol se bo pa fental z ninjo pa boš rekel preklet bedak k sm se učil da sm sm sinu ninjo kupu

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!