banana360 Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 Zdravo! Zanima me ce kdo ve kje bi se dalo dobit dele za yamaho virago 125. Menjat bi blo treba balanco,filtre za zrak(pokrove),luci,... Aja pa ce bi se dalo montirat siroko balanco namest te smesne visoke? Ali bi blo to pol sploh mogoce vozit? Sm jo mal razbiu pa hocem zdej naredit eno tako pocen predelavo... :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 lohk tut tuki vrpašaš :D kjer je že ta tema http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...6&hl=virago
_LuX_ Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 Zdravo! Zanima me ce kdo ve kje bi se dalo dobit dele za yamaho virago 125. Menjat bi blo treba balanco,filtre za zrak(pokrove),luci,... Aja pa ce bi se dalo montirat siroko balanco namest te smesne visoke? Ali bi blo to pol sploh mogoce vozit? Sm jo mal razbiu pa hocem zdej naredit eno tako pocen predelavo... :evilgrin: ej a si jo ti na zg. beli razbu??
_Fingi_ Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 Da se predelat ja, samo, računej na to da če boš prov poceni kupoval vse, bo tud poceni zgledal motor. Zdej, pokrov od filtra ne vrjamem da se dobi kakšen after market za ta motor, balanco bi se pa dalo zamenjati, bi lepše zgledal, pa vrjetno bi se tud kej bolje peljal. Tudi luči se dobijo. Ene par zanimivih je na www.louis.de pa niti niso tako drage.
banana360 Objavljeno Oktober 31, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 ja sm tud js ze razmislu d bi sou mal u avstrijo pogledat za dele. Sej vrjetn se pa da dobit tud ksn drugacn pokrov za filter. Js mislm d bi prsu skoz s ksnim 400-450 evri an? A bi me use skup (prblizn) kej vec prslo? Aja pa na zg. Beli sm jo razbou ja Luka hehehe
_LuX_ Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 ja sm tud js ze razmislu d bi sou mal u avstrijo pogledat za dele. Sej vrjetn se pa da dobit tud ksn drugacn pokrov za filter. Js mislm d bi prsu skoz s ksnim 400-450 evri an? A bi me use skup (prblizn) kej vec prslo? Aja pa na zg. Beli sm jo razbou ja Luka hehehe Ejga tega komi iz bolnce prideš pa že mislš ko se boš furov :worship: . Ja u louisa se splača it pogledat, drgač pa tud en tle u slovenij ma en homemade dele za čoprje (dam link če bom najdu). Ej kwa boš pa s kestlm naredu?
banana360 Objavljeno November 4, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 4, 2007 A je slucajn kdo ze vidu kje ksne slike kk se da predelat... Rabu bi ksno idejo... Aja pa se to: a se kestl (rezervoar) loh kej poprav ce je udarjen-vdrt? A se to sploh da popravt?
JeRn3j Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 A je slucajn kdo ze vidu kje ksne slike kk se da predelat... Rabu bi ksno idejo... Aja pa se to: a se kestl (rezervoar) loh kej poprav ce je udarjen-vdrt? A se to sploh da popravt? mogoče če bi kake slikce razbitga motorja prpopu nebi blo slabo... bi mogoče kdo še kako idejo dobu kaj pravš ? :whistle:
_Fingi_ Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 Da se popravt kestl ja. Se mi zdi da ga z vakuumom vn povlečejo, tist kar je notr vdrt. Pa se na nov preštriha, pa je to to . dej kkšno slikco :whistle:
banana360 Objavljeno November 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 5, 2007 Ja bom dodau slikco, sam morm prej do motorja pridt tk d pride slikca sele 16-17 novembra. Kok prblizn bi me pa prslo strihanje pa klepar? U prvo bi kleparja rabu pa nimam pojma.... Pa se z dnarjem sm bl u p...i
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 10, 2009 Opozori Objavljeno Junij 10, 2009 Kok ga naj zrihtam da gre vsaj 120 130,ka naj prerihtam?
molotov Objavljeno Junij 15, 2009 Opozori Objavljeno Junij 15, 2009 je tak motor itak ni za hitrostne rekorde podirat...sam lahk daš športn filtr(filtra) pa večjo dizo(dizi ubistu) lp
ironbeeper Objavljeno Junij 15, 2009 Opozori Objavljeno Junij 15, 2009 A je slucajn kdo ze vidu kje ksne slike kk se da predelat... Rabu bi ksno idejo... Aja pa se to: a se kestl (rezervoar) loh kej poprav ce je udarjen-vdrt? A se to sploh da popravt? jz sn meu na kezlu 2 vdrtnini not pa sm s preprosto napravco malo zravnal pol pa pokito in prefarbo zdes se pa nič več ne vidi :naughty:
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 18, 2009 Opozori Objavljeno Junij 18, 2009 (popravljeno) Kolk bi pa šlo če bi dal večji dizi pa športn filter? 130 140 bi šlo? Popravljeno Junij 18, 2009. Popravil CVIČKAR1
sonda Objavljeno Junij 18, 2009 Opozori Objavljeno Junij 18, 2009 men se zdi no moje mnenje da z športnimi filtni gredo motorji in avtomobili manj...zvok je res boljši samo ni pa prave hitrosti oz. pospeškov
_LuX_ Objavljeno Junij 18, 2009 Opozori Objavljeno Junij 18, 2009 Dobi se na pospeških, na končni bolj malo ene 5km/H mogoče
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 27, 2009 Opozori Objavljeno Junij 27, 2009 (popravljeno) Dobi se na pospeških, na končni bolj malo ene 5km/H mogoče Dobi se na končni bol mal če daš športni filter al če daš večje dize? Popravljeno Junij 27, 2009. Popravil CVIČKAR1
Guest Brumer Objavljeno Junij 27, 2009 Opozori Objavljeno Junij 27, 2009 Kolk bi pa šlo če bi dal večji dizi pa športn filter? 130 140 bi šlo? Par let sem vozil Viragota najbolj gre, če imaš fajn veter v"hrbet "ali pa ornk dolino sicer te pa vsak fiatek nažge. maco47 1
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 29, 2009 Opozori Objavljeno Junij 29, 2009 Aha,jst ga hočm prerihtat k bom šov na potovanja z njem,bosno,črno goro,pa to vse po jugu,u bosni mam še vikendico.
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 9, 2010 Opozori Objavljeno Julij 9, 2010 Hmmmmm,zdj je pa vprašanje ker je že leto oa pol na servisu,kaj mislite da počenjajo?
motorist1 Objavljeno Julij 9, 2010 Opozori Objavljeno Julij 9, 2010 Hmmmmm,zdj je pa vprašanje ker je že leto oa pol na servisu,kaj mislite da počenjajo? Haha, kaj leto in pol ga maš že na servisu? Legenda stari. Pomoje da ga majo zdej že kot službeno vozilo
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 9, 2010 Opozori Objavljeno Julij 9, 2010 Ne men se pa zdi da je moj oče rekel da ga lahko popravijo ko bojo imeli čas.Samo tako dolgo pa pomoje nebi rablo trajat.
motorist1 Objavljeno Julij 9, 2010 Opozori Objavljeno Julij 9, 2010 Ne men se pa zdi da je moj oče rekel da ga lahko popravijo ko bojo imeli čas.Samo tako dolgo pa pomoje nebi rablo trajat. :lol: A je to šala? xD Itak da bi ga mogl že popravt jao Pa nisi v tem letu in pol nč tja poklicu in uprašu kako pa kaj??
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 9, 2010 Opozori Objavljeno Julij 9, 2010 Ah moj ata ma kredit za XT660R pa nima glih denarja ampak zdj enkrat bo hvala bogu tablco treba vzet pa jih bomo mal "podrokal" za popravilo,mislim da ga popravjo.
Priporočene objave