tadejz Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 <a href="http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1749621#" target="_blank">cena s prve roke</a> kaka je cena?
Balistični Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Če pljuneš 14 tisočakov je tvoj. Sicer pa že imaš velikega brata pri hiši.
tadejz Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Če pljuneš 14 tisočakov je tvoj. Sicer pa že imaš velikega brata pri hiši. 14 tisoč ? no sej 749 je bil tudi tm nekje. Po moči in končni hitrosti bi bil manjši brat čist dovolj...:)
T-boy Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 bel je res lep ... ... :grrr , beli ni lep. Pravzaprav je krasen :o ! Ščekiral prejšnji teden v Kliniki in ja, v živo je še lepši (in hujši :evilgrin: ). :grim P.S.: Samo onega, ki je švasal alu-nihajko, bi blo treba nagnat nazaj v srednjo kovinarsko. Prvi letnik! :slap:
salo Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Ducati 848 Dyno runs with Termignoni cans klik
_ales_ Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 zelo zelo lep motor vendar velika škoda, ker je iz dežele kvalitetne prizvodnje, in ker ima zvok (na posnetku) kot izpihovalnik jesenskega listja... Gregc 1
Stric Burek Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 zelo zelo lep motor vendar velika škoda, ker je iz dežele kvalitetne prizvodnje, in ker ima zvok (na posnetku) kot izpihovalnik jesenskega listja... Jaz rečem da ga je slišat kot da bi star razštelan štedilnik(kajpak s vsem priborom v kuhinji) vrgel po stopnicah. Ampak, jebemumatr da imam ta zvok najraje. Sploh če bi bil v garaži na 916 :evilgrin:
lmperator Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 V Rollbaru (Lj) je razstavljen en. :kva1:
Cartman Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 Jaz rečem da ga je slišat kot da bi star razštelan štedilnik(kajpak s vsem priborom v kuhinji) vrgel po stopnicah.Ampak, jebemumatr da imam ta zvok najraje. Sploh če bi bil v garaži na 916 :evilgrin: heheh Baylis je za 1098r rekel, de ropota kot starinski šivalni stroj. Na grobniku ga je lepo slišat. ma dober sound. tud če ni več suhe sklopke k je tako jebačko rožljala.....
salo Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 heheh Baylis je za 1098r rekel, de ropota kot starinski šivalni stroj. Na grobniku ga je lepo slišat. ma dober sound. tud če ni več suhe sklopke k je tako jebačko rožljala..... Mislim, da ima 1098 še vedno suho sklopko. Manjši brat pa jo ima v oljni kopeli. Če se motim me popravite
pirrulz Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 Mislim, da ima 1098 še vedno suho sklopko. Manjši brat pa jo ima v oljni kopeli. Če se motim me popravite Ne motiš se. "Clutch Dry multiplate with hydraulic control"
rot Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Jaz rečem da ga je slišat kot da bi star razštelan štedilnik(kajpak s vsem priborom v kuhinji) vrgel po stopnicah.Ampak, jebemumatr da imam ta zvok najraje. Sploh če bi bil v garaži na 916 :evilgrin: Res je škoda, ker 1098 nima več klasičnega zvoka 916 al pa996, kle so krivi pa rori, ker so jih zaradi konjenice speljali 2-1-2, in nima tistega ločenega bobnenja, tastari 916 so mel sam povezavo med roroma in imajo bistveno lepši zvok.
Dolenc™ Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Če kdo izmed lastnikov pogreša zvok sklopke na tem modelu, evo mene je cimer pršu pogledat kaj se tko režim Kor13 in Be wild 2
tadejz Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Če kdo izmed lastnikov pogreša zvok sklopke na tem modelu, evo zakon! :lol1:
RVT Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 http://www.motosvet.com/ducati-848-hayden-edition-2010.html
Hornet Objavljeno Januar 30, 2011 Opozori Objavljeno Januar 30, 2011 Kok je pa to dobra fora za suho sklopko, hahahaha Gregc, Kor13 in krava 1 2
Lisjak89 Objavljeno November 9, 2011 Opozori Objavljeno November 9, 2011 Glede suhe sklopke dejansko obstaja rešitev Tu je pa še 848 v novi barvi (corse edition) za 2012. RobiRoberto in She 2
domina Objavljeno November 9, 2011 Opozori Objavljeno November 9, 2011 še vedno meni najljubša barva once you go black, you never go back :evilgrin: Spider™ in BIZIXXX 2
domina Objavljeno November 9, 2011 Opozori Objavljeno November 9, 2011 zanima me, če se tukaj na ms najde kakšen, ki ima 848? imam par vprašanj, kako se zverinica v praksi obnese
bager Objavljeno December 15, 2012 Opozori Objavljeno December 15, 2012 Lep pozdrav. oglašam se, ker rabim pomoč. Namreč kupil bi Akrapoviče za mojo zverino in me zanimajo Titanium slip on, ki so bili original na 1098ali 1198. Pa nikjer ne najdem, ali so res bili v neki izvedbi, ker na izpuhu piše Ducati, se moraš priklonit, da vidiš Akrapovič in pokleknit da se izpiše titanium. Niso heksagonalni ampak zgledajo, kot ti Marmite kot prvogradnja. Če kdo ve kaj o tem, bi mu bil zelo hvaležen, saj se gre za cca. 500 EUR, ki je neki denar. Hvala
BIZIXXX Objavljeno December 16, 2012 Opozori Objavljeno December 16, 2012 Lep pozdrav. oglašam se, ker rabim pomoč. Namreč kupil bi Akrapoviče za mojo zverino in me zanimajo Titanium slip on, ki so bili original na 1098ali 1198. Pa nikjer ne najdem, ali so res bili v neki izvedbi, ker na izpuhu piše Ducati, se moraš priklonit, da vidiš Akrapovič in pokleknit da se izpiše titanium. Niso heksagonalni ampak zgledajo, kot ti Marmite kot prvogradnja. Če kdo ve kaj o tem, bi mu bil zelo hvaležen, saj se gre za cca. 500 EUR, ki je neki denar. Hvala Taki izpuhi so bili original samo na modelu 1098R. Evo slikce kako izgledajo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se