easyrider Objavljeno Avgust 22, 2002 Deli Objavljeno Avgust 22, 2002 ... moj dragi je lani oktobra nehal kadit ... ... zdej sam še kdaj pa kdaj prižge kako cigaro (ob dobri pijači in družbi) ... ... a je nehal ali je samo zmanjšal število pokajenih cigaret? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 25, 2002 Deli Objavljeno Avgust 25, 2002 Mene pa zanima kako naj zaposlim roke ker mi kar nekaj manjka odkar sem nehal kadit. Ce bi bil fletna zenska, bi ti jih jaz ze zaposlil.. .roke, pa se kaj drugega... Ehehehehehehe.... Ne mi zamerit... slab dan imam... pa bedno nedeljo... :evilbat: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno Avgust 28, 2002 Deli Objavljeno Avgust 28, 2002 Ce bi kadilci vedeli, kako sladki so lahko poljubi nekadilcev... no, takrat sem nehala. :oops: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Avgust 28, 2002 Deli Objavljeno Avgust 28, 2002 Če se ti gre le zaradi denarja ti ne bo uspelo, ker se nekje sredi decembra pac ne bos mogel voziti razen če bi si obupno želel kake revme in zanohtanih prstov. Če ti rata, svaka čast :!: , če pa ne ti pa še zmeri ostanejo boss mehki pa kaki filter 57,... Držim pesti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Avgust 28, 2002 Deli Objavljeno Avgust 28, 2002 ... kako sladki so lahko poljubi nekadilcev... Pa res, okus po sladkem zelju, pa po sladki čebuli, pa po sladki klobasi, pa po sladkih vampih... :wink: :lol: :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Krokar Objavljeno Avgust 28, 2002 Deli Objavljeno Avgust 28, 2002 Če se ti gre le zaradi denarja ti ne bo uspelo, ker se nekje sredi decembra pac ne bos mogel voziti razen če bi si obupno želel kake revme in zanohtanih prstov. Če ti rata, svaka čast :!: , če pa ne ti pa še zmeri ostanejo boss mehki pa kaki filter 57,... Držim pesti! No no Grillz.... soudi tud niso vse (čepravjihjezmerpremal.press) Men se je šlo sam zarad principa, pa sm nehu tko čez noč... 14 dni je bla res huda roke so ble odveč na kubik,začeu sm si popravljat špegle vsaki 2 sec in si zripsou nos, no s časoma se je pa počasi zadeva začela umirjat, glih kvačkou nism, sm zato se začel pa s kuglcami igrat in začel guslat kitaro - pomaga.... Resda nisem kadil nevem kaj let (cca. 3) pa vseeno mel probleme z rokami... Nasvet odvečnih rok: Skratka u žep jih utakneš pa pozabš da jih maš, če jih pa rabš jih pa po potrebi spet vn vzameš... simpl k pasulj :roll: Pa velik jeklene volje Blade :wink: Krokar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Avgust 28, 2002 Deli Objavljeno Avgust 28, 2002 Pa res, okus po sladkem zelju, pa po sladki čebuli, pa po sladki klobasi, pa po sladkih vampih... :wink: :lol: :roll: No, no, Desmo, da le ni po katranu :twisted: :idea: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 28, 2002 Deli Objavljeno Avgust 28, 2002 Prej bi mislili ko ste začeli kadit pa nebi bilo problemov z nehanjem. :idea: Matr sm jaz pametna :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Avgust 29, 2002 Deli Objavljeno Avgust 29, 2002 imel ves čas "pri roki" kakšno bejbo nad 18 let? ..zakaj pa glih nad 18... :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blade Objavljeno Avgust 29, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 29, 2002 imel ves čas "pri roki" kakšno bejbo nad 18 let? ..zakaj pa glih nad 18... :roll: (odvisno koliko si ti star) Če bi bla pod 18 bi ti lahko sodili za nadlegovanje mladoletnih oseb. Še slabše pa bi bilo če bi te zmerjali z pedofilom :lol: :lol: :lol: No pa da se še mal pohvalm Jutr bo 14 dni brez tobaka. Kva sm norc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 29, 2002 Deli Objavljeno Avgust 29, 2002 Ce bi kadilci vedeli, kako sladki so lahko poljubi nekadilcev... no, takrat sem nehala. Res je... kako bi bilo lepo biti stalno v druzbi nekadilcev.. ampak na zalost ni resnicno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 29, 2002 Deli Objavljeno Avgust 29, 2002 go blade. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 29, 2002 Deli Objavljeno Avgust 29, 2002 Res je... kako bi bilo lepo biti stalno v druzbi nekadilcev.. ampak na zalost ni resnicno... Hej, samo vaša odločitev je ali ste ali pa niste v družbi kadilcev.... :evil: Tistim pa, ki vam je uspelo pustiti grdo razvado, pa vse čestitke.... :D :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roni Objavljeno Avgust 30, 2002 Deli Objavljeno Avgust 30, 2002 Ce bi kadilci vedeli, kako sladki so lahko poljubi nekadilcev... no, takrat sem nehala. in to je hudo glavni razlog, da spet ne začnem! Zarja, hvala, ker si povedala naglas! VeRonika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej666 Objavljeno September 4, 2002 Deli Objavljeno September 4, 2002 jst sm se pa ze trdno odloču da neham kadit, samo še datum treba določit... :lol: drugac pa povej ce ti rata da pol se jst probam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Krokar Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 Blade a še držiš.. :?: :?: :?: :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blade Objavljeno Oktober 14, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 Blade a še držiš.. :?: :?: :?: :roll: Še kar vstrajam bo po mojem kmal 2 meseca brez (tam okrog plače nekje) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
diablo666 Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 Oki doki tud jst sm nehu. Mal je blo zdravje krivo malo punca mal pa kes.samo to je vse povezano. Poslusi, mislim beri!!!!! Ce kadis mas roke bl pr seb in gre po kesu tolk da dami nic ne kupis, mislim si nic ne privoscita .No in, ce si ne prvoscita kej pol je tud bolj sex medu inga je malo. Ce bl mal sexas se bl mal gibles in od tega dobis razne bolezni oz bolezenska stanja (poapnenje zil , imunski sitem pesa itd itd itd ) no si razmislu Pa velik uspeha . :D :D :D :D prokleta prijava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Blade OK de si z dnarom na istem mi je totalno jasn (se pač drugje porazgubi), kaj pa kilce :oops: :? :shock: :wink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blade Objavljeno Oktober 15, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Blade OK de si z dnarom na istem mi je totalno jasn (se pač drugje porazgubi), kaj pa kilce :oops: :? :shock: :wink: :lol: Je*** ti kile prej 90 zdej pa 100 to se še da pregverat sam da pa pluvam zdej k prej nism mi pa ni čist jasn. Osebno počutje (zdravje) pa isto kod prej ko sem še kadil :!: Se pravi sem samo zamenjal strošek :lol: :lol: :lol: prej tobak zdej pa bencin pa plenice :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Blade a še držiš.. :?: :?: :?: :roll: Še kar vstrajam bo po mojem kmal 2 meseca brez (tam okrog plače nekje) lepo da si se odločil za takšno potezo.... Za svoje zdravje, mamice in tvojga sina. Čestitam 2x. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Ko sem jaz nehal, sem imel podobne občutke, kot da ni nobenega pravega učinka, sam še dodatnih 10 kg sem fasal, kašljal pa kot prej, počutu se pa nisem nič bolje. Učinki so prišli kasneje. Kilograme sem moral z bolj intenzivnim športom dol dat. Prvo poletje ko sem se začel potapljati na dah, sem videl da igraje zmorem, kar sem prej mislil da je nemogoče in sem začel spet leščurje tauhat. Kašljanje je po ene 1/2 leta minilo. Počutje kot počutje, ker je proces zvezen ga ne zaznaš. Želja po cigareti me pa še 5 let ni minila in šele potem se mi je začelo vse kar je v zvezi s kajenjem upirati. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 (popravljeno) Je*** ti kile prej 90 zdej pa 100 to se še da pregverat sam da pa pluvam zdej k prej nism mi pa ni čist jasn. Osebno počutje (zdravje) pa isto kod prej ko sem še kadil :!: Se pravi sem samo zamenjal strošek :lol: :lol: :lol: prej tobak zdej pa bencin pa plenice :lol: :lol: ← Ejga Blade, moras dat telesu malo cajta, da se zrihta-spuca, pa bo... :OK: lp flero p.s. RAN lepo povedano... :D Popravljeno November 7, 2004. Popravil flero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 Ugotovitev spomeničarja 41 po opustitvi kajenja za 3 dni....... MATER MEN SE TOK:::::::::::::: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se