Vanga Objavljeno Februar 7, 2007 Deli Objavljeno Februar 7, 2007 Meni še kr ratuje!!! :yea1: Devetnajsti dan!!!!!!! :yes: Bravo, vsaka čast, kar tako naprej. :OK: Meni je ratalo največ devet mesecev :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Februar 7, 2007 Deli Objavljeno Februar 7, 2007 Men pa največ 3 mesece do sedaj: Nazaj pa sem začel kadit pod prisilo, ker sem se v nekadilskem obdobju zredil 11 kg in sem hotel ustaviti prirast tolšče. :xx: Sedaj se ponovno lotevam z še več volje, motivacije. Predvsem pa sem se moral pred prenehanjem kajenja psihično pripraviti na vzdržnost prekomernega hranjenja. To mi predstavlja večji problem, kot pa kajenje samo. Vendar se sedaj tudi hrani dokaj uspešno upiram. Sva se pa s frendico Tino skupaj odločila prenehat kadit, ker nama je tako lažje saj nisva sama v tem dreku in en drugega moralno podpirava. Odločila sva se da ne bova kadila en mesec, saj se je tega lažje lotit, kot pa da se odločoš prenehat za vedno. Ko preteče mesec, bova pač podaljšala še za en mesec in tako naprej dokler bo šlo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 7, 2007 Deli Objavljeno Februar 7, 2007 Meni še kr ratuje!!! :yea1: Devetnajsti dan!!!!!!! :yes: dokler boš dneve štel, ti ne bo ratalo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 7, 2007 Deli Objavljeno Februar 7, 2007 (popravljeno) Od zadnjega prižganega cigareta že..... ...3 ure in 17 minut :) Popravljeno Februar 7, 2007. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 7, 2007 Deli Objavljeno Februar 7, 2007 dokler boš dneve štel, ti ne bo ratalo ... :yes: In dokler se ena razvada (odvisnost) samo zamenja z drugo.......tudi ne gre. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Februar 7, 2007 Deli Objavljeno Februar 7, 2007 nehaš kadit, pa je. gre za nepotreben dodatek k vsakdanjem življenju in nehat kadit ni uspeh ampak le povratek k vsakdanjem življenju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lavit Objavljeno Februar 7, 2007 Deli Objavljeno Februar 7, 2007 nehaš kadit, pa je. gre za nepotreben dodatek k vsakdanjem življenju in nehat kadit ni uspeh ampak le povratek k vsakdanjem življenju. ne bit tolk pamtn!! Js sm pred 3 dnevi zaključil 15letno uspešno kariero kajenja, pohanja, rauhanja,.... Opremu sm se z obliži, cigumiji, s sportom in s sihtom. Uspeh?..... :grrr bl slabo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Februar 7, 2007 Deli Objavljeno Februar 7, 2007 nehaš kadit, pa je. gre za nepotreben dodatek k vsakdanjem življenju in nehat kadit ni uspeh ampak le povratek k vsakdanjem življenju. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 8, 2007 Deli Objavljeno Februar 8, 2007 kašljam .. da nikoli tako .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunkl Objavljeno Februar 8, 2007 Deli Objavljeno Februar 8, 2007 kašljam .. da nikoli tako .. To pa sploh ni slabo! Če boš tako kašljal ob svoji stoletnici, boš zagotovo zadovoljen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 Neprespana noč in boleče mišice od kašlja .. fak, tako hudo pa še ni bilo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 ne bit tolk pamtn!! Js sm pred 3 dnevi zaključil 15letno uspešno kariero kajenja, pohanja, rauhanja,.... Opremu sm se z obliži, cigumiji, s sportom in s sihtom. Uspeh?..... :grrr bl slabo Lari fari vsi čigumiji in obliži in podobno. Dokler nisi v glavi razčistil, da to ni nikakršno odrekanje užitkom, ampak samo prenehanje zastrupljanja svojega telesa, da je v bistvu prenehanje kajenja nagrada zate, do takrat ti ne bo ratalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 kašljam .. da nikoli tako .. tra ja par let, da se pljuča spucajo ... nočeš niti vedet, kva use imaš v njih zdaj... ene take bitumenske zalivke verjetn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 (popravljeno) Lari fari vsi čigumiji .. Kaj pa zdej, ker sem se ys prve 3 dni "švercow" z žvečkami? :blush: Popravljeno Februar 9, 2007. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lego Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 Neprespana noč in boleče mišice od kašlja .. fak, tako hudo pa še ni bilo Še huje je, ko se po letu abstinence sredi noči zbudiš ves preznojen in ugotavljaš, ali si v resnici celo noč kadil, ali je bila to le nočna mora. :wacko: Nekadilec ne postaneš z žvečko ampak z neomajno odločnostjo. Po treh letih trpljenja in odrekanja, si ozdravljen! :OK: A ni to res en super - velik izziv? :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 (popravljeno) #1....saj, če ne moreš popolnoma prenehati s kajenjem si naredil že veliko dobrega, ko si zmanšal na 4-5 cigaretov :OK: P.S.: komaj čakam nekadilski zakon, mogoče bom pa celo nehal kadit :/ Popravljeno Februar 9, 2007. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 Zadnjič smo se nakadili, da sem ponoči skoraj crknil. Zdaj sem si dal mali time out-a. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lavit Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 (popravljeno) Lari fari vsi čigumiji in obliži in podobno. Dokler nisi v glavi razčistil, da to ni nikakršno odrekanje užitkom, ampak samo prenehanje zastrupljanja svojega telesa, da je v bistvu prenehanje kajenja nagrada zate, do takrat ti ne bo ratalo. Ej eni vrjamejo v elektrosoke, eni grejo v Poreč in se hipnotizirajo, eni enostavno prenehajo,.....vse to je lari fari zame. Js vrjamem v obliz in cigumi. Ce je pa res in ce skoduje in ce....to pa ne vem. Js sam vem da meni pomaga .) . ze 5dni Ce mi bo pa ratal?....hja bomo vidl...po tvoje ne ker nimam v glavi vse poslihtan...eni smo pac bl rasuti, neodlocni, mam pa upanje da mi bo uspel! Popravljeno Februar 9, 2007. Popravil lavit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 10, 2007 Deli Objavljeno Februar 10, 2007 Pišuka kakšna reakcija na pomanjkanje nikotina .. a je to sploh mogoče? :hmm: Včeraj popoldan sem poleg grooznega kašlja dobil še vročino 38,1 .. Dobra stran pa je, da mi na kraj pameti ne pride, da bi prižgal .. mislim, kar slabo mi pride ob misli na čik .. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Februar 10, 2007 Deli Objavljeno Februar 10, 2007 Nekadilec ne postaneš z žvečko ampak z neomajno odločnostjo. Po treh letih trpljenja in odrekanja, si ozdravljen! :OK: A ni to res en super - velik izziv? :kva2: Najbrž da res......tako velik da se ga je škoda lotiti že zdaj...save the best for last. :P Pišuka kakšna reakcija na pomanjkanje nikotina .. a je to sploh mogoče? :hmm: Včeraj popoldan sem poleg grooznega kašlja dobil še vročino 38,1 .. Dobra stran pa je, da mi na kraj pameti ne pride, da bi prižgal .. mislim, kar slabo mi pride ob misli na čik .. :grim A nimaš čigumijev in obližev?.....Mogoče je pa vse skupi le v glavi :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 10, 2007 Deli Objavljeno Februar 10, 2007 Najbrž da res......tako velik da se ga je škoda lotiti že zdaj...save the best for last. :P A nimaš čigumijev in obližev?.....Mogoče je pa vse skupi le v glavi :blush: Imam, vendar sem tudi žvečke opustil po prvih dveh dneh .. tako, da se zdaj borim na suho .. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Februar 10, 2007 Deli Objavljeno Februar 10, 2007 (popravljeno) Imam, vendar sem tudi žvečke opustil po prvih dveh dneh .. tako, da se zdaj borim na suho .. :doze: Pol pa mal požveči tiste čigumije...al pa napopaj obliž za pol ure....... če maš tako krizo...da, nouš umru, jest še vedno nisem dorekla kater fotkič naj nabavim, ko ga bom nabavljala...pa ne mislim nekoga v deliriju za nasvet sprašvat. :huh: Popravljeno Februar 10, 2007. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 10, 2007 Deli Objavljeno Februar 10, 2007 Še huje je, ko se po letu abstinence sredi noči zbudiš ves preznojen in ugotavljaš, ali si v resnici celo noč kadil, ali je bila to le nočna mora. :wacko: :yes: se je meni to zgodilo... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 10, 2007 Deli Objavljeno Februar 10, 2007 Imam, vendar sem tudi žvečke opustil po prvih dveh dneh .. tako, da se zdaj borim na suho .. :doze: Vse je v glavi. Ostalo so le izgovori. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Februar 10, 2007 Deli Objavljeno Februar 10, 2007 drugi dan popolnoma brez. upam, da bo šlo. za zdaj nobene krize, samo kašlam kot kojn. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se